• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FANTOMASSvět MOTO sportu | Formula 1, Dakar Rally, 24 Heures du Mans, WRC, GP2
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    MERTLAS: jj skoda ze maji deroje jen foto ... ten vypada taky jak hurvinek a letadlo ;)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    van den bosch, ales a valter basakr! :D
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Dakar 2013 Pisco salto del mamut!! - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=EuXtHVKKP0c
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    alda ... magor :)

„ Copiapó, tradičně náročná dunová etapa se vším všudy. Začátek nám šel velmi pěkně, stále jsme bojovali o pódiové umístění v etapě. V poslední třetině etapy, paradoxně v tom nejnevhodnějším místě, mě začalo zlobit řazení. Šly zařadit jen dva z pěti rychlostních stupňů a to jen v „nízké řadě“, tudíž systém zvaný želva... Bylo to utrpení, protože místy nebyla rychlost optimální. V některých dunových trychtýřích nebyla rychlost dostatečná a museli jsme s Princeznou mnohdy skočit některá místa vzduchem, abychom udrželi nájezdovou rychlost do další duny. Měl jsem strach i o spojku, která logicky absorbovala větší zatížení. Navíc nešla ani zpátečka, což právě v dunách může být fatální. Snažil jsem se neudělat chybu. Dostávat Tatru z dunového pole v Copiapu by asistenčním kamionům trvalo dva dny. Dojeli jsme dnes do cíle na želvě se ztrátou zhruba čtyř minut, což je pro nás při problémech s převodovkou malé vítězství. Keep on pushing!“
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    Peterhansl chce do par let jezdit dakar v kamionu... ou je... to bude zajimavy!

Btw pali si to 175 po pousti.. to je maso! :)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    me proste ten dakar neprestane a neprestane fascinovat... viz vcerejsi report o iritracku a zachranym tymu... to je maso, ze ten signal leti pres pulku sveta k eifellovce, odkud volaj zpatky do pouste zachranejm tymum... to je proste maso :D

pak Robbie Gordon... ten jeho hummer to je neskutecny delo! jak to tam pali cesta necesta villiersi bacha jedu neasi henheeeen :D

ale skoda, ze v autech je takovej obrovskej casovej rozdil.... navic peterhansel se svym tymem pokud neudela jezdeckou chybu, tak ma proste jednoznacne jasno... coz je nuda :/

ja uz to chci kua jet taky! :)
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    Stage 11 - Car/ Bike - Stage Summary (La Rioja Fiambala) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=lnFwzjsJ7n0
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    STEMBUS: jj ale logo jsem nechtel ;)

Byl jsem dehydrovaný a vysílený, etapa byla dost fyzicky náročná. Vypil jsem šest litrů vody, litr Šedesátdevítky a litr Tulamorky, ale v době defektu jsem už byl „na suchu“.

Kvůli počasí byla přerušena 11. etapa Dakaru pro auta a kamióny - Sport.cz
    http://www.sport.cz/moto/rallye/clanek/444557-kvuli-pocasi-byla-prerusena-11-etapa-dakaru-pro-auta-a-kamiony.html#hp-artcl
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    TOM_HOST: a proč volá zrovna tobě tome, došla jim tulamorka? :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    omg

Aleš právě volal, že byli zastaveni pořadatelem a zbytek etapy zatím nikdo nejede. Je možné, že se zhoršilo počasí, ale vyčkáme na nějaké oficiální vyjádření, jestli čas bude zůstávat nebo co se vůbec bude dít. Každopádně tato situace nám do karet moc nenahrává...
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    toe fprdeli .. kamazy celou dobu nikdo neresil a ted budou vsichni 3 na bedne jako jo?
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    tak jestli to funguje spravne tak na cp1 by ales mel byt druhy za deroyyem o 50sec a koloma 13. o 27min
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    Princezna bojovnice: Lopraisův tisícikoňový dakarský speciál Tatra - iDNES.cz
    http://auto.idnes.cz/rally-dakar-2013-tatra-ales-loprais-d43-/automoto.aspx?c=A130116_114431_automoto_fdv
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    Tak v autech myslim, ze je uz rozhodnuto, poku Peterhajzl neudela nekde botu, nebo mu nekiksne Mr. Beancar :/ nuda
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    Zato Gordon je mazak! z posledniho mista se prodral na 19. flek! wow
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    Kolomy taky v problemech! dojel az 13. a je 2 minuty za mardeevem...
    nechci bejt škarohlíd, ale mam tuseni, ze letos opet nebude zadnej z trucku na bedne esi to povedou takle dal... :P
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---

The Tatra team's Czech driver has ground to a halt after 273 km of the special stage, after suffering a puncture. He is changing his wheel with the rest of his crew. He was in fourth place on the stage with a lead of over 4 minutes on his team-mate Martin Kolomy.
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    Tři waypointy do cíle a Aleš Loprais zatím na absolutní špici!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam