• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HANOUCHThe Ascent
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    ELECTRICKOTA: jedu to stejne,

Jinak jsem nasel nejake buildy na netu tak jsem je dal do zahlavi

The Ascent Guides Archives | Fextralife
    https://fextralife.com/tag/the-ascent-guides/
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    LA_PIOVRA: Ti jsem jeste nevidel ani v nabídce, ale já jsem porad na začátku, vesměs si zatím upgraduju Dredda který mě baví nejvíc ;)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    HONCKA: tuhle zbran co uzivam jsem dropnout jeste nevidel.

HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    HONCKA: Couch coop se da, ja tak hral celou sobotu na XSX se svym klukem. Akorat se priprav na bug s guest accountem, ktery jde v menu pridat az po par restartech (celkem jsem si u toho zanadaval). Dalsi vec je, ze se da utect druhemu mimo zaber kamery coz ve fightech kde se musi hodne rychle ustupovat a ztracis prehled opravdu neocenis.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Jak je to s ekonomikou? Že jsem nějak moc nenarazil na zbraně, které už jsem neměl před tím, za co vlastně se utrácejí prachy, kromě lékarniček z automatů
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    Tak jsem dal refund na MS storu a koupil Steam verzi, pro všechny je dobrá informace že o profil jsem nepřišel a navíc už mi jde zapnout DX12 :
    Theascent-Screenshot-2021-08-02-14-02-52-39
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LA_PIOVRA: jj ja prave taky, tak jsem se dival na crossplay podminky a bohuzel :(

The Ascent Cross-Platform Support - What to Know About | GameWatcher
    https://www.gamewatcher.com/news/the-ascent-crossplay-cross-platform-support
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    NAGASAWA: neee, ja se tesil na hrani s tebou a kolegou Hanouchem:(
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    prvnich 100K

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LA_PIOVRA: jaj no skoda, ze to nema sirsi crossplay a zatim se na hrat spolecne akorat na xbox platformach.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    NAGASAWA: steam
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LA_PIOVRA: a ty hrajes na Steamu, anebo na xboxu?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    BTW jak se to hraje hotseat? Že bych zapařil se synátorem
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Zacinam mit prachy.
    V zasade dokorucuju zasadne neutracet, dokud se clovek nedostane na Cluster 13, tam je mnohem vetsi nabidka.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    HANOUCH: Aha, takze si stejne muzim pockat, koukam.

Mam to z MS Store, tak doufam ze to napravi, nez dorazim domu :-)

Chci svy odrazy v kaluzich! :-))
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Jako CP2077 me chytil za srdicko vic, ale tohle je taky krasny.

Akorat s tim gamepadem (na dovcu jsem vzal XSX) je to pro me cucani bonbonku pres obal, ale o víkendu budu zpet na klavesnice + mys.

Pratele, mate nejake linky ci napady ohledne tips&tricks, at neco nepokazim spatnymi volbami, kde najit top equip atd?

Casu malo protoze deti, prace. A potreboval bych s tim pohnout, nez vyjde nova Forza.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    Pár mnou típlých momentek, klikni pro plný rozlišení :
    2021-08-02-2 2021-08-02-3 2021-08-02-4 2021-08-02-6 2021-08-02-7 2021-08-02-8 2021-08-02-10 2021-08-02-11 2021-08-02-12 2021-08-02
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    HANOUCH: No ja tam ty položky mám zašedly a jsou zapnuty, a evidentně RT zaplý je když mám odrazy v kalužích, no MS to má zase posrany jako vždy
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    ELECTRICKOTA: Tady ctu ze verze z game passu oproti steam verzi nema ray tracing a dss. Coz je zajimavy, protoze to co jsem si vramci game passu, kterej pouzivam na xbox, stahnul pres ms store to v menu ma.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam