V3S: Hrozny nesmysly, promin.
Deti mas?
Nemam na zakladce, mam ve skolce. Tohle decko neresi, jen rasisti, nebo radoby-aktivisti, stejna verbez.
Ve skolce kluci maji par decek z UA a RU, nepoznaji rozdil, hrajou si vsichni. Totez s romskyma deckama v Hopsariu.
Pokud to nejake decko nekam taha do "sve zvlastni skoly", zijes v nejakejch jinejch distropickejch svetech. Kazdej pricetnej rodic udělá COKOLIV aby se jeho decko nedostalo do zvlastni skoly. Vidim jak pilujeme 6yo mi s jeho disfazii, vidim jak piluje sve decko pani ze skolky se svym lehce autisticky deckem.
Prosimte, pokud nekdo svoje dite, zvlast problemove, nepiluje kazdy den, je to proste nebetycnej a v tomhle dost osamocenej KRETEN. Neschovavej to prosimte pod nejaky ublizenecky rasismus, hanba by te mela fackovat, nic o nem nevis.
5.5 let jsem delal v Africe, kde byl realnej rasismus a realnej apertheid. Rodice udelali cokoliv a dělají dneska maximum, aby se jejich decko dostalo co nejdal, umelo co nejvic.
Vysvetloval mi kolega programator, cernej jak uhel. Ma uzasnou mamu.
Kazdej rodic co se tady v CR stara, pokud ma decko nejaky talent, dostane decko kam chce. Pokud ne, at se nejdriv podiva na problem do zrcadla, pak az at laskave hleda problemy jinde. Mame tu dneska tunu narodnosti, vsichni jak fungujeme. Mame tu viz dole roma lekare, mame tu white trash, mame tu vsechno.
Kazdej pricetnej rodic dela pro svy dite maximum a chce pro sve dite nejlepsi skoly, kazdej jeden Bozi den. Ano, je to ukrutna prace. Ale nikdo Ti do toho klacky nehazi, naopak ucitelky nadsene pomuzou, poradi. Vidime dnes a denne s nasim disfatickym deckem, s hur cesky mluvicim chlapcem ze skolky atd.