• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KERBN E T F L I X
    Netflix Czechia - Watch TV Shows Online, Watch Movies Online
    www.netflix.com
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ACIDQA: Já čekala, kdy se to zlepší a začne se to podobat předloze :D
    Poptam se, díky
    CARRYTWO
    CARRYTWO --- ---
    ACIDQA: takze to je jen o sexu?
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    NELLAS: ja na Lucifera koukala hlavne kvuli sexu s terapeutkou a kymkoliv dalsim teda! :))

Dobryho doktora uz videla?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LUCIANA: Zeptám se, ale nejsem si jistá, jestli je to téma pro ni.
    LUCIANA
    LUCIANA --- ---
    NELLAS: Korunu uz viděla?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ZUULUU: Zkusím. Tady by ji nemuseli ani štvát "násilím" naroubovaní černoši do příběhu :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Hledám něco pro máti. Není to nijak jednoduché, protože je prostě citlivá.
    Takže... něco vhodného tak do 18 let, prostě ne moc násilí (nebo aspoň ne explicitního), minimum sexu, ideálně nic extra skandálního.
    Jsem poněkud v koncích.
    Bavilo ji prvních pár sérií Lucifera a podobně neškodné věci. Seriály z lékařského prostředí naopak nevadí, v tom směru je zase nečekaně otrlá.
    Fakt mi s ní dochází fantazie.
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    ALOPEX_LAGOPUS: presne, a party harder ma hodinu a pul.
    kdyz to srovnam s Bangerem.. Ze jsem na tom byl v kine, skoda vyhozenyho casu, naopak na Martyho komedie jsem do kina jit mel a mrzi me ze jsem to videl az na Netflixu.
    ROMI
    ROMI --- ---
    NEI: Bacha, citlivy povahy pak prestanou jist chobotnice
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Ja ted koukam na Amnestii, coz by melo bejt o velky Havlovy amnestii v 90. Sice to neni komedie, ale nevypada to marne
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    NEI: Chobotnici taky doporucuju :-)
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Jinak nas takle bavili ty znami neznami nebo Havelkovi oba filmy. Pak treba Chyby. Ale myslim, ze z ty CZ produkce uz sem videl asi vsechno kvalitni (i nekvalitni).
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    HONZAL: jakože fakt easy žádný velký přemejšlení - rodinná komedie - jsem ted videl: https://www.netflix.com/cz/title/80230619 - za mě na vypnutí uplně OK

A mile překvapil https://www.netflix.com/cz/title/81280035 , jakože párkrát jsem zvedl obočí, ale je tam Idris Elba a Idrise Elbu by mohli natáčet 90 minut mlčky stojícího v černym tunelu a porád by to bylo dobrý, takže mám trošku bias :)
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    ADAMIRA: ale nahod klidne i ty 2+ hodinovy
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Babovky a Teroristku sem videl :-) Jo, ty cesky veci docela zapadaj do pozadavku. Nesmi to bejt teda Vejdelek. Vlastne chci neco jednoduchyho...ale Vejdelek ve me vyvolava intenzivni pocit trapna, pokud je to jeho scenar

NEI: znam znam
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    předevčírem jsem viděl film, který mne překvapil,jak byl krátký,ale jestli je na Netflixu nevím, je to na Nova Cinema a bylo to bez reklam.
    Očista (2013) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/315420-ocista/prehled/
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    ADAMIRA: No moc se nedelaj. Vetsinou cesky
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    HONZAL: tybláho takhle krátký filmy se už ani nedělaj ne? Jsem ti sem chtěl dát dva co mi přišli v poslední době ok ale oba maj přes 2 hodiny.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Dneska sme se zenou bez ditete, nejakej tip na nenarocnej film? Komedie, romcom , muze bejt i historie ci politika, ale neco treba na hodku a pul (delsi nedavame)
    SCHIZMA
    SCHIZMA --- ---
    PROUTECKA: tak ja zkusim jeste jeden dil :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam