• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DEBTRUE CRIME
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EZOUN: musí to celý projít docela velkym legislativním cirkusem, pokud vím udělení trestu smrti znamená automaticky odvolání, následně je X instancí u kterých se může odvolat, případně zažádat o nový proces, není to lehký, na druhou stranu to čekání na trest smrti, ta nejistota jestli ti ho pak případně odloží je IMHO mnohem horší než ten trest smrti samotný (a to teda bohužel i pro rodiny, proto dost často rodiny obětí bojují za doživotí místo trestu smrti).

Pak je tu i otázka ceny, trest smrti je mnohem draží než dožovití (aprox 10x), legislativních bojů mimo (v obecný rovině) apod.

Tzn. pokud tě odsoudí k trestu smrti třeba v 50, pravděpodobnost že se ho dožiješ je opravdu malá :)
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    ADAMIRA: Ok

Jj ty jsem taky videl - taky dobrej dobytek
    Co me celkem zarazilo, ze oni v tech death row celach jsou i desitky let. Kolikrat umiraj prirozenou smrti u TV se stetcem v ruce jak malujou a zerou pizzu.

EZOUN
    EZOUN --- ---
    Tohle neni o vrazdach atd ale teda o to vetsi bizar - predevsim ten pripad tech studentu - to sem si rikal WTF
    Ze je na svobode je mi zahadou.

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EZOUN: ale připrav se hodně, HODNĚ velký WTF momenty, jakože dotyčný byl master manipulator ale i tak, opravdu neuvěřitelný, upřímě řečeno, kdyby to nevyprávěli ti, o které se jedná a vyprávěla to nějaká třetí osoba tak tomu prostě nevěřím

NIlsen tapes supr, ted jsou venku i John Wayne Gacy tapes :)
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    ADAMIRA: Neznam, zkouknu
    dik

Jinak tohle je desivy, jak ten typek byl strasne vyklidnenej nebo jak to nazvat. Byt aspon trosku peclivejsi v nakladani s mrtvolama, tak ho imo nikdy nechytej a to se imo ani moc nesnazil.

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EZOUN: jo slušnej mindfuck, prostě nechápeš

Já se divil spoustě věcem, teda do chvíle kdy jsem viděl tohle (je to taky na netflixu), a už bych asi veřil uplně všemu :D

EZOUN
    EZOUN --- ---
    EZOUN: Prince nebo jak se jmenoval - slusna guma

EZOUN
    EZOUN --- ---
    Tohodle mi bylo snad i skoro lito. Je s podivem, ze ty Rangery nikdo nestiha - ten zastupce jeste behem toho nataceni porad zil v tom jejich bludu.

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EZOUN: jo už chápu :D
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    ADAMIRA: 😁 mluvil sem o Son of Sam
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    Tohle bylo dobre udelany a teda ten typek byl fakt nechutnej a snad ho meli zlincovat latinos, jak ho ke konci nahaneli. Fakt zruda.

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EZOUN: tj vím co to je ale nenapadá mě spojitost s Billym :)
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    ADAMIRA: Takovy ty blaboly o tom, jak je nejaky celosvetovy spiknuti satanistu co kradou deti, zneuzivaj je, vrazdej apod.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EZOUN: hmmmm, nenapadá mě žádná spojitost...
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    ADAMIRA: me to teda drzelo fest furt ale slablo to
    Btw je tenhle pripad inspiraci pro Qanon apod magoriny?
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    Hodne zajimavej pripady jsou:
    - “Jennifer Fairgate” Death in Oslo
    a
    - Jack Wheeler
    ze serie Unsolved Mysteries

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EZOUN: dobrý, ke konci trošku utahaný

btw. viděli jste? Co si o tom myslíte? Já mu to nežral ani vteřinu - hrozná herečka :)

Watch Monsters Inside: The 24 Faces of Billy Milligan | Netflix Official Site
    https://www.netflix.com/title/81006619
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    Posledni dobou sem videl par dokumentu na Netflixu o TC a asi nej me zaujal tenhle:

EZOUN
    EZOUN --- ---
    Mi to pripomnelo ten kanal, kde se pekelne prezirala nejak holka a bylo kolem toho celkem halo
    (Vypadeni zubu, modriny a skrabance, narikani v pozadu atd.)

Orig kanal:

https://youtube.com/c/KateYup

Povidani ke kauze:

What Happened To Kate Yup? (UPDATE)
    https://youtu.be/uGwW0t3Y9CU
    MONROE
    MONROE --- ---
    DEB: To je trosku jinej bizar. :) ale ok, ok.

Ja si to budu sledovat dal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam