• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FANTOMASSvět MOTO sportu | Formula 1, Dakar Rally, 24 Heures du Mans, WRC, GP2
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    STEMBUS:
    Teď někdo v diskuzi na IDNES napsal že ty Lopraisovy Energi Drinky asi nefungují...
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    PUKPUK: ještě doplnění od Aleše:

Chtěl bych podpořit Petra Almášiho. Vím, že si to bude dlouho vyčítat, ale mikrospánek přemohl už řadu lidí. Stále jsme skvělý tým a po rekonvalescenci bychom chtěli opět bojovat o dakarský titul. Děkuji všem partnerům i fanouškům za jejich ohlasy, je jich neuvěřitelně mnoho a moc nás těší jejich podpora. Muchas Gracias z Hospital de Iquiqe,“ uzavírá Aleš.

Je to fakt profík, když to takhle bere, ale....mohl doprdele kurva mít ještě větší smůlu než že na prejezdovym useku to celý zazdí mechanik co než aby přiznal, že je taky unavenej (a jakoze museli bejt total vsichni kdyz druhy dva pak hned taky usnuli) a je rozumnější aby řídil Aleš, kterej s tim všim má prostě daleko větší zkušenosti a asi i "výdrž" za tim volantem....sakra, to je fakt pech
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Tak to bylo fakt vo držku. Hlavně, že jsou jakž takž celí.
    ROENICK: Kamiony vydržej možná všecko, ale ty lidi vevnitř míň. Pamatuješ, jak se onehdy takový to superrychlý holandský vozidlo za vrškem duny zapíchlo do písku? Autu nic nebylo, ale kluci vevnitř se omlátili a bylo.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Je to v řiti teď už fandím jen starší Tatře a Valtrovi v Líze... Jinak jediný JAMAL v závodu fakt škoda
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KUBALIBRE: já jsem rád, že přežili... ale ono ty kamiony vydržej fakt neskutečně...
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    KUBALIBRE
    KUBALIBRE --- ---
    dnes je mi z toho opravdu smutno :(
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    "Na 374. kilometru etapy jsme bohužel měli fatální nehodu. Na přejezdovém úseku jsem po velmi těžké a vypjaté první části etapy nechal řídit mechanika Petra Almášiho, kterého bohužel přemohl mikrospánek. Já i navigátor Michal Ernst jsme bohužel také usnuli. Probudil jsem se v momentě, kdy se vůz začal řítit do obrovské rokle. Křičel jsem na Almiho, ale ten nereagoval. Náraz to byl šílený. Okamžitě se utrhla obě přední kola a auto udělalo několik kotrmelců přes přední osu. V okamžiku bylo po všem," uvedl k nehodě Aleš Loprais na týmovém webu.

Závod tak pro Lopraisův tým skončil den po etapovém triumfu. V den jezdcových 32. narozenin.

Zdroj: http://sport.idnes.cz/obhajce-prvenstvi-v-kategorii-automobilu-attija-na-rallye-dakar-konci-1e1-/motorsport.aspx?c=A120110_183257_motorsport_par
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    pičooooo...to taky nemuseli přežít..uff

takže si schrupli všichni..masakr

to ty auta nemaj nějakej systém na kontrolu padání hlavy? to se dá koupit přece do i do osobáka... jinak asi si měl pustit hodně nahlas rádio :)

MERTLAS: taky jsem si to říkal..a jak vidno, pustil tam a dopadlo to takhle
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    STEMBUS: To snad neee
    PUKPUK
    PUKPUK --- ---
    A následky:

....Zpočátku to vypadalo, že je posádka InstaForex Loprais Teamu jen potlučená, ale nakonec bylo třeba zásahu pořadatelské helikoptéry. ... Mám zlomené dva obratle a Petr má otřes mozku. Michal naštěstí vyvázl bez následků,“ pokračuje Aleš.
    PUKPUK
    PUKPUK --- ---
    Takze mikrospanek mechanika

"Na 374. kilometru etapy jsme bohužel měli fatální nehodu. Na přejezdovém úseku jsem po velmi těžké a vypjaté první části etapy nechal řídit mechanika Petra Almášiho, kterého bohužel přemohl mikrospánek. Já i navigátor Michal Ernst jsme bohužel také usnuli. Probudil jsem se v momentě, kdy se vůz začal řítit do obrovské rokle. Křičel jsem na Almiho, ale ten nereagoval. Náraz to byl šílený. Okamžitě se utrhla obě přední kola a auto udělalo několik kotrmelců přes přední osu. V okamžiku bylo po všem," uvedl k nehodě Aleš Loprais na týmovém webu..
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    jako nic jinyho bych rek ze to nebylo (pokud ne technicka zavada...). jako musej bejt utahany jak kotata a do toho to vedro a dlouha rovinka... spis si rkam, mohl ales pucit to rizeni na tomhle useku nekomu jinymu a odpocivat :P Ale co ja vim jak to tam chodi... :/
    PUKPUK
    PUKPUK --- ---
    STEMBUS: UF. To musela byt bomba
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    Tak na jednom NL vebu píšou něco o mikrospánku...
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    :/

MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    sem nevedel ze ma ta nova tatrovka ty napravy takhle... :P :D

ale to vypada ze tu predni uplne urval... to musela bejt slupka jak hovado :P fuj
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    PUKPUK
    PUKPUK --- ---
    MERTLAS:
    Ta show Gordona byla hodne americka. Ale teda dobre mu ten Hummer skace.

Salto de Robby Gordon en la largada del Dakar 2012 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=vHNN_XzYktw
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    PUKPUK: tohle stefan trochu posral... chapu ze chvata... ale skoro tam srazit cloveka, co se snazi vyhrabat... to uz je trochu pres caru... to samy vcera jak despres zaficel do toho bahna, nekdo dalsi co tam vlitl mu pomohl se vyhrabat a despres v klidu odjel a ani mu na oplatku nepomohl... to je fakt hnus...
    nebo jak tam ukazovali, ze nekdo zustl viset zahrabanej ve vode a kamiony kolem nich projizdeli bez pomoci nic... jeden schoval zpetny zrcatko, aby na nej nemusel koukat... to je proste fuj...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam