• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KERBN E T F L I X
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ZUULUU: A co Usagi? Je to pro děti... (ale mě to bavilo)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: U Black Mirror se nenech odradit prvním dílem. Ten je... hodně úchylný a poněkud nepříjemný. Jinak nejlepší jsou ty první asi tři série než to Netflix koupil, pak mi přijde, že tomu už trošku začala chybět invence.
    Roboti jsou takové malé jednohubky, první série super, druhá série mi přišla trochu nudná a bez nápadů, ve třetí jsem si toho zase našla trošku víc.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NEI: dám si, až si zas obnovím Netflix. Což bude, když pámbu dá, s novou sérií Drive to Survive :)
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    XSOFT: Filmu a serialu na tohle tema je tak 8 od ruznych lidi.
    Komu se libi, no tak ma dalsi na zvazeni, super. A koho to netankuje jde dal, .. proc si vybirat jen jeden nebo se hadat kdo byl prvni, ze.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak uz to tady probehlo, ale Delhi Crime vyborny. Doporucuju. Prostredi, charaktery, tema zalozeny na skutecnych udalostech, odhodlani, bizar... U prvniho dilu mi bylo dost nepohodlně a zaver jsem v podstate bingnul. Chystam se na druhou serii, tak si snad udrzi kvalitu.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    NEI: Battle Royale, Hunger Games, The Running Man a asi by se našly další.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NEI: Ty vole, já ti napsala, jak to vidím já a že tě přesvědčovat nechci. Že jsem na Oliheň nekoukala, protože mi několik lidí řeklo, že je to mix několika věcí včetně Alenky. A ty jsi začala nejdřív s tím, že to mám dokázat, pak ses do mě pustila, že ti to dokázat nechci... a poté, co jsi to vyhrotila a já dávám najevo, jak ti na to kašlu, mi teď podsouváš, že se mám uklidnit a budeme obě v pohodě? Jako fakt?
    Dej si kafe a předstírej, že jsi v klidu. Pěkné pondělí :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NEI: Ok, promiň, že jsem na tebe reagovala, pokusím se svou chybu už neopakovat :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NAGASAWA: Battle Royale jsem svého času viděla, pravda, z toho čerpalo už vícero děl :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NEI:
    NELLAS:

Tak Olihen je kompilat nekolika mang, romanu, tv show a to vsechno je postaveny na dvacet let stary japonsky klasice

Battle Royale (2000) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/75154-battle-royale/prehled/
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NEI: Nenapíšu, protože si je nepamatuju, protože mě to nezajímalo :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NEI: Mně ale vůbec nejde o změnu tvého názoru, já tě jen poopravila, co bylo dřív. Je mi jedno, jestli se ti nějaký seriál líbí nebo nelíbí :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NEI: Alice in Borderlands je natočené podle mangy (kterou jsem nečetla). Takže to podle své předlohy trpí i takovými "neduhy", že během půl minuty děje postavy prakticky zvládnou přehrát jedno dějství Hamleta nebo jsou sem tam prakticky nezničitelné. Každopádně mě to bavilo, náznak možného pokračování tam jako Easter egg byl, ale další být nemusí. O Squid Game všichni říkali, že je to jako vykradačka tří věcí, zajímalo by mě, co bys říkala, kdybys to viděla v opačném pořadí... já tomu v blízké a nejspíš ani vzdálené budoucnosti čas věnovat nehodlám, takže ti to neřeknu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NEI: Alice ale vyšlo dřív (teda první série). Já na Squid Game nekoukala, protože všichni říkali, že to dost kopíruje "Alenku".
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    NEI: první série fajn, druhá série už dost pokulhává (uvítala bych asi verzi vysvětlení nehodou a konec). Třetí doufám, že už nebude.
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    NEI: Alice in Borderlands?
    Jo, dava si i druhou sezonu, za me v pohode.
    Dalsi serial do kolotoce Lair Game a Squid Game.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    NELLAS: britsky Dirk Gently byl daleko lepsi nez ten US
    TOFI
    TOFI --- ---
    Skandál: Jak sundat Wirecard (2022) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/1228866-skandal-jak-sundat-wirecard/
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Dobrý den, Verônico (2020) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/907350-dobry-den-veronico/prehled/

Pustím si i druhou řadu.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    SCHIZMA: Machos alfa vydařený!!! včera jsem to zkoukla celý a bavila se od začátku do konce ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam