• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FANTOMASSvět MOTO sportu | Formula 1, Dakar Rally, 24 Heures du Mans, WRC, GP2
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    SENIN: Nebreč, já měl Schumiho.
    SENIN
    SENIN --- ---
    JOHN_BEAK: já mam smůlu, vezmu si na f1 lize Petrova a on havaruje :D
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    PAVLOS: Asi už chápu, proč už letos Schumiho neporáží.
    PEJR
    PEJR --- ---
    Toyota has announced its return to Le Mans with a hybrid. This is good news: just check out some of their past racers…

Toyota at Le Mans - BBC Top Gear
    http://www.topgear.com/uk/photos/toyota-le-mans-2011-10-14
    PAVLOS
    PAVLOS --- ---
    "Sebastian Vettel may be the newly-crowned double world champion but can he juggle three balls while riding a unicycle? Nico Rosberg can." :)

Korean Grand Prix 2011: Nico Rosberg plays the waiting game as he awaits first grand-prix victory - Telegraph
    http://www.telegraph.co.uk/sport/motorsport/formulaone/mercedes/8827801/Korean-Grand-Prix-2011-Nico-Rosberg-plays-the-waiting-game-as-he-awaits-first-grand-prix-victory.html
    stejne za vsechno muze Adrian Newey :D
    PAVLOS
    PAVLOS --- ---
    Libi se vam trat v Koreji? Ja loni zavod nevidel, ale trat mi pride divna. Nevim, proc je nejdelsi rovinka ohranicena s kazde strany zdi. A ta druha pulka trate je uzasnej design, kterej mi pripada jeste horsi, nez Hungaroring: leva prava leva leva prava leva prava leva leva prava, atd. adt...
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    JOHN_BEAK: :D

ROENICK: to je weber TAK spatnej jo? :)
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    ROENICK: A není to jedno, který podvodníci zrovna vyhrávaj?
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    THRASHER: jdi do piče! :)

limonádníci podvodníci, to sou samý difuzory a křídla co se prohejbaj až při závodu...fuj!
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    PEJR: ja videl 2. a knoflik ma fakt formu
    PEJR
    PEJR --- ---
    Suzuka Practice 1 starts in 40 minz..
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Loni si to posral Webber hlavně sám v Koreji.
    No, uvidíme, co ukáže Vettel s horším autem. Vloni teda ještě ne. Ale dřív nebo pozdějš určitě.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    no tak jak to jinak popsat? karu ma supr, jezdit by mel umet a hovno :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    nevim co dela asi jde do pice ROFL !!!!!!

se z toho knoflika poserou jednou :) ale jezdimu to ted to je fakt

Button je pro McLaren klíčový při vývoji vozu | F1sports.cz - podrobné zpravodajství ze světa F1
    http://f1sport.autorevue.cz/button-je-pro-mclaren-klicovy-pri-vyvoji-vozu-29275
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    TOM_HOST: weber je taky starsi... a loni mel i dost smulu. Nevim co dela letos, uz jde asi dopice...
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    ROENICK: to ja vim ze nema ale limosky maji talent na auto no ... zas ale antitalent to taky neni zejo ... www weber ma stejny car a prd :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    TOM_HOST: tak schumiho talent nemá (je to kroužič se štěstím na nejlepší auto, loni když byl pod tlakem tak furt boural), navíc doufám že nadvláda limonád rychle skončí. Víc než tři tituly doufám neudělá
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    ROENICK: no tak jestli to takhle pujde dal tak proc ne? :)
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Já se k té vaší "konverzaci" radši vůbec nevyjadřuju :D
    SENIN: To se mi občas taky stane. Třeba teď jsem správně odhadl, že Petrov posere kvalifikaci, ale nezjistil jsem si, že jim to na tý trati nejede a že nepude dopředu narozdíl od třeba Alguersuariho v půlce sezony (taky byl furt 18. a v cíii v desítce - spousta bodů do F1ligy).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam