• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FANTOMASSvět MOTO sportu | Formula 1, Dakar Rally, 24 Heures du Mans, WRC, GP2
    FANDOR80
    FANDOR80 --- ---
    TOM_HOST: Bude potřeba ultrasilná klimatizace.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---

Uzavřené kokpity F1 nemusí vypadat špatně. Podívejte se | F1sports.cz - podrobné zpravodajství ze světa F1
    http://f1sport.autorevue.cz/uzavrene-kokpity-f1-nemusi-vypadat-spatne.-podivejte-se-29881
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Honda eyes F1 return with McLaren - Formula 1, F1, Rally, WRC, IRC, WTCC, GP2, Endurance news - F1, Formule 1 & Motorsport - Nextgen-Auto.com
    http://motorsport.nextgen-auto.com/Honda-eyes-F1-return-with-McLaren,33866.html
    FREELA
    FREELA --- ---
    PAVLOS
    PAVLOS --- ---
    Ja zitra snad konecne uvidim poprve Abu Dhabi z primyho prenosu. Musim rict, ze ty auta vypadaji v umelych svetlech moc pekne. Hlavne stribrny McLareny a tmave modry RedBully - jako vanocni banky:)
    FREELA
    FREELA --- ---
    co to zase mame za hadry? !!!!! :)
    SNAXX
    SNAXX --- ---
    Nekoukate nekde nekdo na treninky z Abu Dhabi? Nemuzu nic kloudnyho najit...
    SENIN
    SENIN --- ---
    MONOMO: o speciální dopravě nevím, ale nějaký svoz by mohl jezdit. Viděla jsem jen taxi, koukni na web přímo Hungaroringu.
    MONOMO
    MONOMO --- ---
    SENIN: super přesně nějakej takovej report sem potřebovala a neni třeba lepší nechat auto v hotelu a jét MHD nebo nějakou speciélní dopravou na okruh? Nevíš? Jinak díky +
    SENIN
    SENIN --- ---
    Maďaři maji vůbec strašný zázemí kolem toho okruhu. Sjedeš z dálnice (pokud máš vip vstup, tak sjedeš dříve) a kolem okruhu je prašná cesta jak někam na pole. Popojíždí se do kopce nahoru na parkoviště a kolem jdou potom lidi, takže se Ti do cesty pletou ještě lidi, který je dost lehký přejet nebo je praštit zrcátkem (některý lidi se prostě neuhnou). Ještě horší je to snad při odjezdu :) i když máš vip vjezd, takže by tě měli pustit při odjezdu stejnou cestou, aby jsi se vyhl té šílené koloně na dálnici (jsou tam kvůli těm vip svedeny dva pruhy na jeden). Jenže když jsme jeli my, zrovna ta cesta byla zablokovaná taxikářema a nechtěli nás tam pustit, stejně to bylo zasekaný všude, takže jsme mohli chvilku počkat a pak odbočit, ale s maďarama není domluva. Takže jsme se té koloně nevyhli ....
    SENIN
    SENIN --- ---
    jo a ještě jsem si vzpomněla, že u té Super Gold máš i jiný parkování. Takže vjedeš bránou nahoře na okruhu dovnitř a tam se parkuje. Jinak je parkování pro ostatní jakoby nahoře na kopci za okruhem na louce zadarmo.
    MONOMO
    MONOMO --- ---
    díky ;)
    SENIN:
    SENIN
    SENIN --- ---
    MONOMO: jinak jsem holka :) no ta corner je zajímavá, to je novinka, takže o tom nic nevim. Když rozjedeš tu nabídku vstupenky, tak je tam video v jave, co je přesně vidět. no v tich co jsi napsal je rozdíl jen v tom, že sedíš vždy trošku dál od startu, ale je to hned vedle sebe.
    SENIN
    SENIN --- ---
    ta stránka jsou Rakušáci, takže to je ok a dojde to sem v pohodě. a jinak cokoliv co chceš, tak mi napiš do pošty :)))

tyjo možná taky pojedeme příští rok zase do Maďarska :D
    MONOMO
    MONOMO --- ---
    SENIN: no, neni to tak dobře poznat s toho plánku když si tam byl mužeš dát nějakej tip jak velký rozdíl je mezi tribunou S6,S7,G1,G2,G3, a ještě mi příjde dobrá tahle vstupenka 3 Corner Gold vstupenky na tři různé tribuny každý den na jiné tribuně
    SENIN
    SENIN --- ---
    Gold a Silver neni praktick žádný rozdíl, akorát u Silver sedíš dál od startovní rovinky ... jediná krytá tribuna je Supe Gold a k ní dostaneš i oprávnění na zvláštní vjezd, takže nestojíš v té ukrutné zácpě na dálnici před sjezdem na okruh ...
    SENIN
    SENIN --- ---
    MONOMO: no dyť já jsem je kupovala na té stránce, co jsem Ti posílala. byla jsem 2x v Maďarsku ... hm tribunu si vyber jakou chceš a dle toho, jak drahý lístky chceš. jsou tam náhledy, takže vidíš, jak je z toho místa vidět ....

jo opravdu je to tak jednoduché, vyberu a zaplatim. přijde Ti to domu se všim všudy.
    MONOMO
    MONOMO --- ---
    SENIN: ptala sem se spíš na to jestli někdo má zkušenosti (jako že už koupil) u koho a na co si dát pozor. Popřípadě jestli tady někdo už byl Budapešť, Hungaroring a podal nějakou referenci (tribuna gold, silver poměr cena kvalita) Pojedem vlastní dopravou a ubytování už taky máme takže jde čistě jenom o lístky. Jinak díky za radu objednat zaplatit ;)
    SENIN
    SENIN --- ---
    pokud se tam teda dopravíte sami a ubytování si taky zařídíte. jinak jedině přes cestovky ... a ty zařídí všechno
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam