• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KERBN E T F L I X
    Netflix Czechia - Watch TV Shows Online, Watch Movies Online
    www.netflix.com
    rozbalit záhlaví
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    MISHACZEQ: muzu doplnit.
    na serialy toto https://bstsrs.one/

a co nenajdu nikde, nekdy pomaha tohle, do adresy se doda kod z URL na imdb
    VidSource - Video streaming API - VidSrc
    https://vidsrc.me/
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    Kdyby to bylo moc OT, tak to smažte. Ale všímám si, že občas sháníte něco, co na Netflixu už nebo ještě není. Já to vždycky našla tady https://www.divicast.com
    Nevyskakujou tam žádný reklamy, jen na začátku se musí zmáčkout křížek a jsou tam filmy, který třeba ani v ČR nejsou v distribuci, jsou tam k tomu AJ titulky. V chytrý TV to funguje, Chromecast jsem nezkoušela

Pak mám ještě tuhle stránku, ale tam už se mi 2x stalo, že mi v půlce filmu přestal jít zvuk
    FMovies - Watch Free Movies Online | FMovies.to
    https://fmovies.co
    SUNSETSTAR
    SUNSETSTAR --- ---
    SIR_PHOENIX: Myslím, že jsem to zahlédl na Amazon Prime.
    SIR_PHOENIX
    SIR_PHOENIX --- ---
    SARAJ: Firefly? :) Vím, že frfláš, ale nějak mi to nahodilo. A když už je o tom řeč, je někde Firefly ke shlédnutí?
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    SARAJ: Jak se to přesně jmenovalo ? GRAND DESIGNS nebo AMAZING INTERIORS ?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    QUANTI: frfly:/ ach jo
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SARAJ: nemusí nic znamenat, že tam byly, každou chvíli odtamtud něco mizí 🤷🏼‍♀️
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Nebyl na netflixu fantastic designs? Mela jsem zafixovano, ze ano a nemuzu najit:/
    AUSS: ale furt je naprd, ze to nejde filtrovat v appkach :)
    TOMBRIDER: do zahlavi prosim!
    AUSS
    AUSS --- ---
    TOMBRIDER: super, tohle je za mě zcela adekvátní workaround a ani nemusim dělat seznam, stejně to pouštím vždycky přes mobil, protože nemám ovladač k TV :) To, že audio filtr je v prohlížeči jsem sice věděl, ale z desktopu to pro mě bylo zbytečně překombinovaný a mě vůbec nenapadlo to zkusit z prohlížeče na mobilu. Takhle si to může vybrat s odfiltrovaným CZ audiem z mobilního Chromu, po puštění se to otevře už v appce a to dá castovat do TV. Díky!
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    AUSS: Já si to prostě dětský profil otevřu v mobilu/Chrome. Kde vyfiltruju vše co má dabing (samo tedy hlavně co bude děti zajímat) a to nacpu do seznamu. Takže je pak na ps4 nechám vybírat ze seznamu kde je tím pádem vše v češtině
    AUSS
    AUSS --- ---
    MISHACZEQ: No já mám ten požadavek ještě o level níž. Chci odhalit rychleji jen co je s CZ dabingem pro syna, co neumí číst a to řešení s preview, co popisuješ, pro dabing vs. titulky nefunguje. Trailery jsou totiž občas v originálním jazyce s titulkama, ale film bývá naopak už dabovaný.

Mně osobně by to bylo jedno, ale syn, když už má příležitost na něco koukat, tak si dlouho pečlivě vybírá film nebo i více podle obrázku. A když si něco vybere, pustí se to a po chvílí zjistíme, že to nemluví česky, takže zklamání a zase stejná akce nanovo...a nevím, jak mu rychle odfiltrovat jen na to, čemu bude rozumět. Je to volovina, ale spíš mě překvapilo, že ta appka tohle nemá líp pořešený.
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    AUSS: ja to delam stejne a jediny na co jsem prisla je, ze kdyz to ma CZ titulky, tak behaji na tom preview, co je nahore. Jinak to taky zjistuju az pri pusteni. Mne je to jedno, ale muz neni tak plynulej v aj, tak obcas nema naladu na film bez cz titulek. Jestli ti nekdo poradi neco lepsiho, bude to super :)
    AUSS
    AUSS --- ---
    PSITLAPA: u nás teď během týdne u pětiletýho proběhlo s velkým úspěchem už podruhý "Willy a kouzelná planeta" (vesmír, roboti, mimozemštani, legrace, dojetí a tak.). Já to teda neviděl celý ani jednou, ale letmo to vizuálně vypadalo celkem pěkně, hezký příšerky, i když Miajazaki to není no.

Mám na všechny dotaz k mobilní appce. Jde tam někde filtrovat nebo aspoň vyčíst po rozkliknutí detailů, jestli je to dabovaný v CZ? Já to na mobilu nevidím a pouštím to vždy z něj přes Chromecast do TV. Teď je blbý, že si syn něco vybere u mě na mobilu podle obrázků/popisku a pak až po puštění zjistíme, že to je v jiný řeči s titulkama...
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    PSITLAPA: Pred casem tady nekdo doporucoval Wish Dragon. Myslim, ze i ten 3,5 letej by to mohl zkousnout.
    Za me to bylo mnohem beckovitejsi, nez za becko oznacovanej upgrade. Ale jo, kdyz chce clovek na chvili vypnout, da se.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    STEVIE: jj. trochu nesouhlasim s lacinejma efektama - nektery ty cg veci tam vypadaly imo velmi dobre
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    KURE: koukal jsem na to 2 dny zpátky taky a přesně s timhle komentem jsem taky souzněl :) Dobrá hovadinka to byla. Ideální na popracovní vypnutí mozku.
    KURE
    KURE --- ---
    Bloodshot (2020) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/643003-bloodshot/prehled/

chtěl jsem napsat, že....
    ale pak jsem si přečetl komentář páně Verbala na csfd a vlastně s ním plně souhlasím, tak si dovolím citaci:

"Hloupí přýběch, nezajýmavé postavi, povrchňý, nuuuuda, přývjes mi prozraďyl, o čem to bude buuuu“. Jen pár ilustračních názorů místního míšního trustu, co vždy tak rychle až zběsile pětkuje hamletovsky sofistikovanou, filosoficky dokonale podkreslenou, dějově převrstvenou, neoddiskutovatelně sysluplnou, ani trochu kýčovitou a až anticky tragickou sérii o tom, jak pan Nafta s partičkou čmoudů furt dokola rozjebává předražená auta. Za mě naprosto neškodná, ničím neurážející, slušně odsejpající a přiměřeně zábavná průměrná scifi kokotinka s lacinými efekty, na kterou se ale v případě nouze podívám znovu mnohem raději než třeba na ten Naftův přiblblý šroťák nebo na to, jak partička oelásťakovaných buzen pateticky chcípá na Tetanus.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam