Moje náhrada auta. Je to podivnost, ale koupil jsem ho za nesmyslně nízkou cenu a následně z toho udělal bajk, který používám na dojíždění do práce, na nákupy, v lese na výlety, vlastně úplně všude. Navíc do práce to teď beru pořádnýma oklikama a nebojím se to nikde pustit jak za mlada, má to i teleskopku. Baví mě i přesto, jakej kočkopes to je, navíc elektro, že. (než to zplivete, myslete na to, že na něm jezdím já, vy nemusíte :) ).
Jinak je to spešl turbo tero x 4.0, kde jsem vyměnil otřesný 12s sx eagle, který tam neměl absolutně co dělat, za 11s deore xt linkglide. Nebe a dudy. Další změna jsou řídítka s 80mm risem, kdy prostě cestou do práce více ocením vzpřímenou pozici a rozhled po okolí. Sice vypadají jak z motorky, ale jdu vstříc tomu, že to je divný kolo. Co budu měnit na jaře jsou pláště, vidím to na schwalbe johhny watts nebo Al Grounder, který by měl odvalovat ještě lépe. Na fotce přední světlo míří do ksichtu ostatním, to je samozřejmě špatně, ale měl jsem zlomený držák světla a tohle je fotka po jeho opravě.