• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEFotky našich biků
    Na jakých kolech si nyxáci vozí prdel aneb dávejte fotky svých xc, trail, enduro, dh, silniček, gravelů, dirtů etc..
    Ke kolu klidně připojte i příběh proč jste si koupili zrovna tohle, jak jste s ním spokojeni atd..

Techspec nazi jako na bike-foru zásadně odmítám, nicméně vlastní iniciativě - tj. bližší info o typu, rámu a popis osazení - se meze nekladou.. ;-)
    rozbalit záhlaví
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    SZANDA: e-commuter-duro!
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    Moje náhrada auta. Je to podivnost, ale koupil jsem ho za nesmyslně nízkou cenu a následně z toho udělal bajk, který používám na dojíždění do práce, na nákupy, v lese na výlety, vlastně úplně všude. Navíc do práce to teď beru pořádnýma oklikama a nebojím se to nikde pustit jak za mlada, má to i teleskopku. Baví mě i přesto, jakej kočkopes to je, navíc elektro, že. (než to zplivete, myslete na to, že na něm jezdím já, vy nemusíte :) ).

Jinak je to spešl turbo tero x 4.0, kde jsem vyměnil otřesný 12s sx eagle, který tam neměl absolutně co dělat, za 11s deore xt linkglide. Nebe a dudy. Další změna jsou řídítka s 80mm risem, kdy prostě cestou do práce více ocením vzpřímenou pozici a rozhled po okolí. Sice vypadají jak z motorky, ale jdu vstříc tomu, že to je divný kolo. Co budu měnit na jaře jsou pláště, vidím to na schwalbe johhny watts nebo Al Grounder, který by měl odvalovat ještě lépe. Na fotce přední světlo míří do ksichtu ostatním, to je samozřejmě špatně, ale měl jsem zlomený držák světla a tohle je fotka po jeho opravě.

INF1466
    INF1466 --- ---
    dneska by to šlo

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Mně se zase na oko líběj víc, ale jen ty tmavě hnědé.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    PSYSBEE: uf )
    FINSON
    FINSON --- ---
    PSYSBEE: Super, u mě ani nezačaly být in :-)
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    FINSON: tanwall začínaj bejt out prej.. :-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    Jinak to "moc hezký" samozřejmě myslím na celý kolo :-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    PULKA: Moc hezký. Nevím, kolik za tohle dostanu mínusků, ale mně se černý gumy líbí mnohem víc než tan wall.
    PULKA
    PULKA --- ---
    FINSON: jj
    FINSON
    FINSON --- ---
    PULKA: Ty Thundera jsou 40 mm?
    PULKA
    PULKA --- ---
    BLACK_ONYX: Je to HEAVYNuv vlastni ram Merit Plus ve víceméně téhle sestavě: https://gravelbike.cz/cs/gravel-kola/1208-merit-plus-grx600-1x11-gravel-bike.html jenom řidítka a kliky jsou jiný. Akorát takhle to vypadá jako "monstrum" s velkými koly, ale ve skutečnosti je to velikost XS ;)

NOISEGATE: Jsou fakt děsně pohodlný ve všech směrech, jenom tam není na 420 mm moc místa na mobil, zvonek a světlo, ale už jsem to nějak poskládala
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    PULKA: Pěkné! to budou čtverečky přibývat jedna báseň :-)
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    PULKA: tak tohle mě těší!
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    PULKA: fajne riditka, na ty se chystam uz snad dva roky:)
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    PULKA: Co je to zač prosím?
    PULKA
    PULKA --- ---
    Jo, ja se taky pridam - moje vybirani novyho kola skoncilo u id HEAVYN a mam takovy ten pocit, proc jsem si ho nekoupila driv :) Oproti puvodnimu GRVL120 je to jak z jinyho vesmiru.

IRONIC
    IRONIC --- ---
    Jo a sorry za ty kecy, spletl jsem si forum. Napravuju…

IRONIC
    IRONIC --- ---
    BATY: Aha, tak ty potkavam tak 2x rocne u Labute za krizenim s Videnskou, nic mi nechteli, tak jsem si jich nevsimal, vypadalo to jak preventivni dobrocinna akce.
    Za sera blikam vzadu svitim vpredu a odrazky nikde nemam, ani na botech, ani na hadrech. Tme se vyhybam a kdyz musim, tak vyhradne mimo silnice.
    PA9
    PA9 --- ---
    Reflective Berlim mam taky a spokojenost. Pro predstavu fotka helmy bez blesku a s bleskem ;]

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam