FORELLI: Děkuji, přesně tak! :-)
PSYSBEE: Echt gravel mám tenhle:
FINSON - k němu i druhou sadu kol, tyhle jsou 30 mm na silnici a lehký gravel, na horší cesty mám 40 mm se vzorkem. Pila 46z už je na tom taky :-)
IV0: Na tom biku byl 12s SRAM GX a zcela zásadní zjištění bylo, že GX hazka má být kompatibilní s 12s Apexem. Já tam teda ještě mám místo GX hazky Deore, jehož jedna generace byla s GX zaměnitelná a zrovna to tak v servisu vyšlo, ale prostě jsem na MTB GX sadu nechal naroubovat Apex.
Kliky zůstaly MTB Race Face, chtěl jsem tam GRX, ale ty se nevešly - jsou moc rovné a zadní stavba moc široká. Převodník je teď RF 38z.
PSYSBEE: Pro mě jsou rovný rodla asi zbytečný, koukni na ty fotky, jakým terénem jezdím :-) I na tomhle těžkým tanku pro mě hraje největší roli aerodynamika než cokoliv jinýho.
FORELLI: Viz výše: GRX kliky jsem tam chtěl, abych mohl prohazovat levou s wattmetrem - nevešly se, jsou moc rovné a zadní MTB stavba moc široká.
WEWERKA: Jo, představec s negativním sklonem bych snesl, asi brzo po nějakém kouknu :-) Tohle je fakt první testovací jízda, i páky mi v servise říkali, že si mám posunout, až to vyzkouším. Měřit budu moct někdy později.