• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FANTOMASSvět MOTO sportu | Formula 1, Dakar Rally, 24 Heures du Mans, WRC, GP2
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    HANZS: To je škoda :/ Kort u toho Valtra, odstoupit aniž by věděli co s tim motorem je...to hodně nasere :/

Myslíš že zkontrolovali jestli nemaj písek na žhavičkách? :)))
    HANZS
    HANZS --- ---
    Valtr a Veselý končí na dakaru :-/
    Jaroslav Valtr a Honza Veselý odstupují z Rallye Dakar 2013 | Bonver Dakar Project
    http://bonverdakarproject.com/2013/jaroslav-valtr-a-honza-vesely-odstupuji-z-rallye-dakar-2013/
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    HANZS: tohle neni F1.... snad :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    (sorry ze se vam cpu do toho Dakaru :D - Ales do toho! :D)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    V Turecku se letos nepojede, turecká vláda zamítla spolufinancování - články | F1sports.cz - Novinky
    http://f1sport.autorevue.cz/v-turecku-se-letos-nepojede-turecka-vlada-zamitla-spolufinancovani-34603
    HANZS
    HANZS --- ---
    No uvidíme co dneska - Kolomý startuje přímo před Alešem... jestli dojde k tomu, že by ho Kolomý brzdil nebo nenechal předjet apod....
    Pokud by se např. vzájemně vyřadili ze soutěže, to by byla velká frajeřina!! ;-)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    STEMBUS: me to prijde v "pohode" ... jakoze i kdyz je to sport chapu co v tom jsou za prachy (po tom co jsem od jednoho z cdt slysel kolik stoji jenom jedna guma :)) a je to proste i byznys jako prase ... taky bych asi na svych strankach nezverejnoval jak si vede konkurence ... a z oci do oci si asi nerekenou "curaku nemas nejtezsi auto tak si nehrej na chudinku" a verim (nebo chci) ze kdyz projede valtr kolem lopraise s lezici tatrou ze mu pomuze a naopak ... zas co je na internetech zveliceno muze byt v realu uplne cajk zejo ;)

a k tomu breceni s malym teamem ... visco oni maj nejspis naucenou nejakou strategii jak mluvit pac nikdo z nich neni zadny recnik nejspis :) noa chvastat se tim kolik mam penez kdyz jsem sam s jednim autem a kolem me teamy s rozlozenyma truckama na soucastky tak jasne - budem si hrat na chudinky o to ty vysledky budou lidi brat vazneji :)) strategie no :) navic cdt s km taky breci jak jsou na tom spatne oproti kamazu ale to tam krom kamazu breci vsichni zejo :)

KUBALIBRE: aj ja :)

MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    STEMBUS: princezna dneska zahrala velke divadlo :D hah :D

btw uvnitr to je docela slusnej holokokpit a docela randal... sem si rikal, ze sitam vemu radio a budu poslouchat ruzny hitovky a koukam, ze si tam muzu vzit leda nejaky bubenicky solo :D
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    8.1.2013 Aleš Loprais DAKAR 2013 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=ftbswyJQWL4&feature=player_embedded
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    HANZS: ta diskuze tam ještě ráno nebyla čeče :) jsem rád, že nejsem jedinej koho to trošku zarazilo....

to co tam píše pak dál o Lopraisovi už si moh odpustit, ale budiž - to jsou holt češi no :)

Ale jinak věřim, že i Lopraisovci budou "šmejdi" a občas fakt podsouvaj to jak nemaj asistenci a jak maj malo penez atd, dost křečovitě :)
    KUBALIBRE
    KUBALIBRE --- ---
    tsi woe miluju tyhle 14ti denní dakarský onano-orgie !!!! hltám každej článek, fotku i video :)
    HANZS
    HANZS --- ---
    Stembus: k tomu ignorování Aleše Bonverem - je to vysvětleno dole pod článkem.
    A jinde Vintr psal např. že Alešovo vyhlášení, že má nejtěžší auto ze špičky je mediální fabulace, protože na vážení mělo 9065kg, což je méně než např. Kamazy a Ginafy...

Holt, nemají se vzájemně rádi, no :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    STEMBUS: Ta spojka jde citit az sem :))
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    7.1.2013 Aleš Loprais DAKAR 2013 zapadnutí před cílem - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=CGm5-9DemxM&feature=player_embedded
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    Trošku smutný, že Bonver ignoruje Aleše...

Vzlety a pády drakonické čtvrté etapy znamenají pro KM Racing další postup | Bonver Dakar Project
    http://bonverdakarproject.com/2013/vzlety-a-pady-drakonicke-ctvrte-etapy-znamenaji-pro-km-racing-dalsi-postup/
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---

MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    Ale evidentne melo dneska problem vicero jezdcu... Vcetne robbieho a sainze...
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    na motorce jako vubec!!! ale autem nebo v kamionu bych to chtel nekdy dat...
    nicmene to jedno auto, jak narvalo do sutru a pula predku pryc? olala
    ACID
    ACID --- ---
    kua kdyz vidim ty tancici predni kola motorek, nevlezl bych na to ani za zlaty prase
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    tak uz vime: Aleš Loprais dnes s velkým štěstím v cíli etapy šestý a dostal se do vedení závodu!
    "Měli jsme dnes taky velký problém, protože 100 km před cílem etapy nám prasklo zavěšení a unikal olej. Museli jsme zpomalit a 2 Kamazy nás předjely. Pak jsem se jen modlil, abychom to dojeli. Hladil jsem volant a říkal (princezně): To musíš přežít, holka!
    Jsem hrozně šťastný, že jsem v cíli, protože kdyby etapa byla o kilometr, 10 či 15 km delší, tak je to náš konec! Přední zavěšení je v háji. Nyní to musíme opravit. Dnes to bylo opravdu na hraně. To je prostě Dakar!"
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    TOM_HOST: zas bacha na to... dneska dojel az na 6. miste! 18:26 minut za Mardeevem! nevim co se delo (to se dovime za chvili v televizi), ale pokud to takle pojede dal, tak nevim nevim :P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam