• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FANTOMASSvět MOTO sportu | Formula 1, Dakar Rally, 24 Heures du Mans, WRC, GP2
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    aaaa to zamrzi :D
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    JOHN_BEAK: takovej nekdo byl jo? roe priznej se... ze ses smazal? :D
    PEJR
    PEJR --- ---
    TOM_HOST: wow, už ho omrzelo kupovat si za 200k EUR nový auto na víkend? :D nebo kolik teď stojí wrc..
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Kimi Räikkönen bude závodit v NASCAR :-o
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Kam se hrabeme na toho chudáka, co měl -50 bodů :D
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    johne ja nevim co si stezujes... :D nejvic v prdeli sem tady ja co se tyce f1 ligy :D takle bidnej start do sezony sem uz hodne dlouho nemel :D
    ACID
    ACID --- ---
    JOHN_BEAK: uz to sice nehraju, ale co si vybavuju tak cizi bonusovky nebyly videt do vyhlaseni vysledku. Nevim jak team, ale mam dojem ze taky ne.
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Tak kvůli té diskvalifikaci Sauberu jsem v F1lize pro letošek hotovej. Nebudou fufníky navíc -> ty, co se umístili vepředu, si budou moct dovolit lepší komponenty -> jsem namydlenej. I v druhém týmu jsem měl Pereze :( Mimochodem s těma 70 bodama navíc bych měl tolik, co takhle pátej. Ale těch, co jsou natom podobně, je víc. Zrovna na Nyxu jeden opičák zcela okopíroval můj tým včetně bonusových otázek!
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    AVATAR: Bohužel to byla mega nuda...nic zajímavého
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    TOFI
    TOFI --- ---
    AVATAR: jj, radeji jsem koukal na CT1 kde davali Krecka v nocni kosili, limonadovy Joe v F1 uz je nuda
    Jinak dost nuda... Predjizdeji skoro zadny, drama faktor 0 :(
    Pochopili jste, co ten Masak delal? Po startu patej, na konci devatej... Chybu jsem nikde nevidel (jestli jsem ji nezaspal), proste ho jeden za druhym predjizdel o_O
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    Hlavně si nazapomeňte přeřídit hodinky ať nevstanete do půlky závodu :)
    PAVLOS
    PAVLOS --- ---
    A taky prej novy gumicky od Pirelli vydrzi dyl, nez se cekalo. Tymy pry pocitali 3-4 zastavky na Australii a vypada to, ze to budou klasicky 2-3.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    New rules unlikely to halt Vettel’s winning ways | Australian GP pre-race analysis
    http://www.f1fanatic.co.uk/2011/03/26/2011-australian-grand-prix-prerace-analysis/
    PAVLOS
    PAVLOS --- ---
    To co popisuje ten clanek urcite KERS neni. Zalezi jestli je v pravidlech nejaka skulinka, ktera umoznuje pouziti extra elektromotoru pro starty... Jinak ten clanek zni docela divne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam