PRDELOID:
AKISAN: no pánové já takto:
- jsem velký fanoušek původního animovaného seriálu, který byl prostě skvělý.
- film je samozřejmě totální odpad
- seriál je špatný, protože:
1) bending je o dost lepší jak ve filmu, ale horší jak v anime. Choreografie je velmi dobrá, ale pomalá, celé to působí pak divně. Někde na youtube jsem viděl doporučení si akční bending scény zrychlist na 1.25x. Zkusil jsem to a je to fakt pak lepší :)
2) vizuál je skvělý, ta města a bizon jsou skvělý.
3) interiér a exteriér je ale velký špatný, vypadá to jak studiový les nebo jungle, úplně low cost generický les nebo vesnice jako známe z Xeny a podobných aka middle age seriálů
4) herci jsou tragický. Dospělé role dospělých herců ujdou, ale ústřední trio je naprosto špatný, neumí hrát, dělají grimasy na úrovni céčkového filmu nebo studentského cosplaye.
5) drží se to předlohy, ale je to moc rychlý. Prostě někam jdou, někoho potkají, pozná avatara, deset vteřin se s ním baví a pak jdou zas dál. Nic to nedává smysl.
6) jediné, co za něco z toho seriálu stojí, ale asi dvouminutová bojová scéna s avatarem Kyoshi :) i když zde to bylo v anime taky lépe udělaní a více badass, tady je to slabší
Avatar Kyoshi Full Fight Scene - Avatar The Last Airbender Netflixhttps://www.youtube.com/watch?v=g1-sKPk3hpI&ab_channel=TenjuroKamado