• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FANTOMASSvět MOTO sportu | Formula 1, Dakar Rally, 24 Heures du Mans, WRC, GP2
    PAVLOS
    PAVLOS --- ---
    Tvrdi, ze pod kuzi je auto hodne prepracivany. Asi bude mit uzsi aerodynamictejsi zadek po vzoru RedBullu a prej maji jiny sidepody.

Ferrari odlizilo predstaveni niveho auta, mimochodem. V Maranelu je snih...
    FANDOR80
    FANDOR80 --- ---
    TOM_HOST: Vidím tam něco zajímavého pod předními koly. Jinak mi to přijde jak facelift.
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    ROENICK: je no... lujz :D
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    ROENICK: upsali svou taurinovou dusi? tak at uz si je ten pekelnik veme!!! :)

Podle Autosportu se McLaren soustředí s letošním vozem na kvalifikační výkon, aby získával co nejlepší pozice na startovním roštu. Jakýmsi vzorem se stal Sebastian Vettel a jeho loňské výkony.

"Musí to být brilantní jezdec, protože na konci loňské sezóny jsme určitě měli nejlepší auto, přesto nás překonával," přiznal McGrath. "Snažíme se zjistit, co přesně dělá, že je tak dobrý."

"Jak se mu daří pokaždé zajet rychlé kvalifikační kolo? Myslíme si, že je to jezdeckým uměním. Žádné triky na voze nepoužívá, prostě z něj dostane víc než my."
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    na limonádníky stejně zas nikdo nebude mít... ty kurvy uzavřely smlouvu s ďáblem :)
    SENIN
    SENIN --- ---
    já v tom vidim akorát to, že to někde protáhli, jinde zaoblili ... :D ale jinak je to stejný. jo tak jasné, že jen malá změna může udělat hodně, no ale přijde mi to, že už nevěděli, tak tam něco upravili :D
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    To je úplně vidět na tvaru jak je ta aerodynamika přepracovaná. Chválim, že to nevypadá, jako ptakopysk.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    ROENICK: to by se ti libilo co? :)) nic!
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    Očekává McLaren protesty proti svému letošnímu vozu? | F1sports.cz - podrobné zpravodajství ze světa F1
    http://f1sport.autorevue.cz/ocekava-mclaren-protesty-proti-svemu-letosnimu-vozu-30541
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    prej je na tom neco illygl :)

TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    PAVLOS
    PAVLOS --- ---
    McLaren MP4-27

Formula 1™ - The Official F1™ Website
    http://www.formula1.com/news/headlines/2012/2/12967.html
    PAVLOS
    PAVLOS --- ---
    TUBULARISTA
    TUBULARISTA --- ---
    mimochodem ogier fakt slušná rána
    OGIER XAV.mpg - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mAyrQznyq3E
    TUBULARISTA
    TUBULARISTA --- ---
    a má nejlepší zvuk
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MERTLAS: me se MINI WRC libi moc ! :)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    docela by se mi liibil boj hummer vs. range :) a mini by mohlo hrat druhy housle :P :) (ach to sneni :D )
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    MERTLAS: tak snad nebude moc vepředu, jinak ho vyloučej :)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    me se ty mini proste vuuubec nelibej!!!! fuj...

btw pristi rok pojede dakar special Rangerover Evoque.. jsem zvedavej, jak to bude vypadat. V seriovce krom zadniho miniokynka se mi to auto celkem libi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam