• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KERBN E T F L I X
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    PSITLAPA: Až na měsíc. Kikies delivery service.
    PSITLAPA
    PSITLAPA --- ---
    CERMINEK: Dík, ale klasickej problém netflixu, není to v češtině. Ale vypadá to slibně.
    PSITLAPA
    PSITLAPA --- ---
    Nemáte někdo tip na něco dětskýho? 10 a 3,5 roku, což se někdy špatně kloubí. Ve stylu Totoro, Čas na dobrodružství, Hledá se Yetti..
    KURE
    KURE --- ---
    Primal Fear | Netflix
    https://www.netflix.com/browse?jbv=873159

starší kousek z '96, Richard Gere jako obhajce.
    moc mě to bavilo.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    NELLAS: mně se hlavně líbí, jak je tam s nima Dinklage :) pěknej line-up :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ZUULUU: To vyjmenování "nejlepších filmů" u jednotlivých diktátorů je takové lehce bizarní...

CHEESS
    CHEESS --- ---
    Vraždy ve Valhalle
    Islandské krimi s klasickým severským nádechem. Za mě super, 10/10.
    Vytkla bych tomu jen lehce předvídatelný dej v některých situacích, ale to je možná jen moje deformace. Velký špatný byl poslední díl, tomu bych dala 6/10, ale to je bohužel dost velký problém většiny seriálu a filmu, co jsem v poslední době viděla. Skvělý děj, výborné zpracování a úplně nakonec se to zvrhne v debilni akčňák...
    Nicméně vřele doporučuju, pokud vám vyhovuje tma, deprese, vraždy, psychicky narušené hlavní postavy a severská zima.

AKISAN
    AKISAN --- ---
    KURE: ani to me neuspokojilo...z toho mohla byt kultarna))
    KURE
    KURE --- ---
    AKISAN: ano zmatlali to fest, ale pořád ještě zbylo celkem ok Bčkový kino. Času mi líto neni.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    DARKREIDER: strasne zkurvenej potencial...litoval sem toho času))
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    DARKREIDER: jsem si říkal, co se ti nelíbilo na tropic thunder... dneska už druhej film který se mi popletl.
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    JULIAN: Je to hodne pomaly, to je pravda. Ale celkem mi to vyhovuje.

Treba ta dejova linka s tim malym klukem, kdy ho jeho matka uplne nekriticky bere za svyho i kdyz ji musi byt jasny, ze to neni on... to je dobre creepy.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    já měl hlavně problém odtrhnout oči od tý árijský MILF, to byla slušná podpásovka od tvůrců :)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    druha serie ragnaroku za me skvely narez. jen ta hlavni postava je ted uz uplne na ranu.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PER2: jj, ale ten Ragnarok mi teda přišel o něco lepší
    PER2
    PER2 --- ---
    ADAMIRA: stejny pocity jako u ragnaroka, zacatek dobrej rozjezd, ale pak hruza
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    FALLENANGEL: no, první tři díly jsem z toho byl podobně nadšenej, bohužel to pak jde hodně dolů a ke konci už to bylo hodně o ničem, spíš takovej guláš
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    FALLENANGEL: akorat mi to teda prislo straaaaasne utahane. Plus nektery cool momenty imho neumej moc prodat. Treba hned na zacatku jak nasli tu zenskou - zadny zajimavy zvukovy efekty, nejake napeti, nic, proste jeli, zenska, nabrali do auta a strih. videl jsem dva dily a presto ze je to zajimave a rozhodne to vypada cool tak nejak nemam chut poustet dalsi dil
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    Katla | Netflix Official Site
    https://www.netflix.com/title/81133094

Katla (2021) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/1036310-katla/prehled/

Katla je Islandska sopka, ktera se pred casem probudla k zivotu a od te doby zasypava okoli vsudypritomnym cernym popelem. Popel ale neni to jedine, co z Katly vychazi.

Tenhle serial je zalozeny na Islandske mytologii a legendach, ktere se zacinaji prolinat se soucasnym svetem. Rika se, ze nekdy sopka vtahne cloveka, prezvyka ho a po nejakem case ho vyvrhne zpet. Prave jsem dokoncil treti dil z celkovych osmi a je to solidni nater. Pokud se vam libil Dark, tak vas Katla urcite taky chytne. Jo a po Islandu se tam drandi v Defenderech, takze pro ofroudaky o bod vic.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam