• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KERBN E T F L I X
    JOPS
    JOPS --- ---
    CUKI: prvni dve serie je Spanelska tiskarna cenin, kde si tisknou bankovky a zbytek je prepadeni banky, kde je ulozena Spanelska statni rezerva ve zlate. Ono to fakt celkem odsypa. Zajimave zvraty, doporucuju. A mas tam vsechno, policii, armadu, ono to prepadeni neni na jeden den :)
    CUKI
    CUKI --- ---
    JOPS: Nechci o tom číst spoilery, hodnocení dobré, je to ze Španělska, takže bych to klidně prubnul, ale chápu to dobře, že je to 40h o jediném přepadení banky?!? To zní dost děsivě.
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    Slasher (2016) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/57005-slasher/prehled/

Jako nenáročná zabíječka času je to celkem fajn:)
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    JOPS: všeobecná obliba toho serialu mě nějak minula. Dala jsem 2 série, ale jen kvůli tomu, že mě zajímalo, jak to dopadne. Přeskakovala jsem, protože to bylo děsně roztahany. Na další díly jsem už neměla chuť. Plus na tom vidim jen v zajímavých, neokoukaných tvářích.
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak jsem dokoukal MONEY HEIST

mne se to fakt libilo, v poslednich dvou seriich jsem flashbacky preskakoval, protoze me vubec, ale vubec nebavily, ale zbytek super.

bylo tam par veci, co me fakt sralo. Elitni vojaci netrefi ani hovno, zlocinci netrefi ani hovno, oni po sobe strili na chodbe, ktera ma tak tri metry na sirku a nikdo nikoho netrefi. To me strasne vytacelo. Obcas chovani postav me dokazalo taky dostat do vyvrtky, ale dobre, nehledejme v tom logiku. Granatu vsichni maji, ze by to mohli rozdavat, ale aby to pouzili, to neee, to by byla moc vellka vyhoda.

A byl jsem fakt zvedavej, jak to dopadne a priznam se, ze tenhle konec jsem uplne necekal. Nebudu spoilovat, ale s koncem jsem spokojenej.

Co me vytacelo, tak samozrejme tam zase muselo byt nekolik gayu, jedna transgender, nevim, zda tam byla nejaka lesba a bylo tam malo cernochu a asiatu.

Pozitivni na tom serialu je Masserati (Tokio), to je taky jedna z postav, ktera me dostavala do vyvrtky, ale asi byla trochu cholerik no. A to nekteri rikaji, ze kratke vlasy ji neslusi. Ja Vam nevim, za me dobry :))) Profesor je dobrej typek, pul zivota delat plan na prepadeni tiskarny cenin.

za me 8/10

a jeste si musim sehnat soundtrack, obcas ta hudba k tomu sedla super. A docela me i zamrazilo v zadech, kdyz zacalo hrat You Never Walk Alone. Nevim, nejak jsem to tam necekal :)

Papírový dům (Netflix verze) (2017) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/525549-papirovy-dum-netflix-verze/prehled

kratke vs "dlouhe" vlasy
    KERB
    KERB --- ---
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ZUULUU: jj, tady jde ciste o seriovyho vraha, zadna mystika
    DUKON
    DUKON --- ---
    DUKON
    DUKON --- ---
    nova série
    Hříšnice - Série 4
    vypada ze se snad uz nebude opakovat sracka ze treti....
    WENTOLINE
    WENTOLINE --- ---
    AKISAN: taky si myslim, ze si to pekne pripravili pro druhou serku...
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    GANDHI: mas pravdu ze neco obdobnyho by bylo supr... jenze u tohodle otevereli v tech poslednich minutach dost veci.

diky za tip ale to bude vic desivy ne? ja potom jednom dile A81 spatne spal :oD
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    AKISAN: to snad radsi ani ne - ne, ze by se mi to nelibilo, ale vetsinou se nastavovani takovejhle kousku zvrhnou na polopaticky vysvetlovani proc a jak se stalo co se stalo a je z toho podivnej slepenec oslich mustku a trapnosti. To snad at radsi natocej obdobne ladenou serku o necem jinym.

a pokud by si nekdo ujizdel na founded footage obskurnostech - tak me svyho casu docela dostalo tohle: https://www.csfd.cz/film/230420-the-poughkeepsie-tapes/prehled/
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    WENTOLINE: tesim se moc jestli bude S2
    TOFI
    TOFI --- ---
    Na Netflix míří nejúspěšnější film roku a další české megahity | FILMTORO
    https://filmtoro.cz/blog/prvok-sampon-tecka-a-karel-netflix
    WENTOLINE
    WENTOLINE --- ---
    AKISAN: dík za tip, je to super ! :)
    DUKON
    DUKON --- ---
    AKISAN: no ty jo Jeunet, tak to si davam okamzite do bookmark

SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    DEB: pod vaše doporučení "Castlevania, DOTA, znova Castlevania" se teda rád podepíšu :)
    PROUTECKA
    PROUTECKA --- ---
    MONROE: Jj, netflix dava dabing defaultne ke kazde premiere, zakladaji si na tom.
    DEB
    DEB --- ---
    MONROE
    MONROE --- ---
    KURE: 😀😀😀😀
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam