• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KERBN E T F L I X
    Netflix Czechia - Watch TV Shows Online, Watch Movies Online
    www.netflix.com
    rozbalit záhlaví
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    STARDAY: Everest je atrakce, kdybych mel penize, tak se tam necham vytahnout taky :D
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    ANDR3E: Pri pohoedu na tu tlacenici na everest mi prislo, ze kouzlo lezeni jde v tom pripade stranou
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    PPNEKK: ja tohle taky moc nechapu...kouzlo lezeni mi neprijde v rychlosti, stejne jako jsem moc nechapal to co predvadel Ueli Steck s jeho rychlostnima vystupama na Eiger atd
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    STEVIE: super, výborně sem se pobavila, díky .)
    ASAAHI
    ASAAHI --- ---
    výkony neuvěřitelný, záběry z hor skvělý, ale kdyby tam byla tak polovina tý dojemný omáčky okolo, bizarních akčních scén a vůbec adorace Nimse, tak by mě to bavilo o dost víc...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak 14 vrcholu je od uvedeni v Top10 Netflixu celosvětově. To je slušný score.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PPNEKK: Jaroš se vyjadřuje už i k horolezectví? :))
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    NAGASAWA: opiral se do nej treba i Jaros :) Ja jsem z toho dokumentu o Nimsovi takovej rozpolcenej. Strasne jsem se na ten dokument tesil,ale nakonec jsem byl trochu zklamanej. Necekal jsem ,ze parta serpu vse pripravi dopredu,ze vsechny vrcholy zdolaj s kyslikem atd. Jako vykon uzasnej ( uz je sehnat na to penize,muselo to strasne moc) ,ale proste z toho mam divnej pocit.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PPNEKK: Zrovna Holeček se těžce opíral do Nimse a jeho způsobu 14/7 Skoro to hranicilo u jeho postu s zarlivou hysterii
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    MOODYCAT:Dokumentární film z expedice Pakistan 2018 Nanga Parbat. Pokus o prvovýstup Rupálskou stěnou, která je nejvyšší na světě. Horolezci: Marek Holeček a Tomáš Petreček
    https://www.youtube.com/watch?v=iIPaxkFoVm0
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    mě tyhle dobrodružný záležitosti z nějakýho důvodu přestalo bavit sledovat (asi mam komplex, že u toho sedim na prdeli a piju teplej čaj?), ale dosud nejšílenější věc pro mě bylo toto
    118 dní v zajatí ľadu (1998) | Recenze - Uživatelské | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/201875-118-dni-v-zajati-ladu/recenze/

zmrzlá vodka a do toho hladoví lední medvědi.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    je to filmova adaptace mangy od Jiro Taniguchi od Francouzu.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MOODYCAT: Tak si přidej do seznamu i…

MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    NAGASAWA: Ja mam z nejakyho duvodu rada horolezecky filmy a dokumenty, takze kazdej novej prispevek vitam :). Rada obdivuju lidsky schopnosti.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PRDELOID:
    MOODYCAT:

jj cekal jsem na to coby Nimsdai fanboy nejakej cas a nezklamalo me to. Mel jsem obavu, aby se to nezvrtlo ve festival motivacnich citatu ale drzelo se to pri zemi a vlastne to bylo solidne strhujici. Loni jsem toho chlapika podporil objednavkou brand tricka a pro katastroficky pribehy z K2 mam slabost, tak jsem na to koukal s otevrenou hubou a potesilo me, ze jim tam vysekl respekt Messner, kterej alespon horolezcum, kteri ho za rychlost kritizovali, zavrel alespon na chvili hubu. Speciane jeden ceskej horolezec se to tech Nepalcu naprosto nepochopitelne opiral.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    NAGASAWA: Na to se zrovna chystam :).
    PRDELOID
    PRDELOID --- ---
    NAGASAWA: včera jsem na to koukal a nic podobnýho jsem teda ještě neviděl. Bilologie těchhle chlapíků je neuvěřitelná
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Doporucuju nevynechat včerejší Netflix premiéru. Uvedeno i v cz verzi

14 Peaks: Nothing Is Impossible | Official Trailer | Netflix
    https://youtu.be/8QH5hBOoz08
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Filtr mlci.
    Kód za miliardu dolarů (2021) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/1087788-kod-za-miliardu-dolaru/prehled/

prave sem dal prvni dil a jsem opravdu dost zvedavej, co bude dal. Google earth vymyslela parta hackeru a umelcu v Nemecku o 10 let driv, nez to od nich zkopirovali v Sillicon valley? Uvidim, jak to dopadne, paradni geekovina.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    KURE: tak to sem rad. to se dozvime v dalsi serii a snad to nebude trvat tak dlouho jak cekani na Alice In Borderland S2... terorie uz nejaky mame a ty vicemene vychazi vsechny z nabozenstvi.
    KURE
    KURE --- ---
    AKISAN: Tak jsem to dokoukal. Bavilo mě to. Rozhodně to nebyla ztráta času a děkuji za povzbuzení, protože jsem to chtěl zahodit z důvodů, které se skoro všechny docela dobře vysvětlili. Takže díky.
    Drobet mě serou, že nevysvětlili proč se to všechno děje, a bojim se aby to nedopadlo jako třeba s Lost :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam