• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RUDOLFSkvělej obsah na streamovacích platformách (filmy, seriály, dokumenty) - Netflix, Amazon Prime, Criterion, HBO ...
    Kde koukáme a co je dostupné legálně v ČR?

    Aerovod • Kvalitní filmy on-line a legálně
    https://aerovod.cz/
    https://dafilms.cz/
    HBO GO. Filmy a seriály online.
    https://hbogo.cz/
    https://kviff.tv/
    MUBI: Watch and Discover Movies
    https://mubi.com/
    https://www.apple.com/tv/
    The Criterion Channel
    https://www.criterionchannel.com/
    https://www.netflix.com/
    Welcome to Prime Video
    https://www.primevideo.com/

    socka zdroje
    https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/filmy

    Vkladájte URL přímo na streamovací platformě. Nevadí jestli je věc pod předplatným, pronajímá se nebo kupuje. Dejte prosím vždycky vědět, proč se vám co odkazuje líbí. Případně, proč se vám něco strašně nelíbí.
    rozbalit záhlaví
    DUKON
    DUKON --- ---
    BBC

    The new series, created by Steven Knight, explores the explosion of ska and two-tone music, and how it united people at a time of social tension and unrest.

    This Town (2024) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/1498959-this-town/prehled/


    This Town: TRAILER – BBC
    https://www.youtube.com/watch?v=aR7dCgmzal4
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    To uz mi prisla lepsi Princezna, ta byla aspon trenovana kungfu masterama a byla to takova primova rezba :)
    DUKON
    DUKON --- ---
    AVATAR: s mýma klukama 10/12 jsem to +- dal.
    PS: těším se na české vánoční pohádky s afro-americkým králem 🤸
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    REFLEX: whaat? Vsak to bylo jesete nudnejsi, nez aquaman2 a to uz je co rict. DandD melo zabavnej a casto az vtipnej scenar a celkove kvalitni film po vsech strankach.

    Tohle bylo "fantasy" osekany na morek, co nedava smysl, kde byl paradoxne nejzabavnejsi zacatek, kdy se neco delo. Nasledujici hodina nahaneni se s 3d drakem a okamziteho prerodu z princezny na dokonalyho drakobijce, mi pripadala nevyslovne nudna, bez napeti a s ocekavatelnyma hereckyma vykonama ala slepec, kteryho navadej po mistnosti hlasem.

    Jedina horsi cast filmu je pak konec, kterej to zabil uplne.

    Jako popcorn time s vypnutym mozkem se takovej film da prezit, ale oznacit ho za dobry a jeste k tomu lepsi, nez D&D, to uz jsem se musel ozvat, tak sorry za nevyzadany nazor :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    CMLKA: Doufám že bude druhá série:)
    A pořád přemýšlím jaký to má "vztah" k filmu:)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Novej Guy Ritchie, tentokrat jako serial na Netflixu
    Gentlemani (2024) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/976065-gentlemani/prehled/
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    https://www.csfd.cz/film/1300148-mlada-dama/prehled/ bavilo vic nez Dungeon and dragons
    TOFI
    TOFI --- ---
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Ak práve nemáte aktívne predplatné Apple+ TV, beží promo akcia na 2 mesiace zadarmo:

    TV+ Messi’s World Cup: The Rise of a Legend Offer
    https://redeem.services.apple/messi-sp-emeia-2024
    CHEMIX
    CHEMIX --- ---
    Andor +1;

    Tak ac nejsem “fanda” star wars a skoncil jsem u puvodnich starych nepredelanych verzi a ochutnal pak jeden sileny zavodici cgi dil, tak jsem dal sanci Andor a mile prekvapilo.
    DUKON
    DUKON --- ---
    DUKON
    DUKON --- ---
    startuje 1.3.
    To se vysvětlí, soudruzi! (2024) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/1332522-to-se-vysvetli-soudruzi/prehled/



    tak jako

    Kosmonaut z Čech

    ne Flixu, zajimave kombo
    DUKON
    DUKON --- ---
    Mladá antropoložka Zdenka se se svým manželem a třemi syny přestěhuje na Špicberky v Norsku, aby pozorovala, jak se mění život v polárních oblastech. Získala prestižní dvouletý grant na rozsáhlý vědecký výzkum o dopadu globalizace na obyvatelstvo v nejsevernějším městě světa, Longyearbyenu. Poté, co se Zdenka zamiluje do svého nového domova, zjistí, že v Arktidě mizí daleko víc než jen ledovce a permafrost. Prostřednictvím rozhovorů s obyvateli si začíná uvědomovat, jak heterogenní malá místní komunita vlastně je, a postupně odhaluje napětí, které se skrývá pod povrchem. Zdenka se zároveň snaží přijít na to, do jaké míry se může zapojit do místní komunity, kterou původně zamýšlela jen pozorovat.

    Návštěvníci - iVysílání | Česká televize
    https://www.ceskatelevize.cz/porady/12595686535-navstevnici/
    RED_KOMUSO
    RED_KOMUSO --- ---
    Film Vice na netflixu (USA)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Jinak, druhá sezóna Good Omens na Amazon Prime byla horší než první. Ale jsme teď v dílu, kde je bál a celé se to rozpadlo to slátaniny. Ty vtipy o necitlivosti nebe vůči lidským potřebám mi přijdou dobrý, jenže seriál udělal z nebe i pekla takový diletanty, že už jim nejde věřit hrozbu. Na hrozbě je opět postavená klenba sezóny. Invaze démonů je totálně nablblá. Fallen co tvrdí, že je jeho knihkupectví ambasáda, aby mu vzápětí démon řekl, že ne.

    Snad ještě blbější je, že bál ukázal, že obchodníci z ulice jsou spíš než charaktery, gender identities and ethnicities.

    A posledně, ztratil se humor.
    ALARIK
    ALARIK --- ---
    RUDOLF: S tím Succession, resp. s tvojí přítelkyní naprostej souhlas. Postava Logana je geniálně napsaná, ale možná ještě lepší byl pro mě ten rozporuplnej vztah jeho dětí k němu - neustále se tam u všech střídá to jak ho buď zjevně nenávidí nebo odsuzujou a v kritických chvílích k němu najednou k němu vzhlíží a snaží se mu zalíbit... za mě tenhle seriál mám v top 10 mých seriálů ever, ale asi to není pro každýho no..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    DUKON: Na šikmou plochu, je spíš příběh Jesse. Jesse je mnohem lepší člověk než Walter. Walter, ale objevil ve výrobě drog, svoji nenaplněnou ambici, která z něj udělala monstrum. Jesse je hodnej kluk, který se dostal na šikmou plochu. Walter měl v sobě psychopatický rys, který v sobě potlačoval a od kterého byla společnost uchráněná.

    Jasně, mě breaking bad bavil, chápal jsem že se Walter rozjede. Ten titul byl jasný. Když poprvé ojel manželku, když mu narostl hřebínek, tak jsem byl při něm. Ale tehdy jsem to vnímal, jako příběh uťáplého učitele, co získává hrdost. Jenže, ten příběh je spíš o tom, jak jeho ambice začne devastovat jeho lidskost.
    DUKON
    DUKON --- ---
    RUDOLF: tak to bylo prece od zacatku dane, ze se Walter dostal na sikmou plochu. Me nnopak eskutecne bavilo sledovat jeho promenu ( a pozdeji i Saula) v monstrum. Kam az dokaze zajit, kdo z jeho okoli prezije...
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Sucession shlédla přítelkyně, velké doporučení. Nedávno jsme rozebírali, proč už nás tolik nebaví Crowley v druhé sezóně Good Omens. Prostě už víme, že je to good guy. Podobně kámoše nebavilo Breaking Bad, protože Waltera prokoukl jako zloducha odpočátku a chybělo mu to napětí, páč věděl že se projeví. Přítelkyně zmínila Logana je postavu, kde to není úplně jasně. Což s ohledem co vím, se mi teda nezdá. Ale úplně ji to pohltilo. Občas zmínila střípky, kdo se v tom boji o moci jak projeví.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam