• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KERBN E T F L I X
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ehm. dostal tenhle clovek nobelovku uz?

Trim: IMDB Ratings on Netflix - Internetový obchod Chrome
    https://chrome.google.com/webstore/detail/trim-imdb-ratings-on-netf/lpgajkhkagnpdjklmpgjeplmgffnhhjj
    MONROE
    MONROE --- ---
    DEB: Jasne, chapu.
    DEB
    DEB --- ---
    MONROE: ne to ne, jen je ten ceskej nazev silenej :)))
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    TOMBRIDER: V cz je
    V eng neni ani ve vyhledavani
    MONROE
    MONROE --- ---
    DEB: Tady se budou resit i preklady nazvu jen proto, ze nekdo neumi dobre aj?

Jen abych vedela. :)
    DEB
    DEB --- ---
    MONROE: ten ceskej nazev tvl
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    ADAMIRA: Ah tak, jsem se v tom ztratil. Ď
    ADAMIRA: To ale není vůbec špatný nápad!
    MONROE
    MONROE --- ---
    Tohle jsem teda vubec chvilkama nezvladla.🤦🏻‍♀️
    Ale klobouk dolu pred celym "pribehem".

KURE
    KURE --- ---
    LEA1: No, ale je to jako jit do Lidlu když je "španělskej" tejden, a vstekat se že nemaj "speciality" z Americkýho tydne.
    Takhle to prostě funguje. A je tvoje plny pravo s tim nesouhlasit a netflix nesnaset a nepouživat.
    Ale je jaxi zbytecny prijit sem s: "beehee netflix je shit, ja radsi torrent". Což kromě toho že to je nemoralni, je taky nelegalní. Ale hlavně to neni nijak přínosný ani on topic.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LEA1: heled opravdu ještě jednou díky za radu s torrentem, všichni to tu ocení, teď tě jistě čekaj netrpělivě v auditku o škodovkách aby jsi jim vysvětlil/a že si maj koupit volvo
    LEA1
    LEA1 --- ---
    SHARINGAN: díky, že jsi tady pro neznalé popsal problémy torrentu.

Asi jsi nikdy nedostal chuť si zatrollit když vidíš takovou bezelstnou bezradnost jako tady a přitom je řešení více než jednoduché.
    LEA1
    LEA1 --- ---
    KURE: budeš se divit, ale došlo mi to. Nejspíš budeš mít stejnou zkušenost jako já, když dostaneš chuť se podívat na konkrétní titul, který jsi nedávno na nestlixu našel, ale teď tam není. Takže si tu chuť musíš nechat zajít.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    TOMBRIDER: v CZ ano v AJ ne
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    O čem byla původně řeč? Že není nebo naopak je v CZ film Parasite?
    Mám CZ a normálně na mne vyskakuje v náhledu výběru filmů...
    KURE
    KURE --- ---
    LEA1: Takze ani po pěti letech ti nedošlo, jak ta věc funguje.
    Že netflix neni všeobjímající filmový archiv, ale jaky si fast-food.
    Vyber si cokoliv z toho co je v nabidce TEĎ.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    LEA1: co je to ten tornet? řekni nám víc pls...

sorry, ale už před pár lety jsem přestal mít čas na hledání zaseedovanýho torrentu v audio/video kvalitě kterou chci, čekání na 99.8% protože šel jeden seeder spát, hledání titulků co sedí, přerušení sledování filmu a přečasovávání protože titulky se začali v půce filmu rozcházet a podobný píčoviny... když se jdu koukat na film, tak většinou protože mám jen 2h času a jsem ztahanej jak dobytek a chci zmáčknout tři tlačítka na tv ovladači, zapíchnout se do gauče a vypnout...

ty možná nechápeš co tu řešíme, já zas nechápu pointu tvé návštěvy a velmi hodnotného příspěvku... když jdeš kolem dveří na kterých je napsáno "lekce štětcové malby" tak vlezeš dovnitř a řekneš "já nechápu co tu řešíte, o photoshopu jste nikdy neslyšeli?" ... očekáváš, že tu začneme hromadně rušit Netflix, stahovat bittorrentovej klient a děkovat ti za spasení? soudnost...
    LEA1
    LEA1 --- ---
    ADAMIRA: já ti rozumím.
    Nicméně po zhruba pětiletém používání netflixu, kdy se mi na něm nějaký titul objeví a když se na něj chci po pár měsících podívat a už ho nenajdu, je stažení jednodušší. Od začátku mám nastavenou angličtinu.
    Jen chci poukázat na to, že tyhle streamovací platformy nejsou samospasitelné.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LEA1: tak rozhodně, pokud je pro tebe jednoduší stáhnout torrent než přepnout jazyk, tak prosím

můj point byl v tom, že pokud někdo příjde do diskuze Netflix a řeší nastavení Netflixu, tak rada "stáhni si torrent" zní dost... blbě :/
    LEA1
    LEA1 --- ---
    ADAMIRA: máš pravdu, nicméně pokud bych narazila na podobný problém, kašlu na netflix a hledám torrent. Tyhle zdlouhavé procesy s výměnou jazyka atp. považuji za plýtvání energií :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LEA1: já předpokládám že tady asi všichni o torrentech slyšeli, ale jsme v diskuzi NETFLIX, proto se tu řeší NETFLIX
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam