• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KERBN E T F L I X
    Netflix Czechia - Watch TV Shows Online, Watch Movies Online
    www.netflix.com
    rozbalit záhlaví
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    DARKREIDER: diiky za ten seznam
    MATROX
    MATROX --- ---
    DARKREIDER: Dík, konečně se našel někdo v tomhle auditku kdo normálně konstruktivně odpoví a nezačne útočit nebo mínuskovat.

Máš pravdu že Army of Dead zase takové Bčko nebylo, celkem pěkně natočené, jen už těch zombie filmů tohoto stylu bylo tolik že to člověk rovnou odsoudí. Tak s tím rušením členství počkám do konce roku, třeba se to ještě zlepší.
    DARKREIDER
    DARKREIDER --- ---
    MATROX: tu je zoznam premier na tento rok https://www.cinemablend.com/news/2561091/2021-netflix-movie-release-dates-the-full-schedule-of-new-movies-premiering-this-year

rozhodne nie vsetko bude lambada typu Chicagsky tribunal (mam k tomu recenziu btw https://youtu.be/FnhGfhhglWg)
    a budu tam aj shunty typu Thunder Force
    alebo velmi jednoduche veci ako Yes Day (https://youtu.be/766qidqUJic)

Ale za tento rok za seba mozem povedat ze napr
    Army of Dead (https://youtu.be/VZvuFsXkjKI)
    Mitchlovi vs Masiny (https://youtu.be/9z_-kPuR07w)
    I care a Lot (https://youtu.be/rqtgixTUOU4)

su filmy, ktore za to stali. ale 100 ludi 100 chuti.
    MATROX
    MATROX --- ---
    QUANTI: Můžeš mě říct co je v tomhle příspěvku [MATROX @ N E T F L I X] za několik různých urážek? Jediný co se dá pro někoho považovat za urážku je: "Seriály mě nezajímají, to je pro ty co promrhají život u TV" a ještě to může oslovit jen někoho kdo sjíždí seriál za seriálem a sedí furt doma u TV. Normální člověk co občas shlédne seriál si téhle poznámky ani nevšimne.

Tak že jsem zřejmě narazil na někoho koho se to týká, a štve ho že ten život žije v TV a ne v realitě a bude mě tu nadávat že jsem přišel jen prudit.

Přišel jsem s tím, jestli se třeba také ostatním nezdá že to s těmi filmy Netfix teď odbývá a že mě třeba někdo řekne, chvíli počkej, Netlix teď točí to a ono, bude líp, protože nové filmy se připravují, nebo naopak, moc nových filmů nečekej, protože to či ono.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MATROX: v tvým původním příspěvku bylo hned několik různých urážek :) ale ok. Já se jen snažím říct, že Netflix není úplně Klub náročného diváka a ok, sice nějaký filmy točí (teď jsem četla, že uzavřeli smlouvu se Spielbergem), ale podle mě bude jádro jeho byznysu vždycky v seriálech a pokud někoho seriály neberou a potrpí si na filmy, směřovala bych pozornost spíš na nějakou službu zaměřující se na filmy. Nic jinýho než ten Aerovod neznám, ale třeba by se dalo pohledat. Výkřiky Fuck Netflix a mrhání života jsou celkem k ničemu - je nás tady hodně, kterým ta nabídka (plus mínus) vyhovuje, a je takových po světě dost, tak Netflix asi nebude v dohledné době nějak zásadně měnit byznysmodel. Samotnýmu je ti asi jasný, že tvoje otázka byla víceméně řečnická - kdyby tam byly nějaký kvalitní nový filmy, je celkem zřejmý, že by je Netflix dost promoval (když mohl promovat i kravinu jako Thunder Force) a že by ti nejspíš neunikly. Za mě je prostě čas trochu změnit náhled a místo na čekání na Disney Plus, kde budou stejně akorát převážně disneyovky a marvelovky, se zkusit poohlídnout po službě specializované na filmy. A kdyby se nááhodou stalo, že se na Netflixu něco začne vynořovat, tak není nic lehčího než si to zase obnovit. Ale to přece víš taky. My tu filmovou nabídku fakt neovlivníme, takže co jsi sem přišel? Za mě prudit :) A už k tématu končím.
    MATROX
    MATROX --- ---
    QUANTI: nikoho neprudím, kromě netflixu. Ze začátku přibývaly sledovatelné filmy celkem často, poslední rok je to bída. Za poslední dva měsíce přibil jen film Armáda Mrtvých a to je taková B blbost že to ani není možný. Že mě přijde sledování seriálů ztráta času neznamená že jdu někoho prudit, to jsi si asi špatně přeložila
    MATROX
    MATROX --- ---
    ZUULUU: Píši že buď už jsou to staré filmy a stokrát jsem je viděl, což je tento případ, nebo B čkové
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MATROX: no a když chceš Netflix stejně zrušit? :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ZUULUU: myslím, že není nutný ho krmit přes míru, už z toho prvního příspěvku je vidět, že přišel prudit a konstruktivní řešení ho nezajímá, ale měla jsem vstřícnou náladu (a taky for future reference pro případný další, co přijdou s obdobným problémem)
    MATROX
    MATROX --- ---
    QUANTI: AEROVOD: "Jednotlivé služby se liší jak v ceně, tak ve způsobu přehrání. Pokud chcete rychle zhlédnout pouze jeden konkrétní film, doporučujeme zakoupit jej k přehrání přímo ve vašem prohlížeči (obvykle za 65 Kč). Budete na to mít 30 dnů. Pokud chcete film vlastnit napořád, pak ho kupte ke stažení ve formátu MP4 (obvykle za 110 Kč) a bude navždy váš bez jakýchkoliv omezení. Pokud vás ale zaujalo více filmů, doporučujeme zakoupit měsíční či roční předplatné (150 Kč za měsíc nebo 1 650 Kč za rok), kdy získáte neomezený počet přehrání téměř celého filmového katalogu. V tomto výhodném předplatném ale nemusí být k dispozici úplně všechny žhavé novinky. Na ty ovšem dostanete slevu 10 Kč pro přímý nákup. Režim předplatného je navíc omezen na spuštění maximálně tří filmů během jedné hodiny. Měsíční nebo roční předplatné se vám bude automaticky obnovovat, dokud jej sami ve svém profilu nezrušíte."
    Takže dám 150,- měsíčně a na dobré nové filmy sleva 10 kč, takže za 50,- to je zase 350,- měsíčne, stejné jako s Netflixem
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MATROX: 🤷🏼‍♀️ každýho věc. Já jenom, že většina z toho, co jsi vyjmenoval, se zaměřuje na seriály, zatímco Aerovod na filmy. Ale nebudu ztrácet čas, zjevně si vystačíš. Čau :)
    MATROX
    MATROX --- ---
    QUANTI: Mám O2TV - samé srágory občas něco na Cinemaxu, mám HBO GO - strašný, přidají nový film jednou za půl roku, samý béčka, Netfix - to samé co HBO. Takže bych ještě platil další píčovinu, to nebude východisko. To radši Disney+ každou chvíli by mělo být dostupné i v CZ.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MATROX: každej to využívá jinak, já ho mám z 99 % na seriály - netuším, v čem je to větší nebo menší mrhání časem než filmy. Předplať si Aerovod :P
    MATROX
    MATROX --- ---
    Přibývají na Netflixu vůbec nějaké koukatelné nové filmy? Přemýšlím že zruším předplatné, platit za totální píčoviny a jeden dobrý film za čtvrt roku už mě přestává pomalu bavit. Starých píčovin co už běžely 100x na nově je tam dost, to ale nikoho nezajímá že. Seriály mě nezajímají, to je pro ty co promrhají život u TV. Chci jednou za týden večer přijít a pustit si film, ne 30 minut projíždět menu Netflixu a pak nasraný radši pustit na chvíli PSko. Ze stejných důvodů jsem přestal využívat HBO GO. Takže FUCK Netflix!!!
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Koukam ted na 6.dil Znaki

https://www.imdb.com/title/tt8917248/

a zatim se mi to libi, polsky serialy maji neco do sebe
    DUKON
    DUKON --- ---
    DARKREIDER: na to se vcera divali kluci a bavilo je to
    DARKREIDER
    DARKREIDER --- ---
    Sony animation a Jackie Chan vyprodukovali na Netflix čínsku verziu Aladina a je to vlastne velká sranda. Dej je celkom štandardný, koniec má morálne posolstvo, je to vtipné, zábavné, detsky farebné, ale má to jeden extra artikel - kung fu. No a Šanghaj. Je to fajn na detské kino.

Wish Dragon | Film | Recenzia Netflix | Čumilovo Filmové Univerzum
    https://youtu.be/QMT-3KDPPsw
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    KASUMI: a točil se u nás :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    CERMI_FOX: ok, asi nic se nezavděčí všem :) ale imho stojí aspoň za pokus
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    QUANTI: zkousel jsem a ucinkuje to na me opacne :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Je tam cvičení na uvolnění a uklidnění od Headspace. Jako nouzovka docela dobrý, někdo na člověka mluví milým hlasem, říká mu, co má uvolnit, a že všechno bude dobrý :D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Na snowpiercera je tam i film z roku 2013. Mam ho ted rozkoukanej, je takovej min uhlazenej a vic temnej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam