úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
SUK
reference:
+20
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
MIDI : 1 inzerát
nabízím
MIDI klávesy Miditech Midistart 2
Prodám tyhle rasově nevyvážený (bílejch klapek je víc, než těch černejch) plasťácký MIDI klávesy, 4 oktávy, dynamika, modulační a pitch kolečko.
Koupil jsem si nové lepší MIDI klávesy a tohle už nijak nevyužiju. Pořízeno kdysi kdesi asi za litra, víc jak tři kila za to tím pádem asi chtít nemůžu, ale nebráním se jakýkoliv nabídce, netuším moc, jestli to za ty tři kila vůbec stojí...
POZOR
: Samo o sobe to nehraje, jde o MIDI klávesy, tedy je potřeba je zapojit třeba do
piano boxu
, syntaku nebo treba do PC (ma to i USB) a v nem pouzit prislusny software.
Má to 49 kláves s dynamikou a na jakýkoliv piano-feeling rovnou zapomeňte. Asi to může být dobré třeba na roztřískání na konzertě, až budeme v roce 2069 všichni promoření, proočkovaní a Havlíček se konečně pořádně vyspí a konzerty povolí...
Lze napájet přes USB nebo 9V adaptérem, k PC lze připojit přes MIDI out nebo také přes USB, žádné drivery nejsou potřeba, je to class compliant. Má vstup na sustain pedál.
Je to funkční - lze si klidně ozkoušet - a neváží to moc. Nemám k tomu krabici ani adaptér, nějaký USB A-B kabel kdyžtak vyhrabu. Dostupné v centru Prahy, popřípadě za cenu lístků na metro přivezu :)
Možnosti a ceny dopravy
Osobně po domluvě v PRG
SUK
---
---
15:30:47 8.1.2021
DATELON
: Treba mozna jsem je mohl mit prodany jeste driv, nebyt narazky na Babisovu vladu? :) Udelat vtipek a nikoho se nedotknout je holt tezky, no.
PS: Nekolik lidi se mi uz ozvalo, takze to ocividne prodam i tak :)
DATELON
---
---
15:22:29 8.1.2021
SUK
: Nesoudím. Jen konstatuji, že bez první věty už si je mohl mít prodaný...
SUK
---
---
15:20:55 8.1.2021
DATELON
: Druhou moznosti je uplne suchy inzerat bez jedineho (i kdyz treba lehce kontroverzniho) pokusu o humor. Takovych jsem tu mel hromadu a neprodal jsem nic. Tohle ocividne svoji drobnou pozornost ziskalo. Je to spatne?
DATELON
---
---
14:58:44 8.1.2021
Mě klávesy zaujali(zrovna hodlám koupit) ale naopak mě odradili hloupé kecy o rasové vyváženosti btw.
PETRPEDROS
---
---
12:23:40 8.1.2021
PLUS ZA VTIPNOST
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam