• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALCATORUHODNI PC HRU PODLE PRINTSCREENU - hry do roku 2010, pouze PC
    PRAVIDLA:
    - hry do roku 2010 včetně
    - kdo uhodne, zadává další úlohu
    - zadavatel by měl kontrolovat klub minimálně jedenkrát denně, aby se na nikoho nečekalo
    - pokud se neobjeví nové zadání do 24 hodin od uhodnutí, může KDOKOLIV přidat nové zadání.
    - Zkontrolujte si, že se název hry nevyskytuje v obrázku, který dáváte :-)
    - Obrázek můžete oříznout, případně v něm výraznou barvou zaretušovat detail, který by zadání činil příliš jednoduchým. V takovém případě ale textem upřesněte, co za zásahy jste udělali, například "Toto je výřez horní poloviny obrazovky", nebo "Všechny oranžové skvrny zakrývají protagonisty hry")

- pokud jste si svým tipem jisti, zadávejte nové zadání rovnou, nečekejte na potvrzení, že to skutečně byl DooM :-)
    rozbalit záhlaví
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    ERROR: Prozraď a popojedem.

Zadává KDOKOLIV, kdo chce.
    UNTOY
    UNTOY --- ---
    ERROR
    ERROR --- ---
    poznej hru
    ERROR
    ERROR --- ---
    LOVE_DALI: tak on to taky je pvodne mod pro HL1 :) nasledne distibuovany sierrou jako samostatna hra
    UNTOY
    UNTOY --- ---
    GREAT_R: no idea, je to nahodny screenshot z internetu
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    GREAT_R: Taky mě to trochu zmátlo a říkal jsem si, že by to mohl bejt nějakej Q1 mod. Na druhou stranu ty číslice tam jsou jako z Opposing Force :)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    UNTOY: Z jakýho zařízení je ten screen? Takhle hrozný filtrování textur, to je snad software renderer
    UNTOY
    UNTOY --- ---
    ERROR: ano
    ERROR
    ERROR --- ---
    UNTOY: Gunman Chronicles
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    UNTOY: Tohle miluju! "Co je tohle za hru?"
    "Nevím, ale musím si to koupit!" :)
    UNTOY
    UNTOY --- ---
    UNTOY: hint - hra by se dala stylove popsat jako space western.

KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    Jinak to byl Battlespire. Zde taková retrospektiva / playthrough: https://www.shamusyoung.com/twentysidedtale/?p=31123
    UNTOY
    UNTOY --- ---
    poznej hru
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    UNTOY: Elder Scrolls je správně.
    UNTOY
    UNTOY --- ---
    KAPITAN_JACK: jestli kvuli bugum tak bych v kombinaci s ostatnima indiciema tipoval Elder Scrolls, ale vubec mi to podle screenshotu neni povedomy.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    KAPITAN_JACK: Jakože nevím, jak se to jmenovalo přesně, ale můžu aspoň napovědět. Měl jsem to kdysi na kompu.
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    GREAT_R: Hlavně asi kvůli bugům, ale těžko soudit...
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    Hm, z toho popisku mi to vzdáleně sedělo na Lands of Lore 2 nebo 3, ale není to tak.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    KAPITAN_JACK: v čem tkvěla ta nepopularita?
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    ROLAND: Špatný vývojář. Jde o extrémně nepopulární hru z extrémně populární série od extrémně populárního vývojáře.
    A než jsrm postoval tak jsem zoomoval a jsem přesvědčen že tam má bederní roušku.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    KAPITAN_JACK: Ten art je mi povědomý, jenže si při pohledu vybavím špatnou hru Perihelion. Skoro by se mi chtělo říct, jako že by to bylo neco od Psygnosis?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam