• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KERBN E T F L I X
    Netflix Czechia - Watch TV Shows Online, Watch Movies Online
    www.netflix.com
    rozbalit záhlaví
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    ADAMIRA: Takze okradat naivni lidi je v poradku?:))
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    STARDAY: On nikde netvrdí ze si za to muže sama, pozastavuje se nad jejich naivitou.

Pokud si úplně ozralej nalepim 5000 na čelo, usnu v tramvaji a okradou mě, muzu za to ja nebo ten co mě okradl? A mohl jsem se teoreticky trosku zamyslet nad tím, zda by nebylo vhodne dat si těch 5000 do kapsy?
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    STARDAY: srovnávat znásilnění a nalítnutí podvodníkovi je hodně mimo.
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    AKISAN: tak mohla si za to sama nebo nemohla? jde zena naproti znasilneni, kdyz si dovoli jit sama v noci po ulici nebo nejde?
    na druhou stranu mas Annu Delvey, ktera za to samy sedi, protoze si nenapujcovala jen od lidi, ale i bank. a jeji obeti maj od bank dluhy odpusteny
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    STARDAY: pisu neco o tom ze to je v poradku?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    STARDAY: kde kdo tvrdí že je v pořádku podvadět a vylakavát z lidí peníze?
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    AKISAN: ja bych taky neletela, ale to neznamena, ze je v poradku nekoho podvadet a vylakavat z nej penize. moc sem nepochopila, ze za ty podvody nebyl zatim vubec souzenej
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    STARDAY: klidek...nenecham se chytit do tyhle pasti...

ale jako "znat" nekoho 15 minut a hned s nim letet do sveta a bezmezne mu verit a dalsi a dalsi veci..kdo to videl, tak si obrazek udela sam.

Me to prislo jak kdyz je diteti 3 roky a ucis ho ze nema strkat jehlice do zasuvky.... tohle nebyli deti a bylo to tak obvious, ze absolutne neslo je brat jako klasicky obeti.

Kdybych chtel byt hodne zlej, tak reknu ze zamaval na ne Moetem ve 5staru a mel je.

Sorry.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    STARDAY: ano to je presne to co popisujes, urcite.
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    AKISAN: Victim blaming? Vazne?
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    Zato tohle bylo vyborny...zatim prvni cast:

Jeen-yuhs: Trilogie o Kanye Westovi (2022) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/1127233-jeen-yuhs-trilogie-o-kanye-westovi/prehled/
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    za me Tinder Swindler ztrata casu. Tohle se delo, deje a dit bude.

A boze jak me ty zeny sraly.... hlavne ta prvni. Tolik si o to koledovaly, ze mi jich ani nebylo lito. Sorry not sorry.
    Hele zaspal jsem, nebo nijak nevysvetlili, kde vzala prachy na to rozhazovani pote, co prijela do new yorku?
    MONROE
    MONROE --- ---
    MONROE
    MONROE --- ---
    MOODYCAT: Neni to jen tebou.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    NICOLLETTE: Oh, prave jsem dokoukala ten nemeckej dil, kdybych ja byla ta rodina, tak poslu ruskou mafii, at ji zlame nohy nebo neco :D
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    NICOLLETTE: Ten nemeckej dil mi taky prisel uplne mimo, to bylo dost strasny.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    MOODYCAT: já třeba vůbec nechápala, z jaký pozice chodí za tim právníkem ze začátku. prostě se mu posadila do office, řekla "řekněte mi k tomu všechno", on jí pošle doprdele a ona dá oči v sloup,. že se jako diví?

celá ta její "osobnost" je uplně na držku. ke svýmu partnerovi se chová tak, že se divím, že ještě neni single matka.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    NICOLLETTE: Jsem rada, ze nejsem sama :). Entitled arogantni umolousana pizda...kdykoli udela ten svuj nadrazenej usmev, tak mam chut ji plesknout.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    MOODYCAT: ty vole díky, to je neskutečná annoying píča, to jinak nejde. jakože fyzicky bolí jak je otravná. jsem u předposledního dílu, a fakt to nechápu. v tom německu se chová jako pitomá nána, která v životě nevedla rozhovor, nezná základní pravidla rozhovoru, vůbec mi ta její postava nedává smysl.

říkám si, jestli jí neudělali těhotnou právě proto, aby se ta její hysterie nějak vysvětlovala. ale nechápu to.
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    INVENTING ANNA. Celkem utrpení. Chápu, že Julia Garner tady zdařile napodobuje úplně insane akcent někoho, kdo touží být výstřední a jedinečný, ale seriál si hýčká hlavně tyhle libůstky, než aby zvládal jakkoliv odpovědět na otázku, v čem Sorokin byla výjimečná. Hlavně je to ale na mnoha místech blbě napsané a zdlouhavé. Bohatstvím a luxusním lifestylem otravně okouzlené, místo aby se to snažilo nějak reflektovat.

Tím jak to serfuje na vlně (u západního seriálového publika) trendy feminismu to trochu připomíná Dámský gambit, ten ale neměl vůbec žádné problémy se spádem a byl míň snaživý. Zatímco „Anna“ se většinu času tváří, že má něco hrozně zajímavého, co chce sdělit. Docela se ale těším, že vznikne druhý seriál o Sorokin u HBO. text: Táňa Zabloudilová
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam