• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KERBN E T F L I X
    JCIO
    JCIO --- ---
    NAGASAWA: Já to zkouknul a dost se mi to líbilo. I víc než Fukushima, na kterou koukám teď.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Na Žáka Sumo nikdo nekoukate? Celkem me to prekvapilo. Cekal jsem historickej vhled do "sportu" a misto toho jsem dostal zabavne bizarni drama, kde je kazdej ze zapasniku solidne vysinutej psychopat a kde se stáje, ve kterých jsou trénovaní proměnily v místa plný zpocený šikany na hraně sadismu. Krom toho to celkem drze nabourává tradicni stereotypy a nenapadne vam to sumo jako takovy predstavuje.

csfd.cz/film/1346582-zak-sumo/prehled/

『サンクチュアリ -聖域-』ティーザー予告編 - Netflix
    https://youtu.be/CNRM54hhFAM
    PROUTECKA
    PROUTECKA --- ---
    MRTVY_KENNY: Lokace České republiky a tamní doktor Babiš mě rozsekali 😃 kéž bych tohle viděla někde na bruntálsku 😃

TOFI
    TOFI --- ---
    GEE: to je dobry, nebo se da pripadne nastavit i pravidlo na automaticke preposilani mailu
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    AKISAN: uz je tam! vcera jsme dali 2 dily a super
    GEE
    GEE --- ---
    ATAN: Zatim si (automaticky) preposilame maily na generovani pristupovyho kodu a jedem dal
    ATAN
    ATAN --- ---
    HANZO: Me spis zajima, jestli to jde nejak obejit. Mam to krome vlastni, take na televizi u rodicu. Napada me vpn, ale je to trochu opruz. Zatim to resim tak, ze jsem jim poslal tydenni cestovni kod.
    HANZO
    HANZO --- ---
    ATAN: musíš připlatit ne?
    DUKON
    DUKON --- ---
    Tour de France: Bez příkras (2023) | Epizody | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/1360705-tour-de-france-bez-prikras/epizody/

jako fanda Velké dámy je to pro me povinnost, bavi...
    ATAN
    ATAN --- ---
    Kdyz netflix hlasi, ze tv neni v domacnosti, tak to je konecna?
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    Black Mirror: 6. řada | Oficiální trailer | Netflix
    https://www.youtube.com/watch?v=bgu5O05jRc8
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    SILVEIG: Možný to je, tohle jsem nicméně našel v tejden starym článku:

Netflix has said that customers will still be able to access their accounts while traveling, on their personal devices or a television in a hotel or vacation home. It remains unclear how long a device will be allowed to remain logged in from another location.
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    KAKIHARA: a jak to pozná? Když vezmu svůj příklad - doma na netflix koukám na PC a TV, na cestách potom používám mobil (ok, tam je app, kde to asi můžou sledovat i když je app vyplá) nebo ntb (tam ten web nemá šanci jak mě sledovat). Takových lidí, co mají jiný device na doma a na cestování bude asi víc. No uvidíme
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    KAKIHARA: neříkalo se jednou za měsíc? Jednou ta 14 dni mi připadá jako echt malá časová tolerance
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    EXCITE: Afaik se staci jednou za dva tejdny prihlasit na domovsky siti.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    HYPERION: Takže když si pustím Netflix na dovolený na tabletu, kterej doma nepoužívám,tak mne začnou extra chargovat? :)
    HYPERION
    HYPERION --- ---
    GEE: Podle IP adresy. Pokud se všechna používaná zařízení budou v rámci nějakého časového úseku pravidelně připojovat na "domovské" IP adrese, mělo by to být v pořádku.
    GEE
    GEE --- ---
    HONZAL: jestli se zařízení připojuje obcas k domácí wifi co jsem tak pochopil.

Kolegovi uz dneska začaly naskakovat upozorněni.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Jak Netflix pozna, ze nekdo nebydli v domacnosti? My pouzivame coby 3 clenove ten udet, kdy to muze bezet na vic zarizenich najednou, ale podle ceho oni poznaj, zda jsme nebo nejsme v jedny domacnosti?
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    GEE: nejdřív zkusím protesty, protože odmítám priplacet za mnou vyzivovane dítě, které oficiálně se mnou sdílí domácnost, prakticky je většinu doby na koleji. Rušit budu, až protesty selžou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam