úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit heslem
přihlásit přes passkey
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
AJMINA
ARIA
SHARNY
SONJJJA
Mácháč 2008 - Tiësto
Headliner Tiësto + dalších téměř 30 umělců na 4 pódiích
DJs: Tiësto (nl), John Dahlback (swe), Filo&Peri (usa), Tráva & Significant Others, Loutka, Laydee Jane, Enrico, Michal Poliak, Joseph Armani (malta/de), Girlcore (uk), Fake Sam (uk), Chriss (hu), David Bowles, Kaisersoze, Skipworker, Formi, Neo, Tripmain, Macio, Lafayette, Kuba Soulcheck, Marco S, Fcuk, Looky, Marty Crow, Manio, Tommy Rogers, Peet, Yaroush, Martin Frank, Nesquik, Joseph Armani (malta/německo), Girlcore (uk), Fake Sam (uk), Chriss (hu)
SHARNY
---
---
11:51:16 21.8.2008
Právě koukám na lístek... Budu tam a budu pařit! :) Hlavně na Dahlbacka!
HONZAF
---
---
20:34:04 19.8.2008
dekuji za pozvani, ale bohuzel jsem nikde na strankach nenasel cas zacatku akce. kdyby to bylo od rana, jel bych, a vecer pak splnil jiz drive prislibene veci. ale takhle .. :(
BELSAMBAR
---
---
10:36:52 19.8.2008
dekuju za pozvani, ale urcite nedorazim aktivne se ucastnim na pribehu sveho zivota a bez me ucasti to nejde ;))) ale uzijte si to :)
VAJCE
---
---
18:53:12 18.8.2008
u mne to taky nevypada, vidim to 15 proc, ze jo,85, ze ne :-/
:-p
ale dekuji za pozvani :)
RESOLUT
---
---
18:05:26 18.8.2008
Ani nee ;) To me jaksi nelaka..Budu budto na Protipivinu, nebo na SKAcku v Telci ;) Ale diky!
LOBOTECH
---
---
16:31:19 18.8.2008
Tenhle week sem v krkonosich, takze to neprojde. Navic je na 22ho naplanovanje nejakej sraz na letny jestli se nepletu. Ale dekuju za pozvani.
<<
<
automatické načítání
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam