KAJJAK: jako vzdy si pletes dojmy z pojmy a dochazis k zaverum, ktery jsou hodne veci, ale urcite ne logicky.
kdyz se mrknes na informacni hodnotu mych rad, jak se dostat do spicky na mercenaries co nejrychleji, tak je zatim nejvetsi ze vsech prispivajicich zde do klubutvoje rady se daji shrhnout do "hrajte pvp a sbirejte random encountery kvuli misim". genialni rada, urcite by to bez tebe nikoho nenapadlo. sice ti to vicemene vnuti tutorial, ale prisel jsi na to taky.
aktualne jsem v top 1% hracu mercenaries, a to jsem neinvestoval zadne goldy ani dolace...gratuluju, asi hrajes hodne a mas vylevlenou grupu. a?
takze to cele neni jen o slovech ale i o cinech, ostatni vesmes pisou spiz jen jak je to zdlouhave cilit na konkretni hrdiny aniz by sami zkusili muj navod jak to delat...viz shrnuti tveho navodu nahore. nerikas nic objevnyho jenom to dokola opakujes jako by ti tady nekdo nerozumel a mas pocit, ze rikas neco novyho a objevnyho. navic tvrdis, ze hrajes hodinu denne, coz uplne nesedi.
ja jsem vyleveloval jednu grupu na lvl 30, zjistil kolik casu a/nebo penez bych potreboval abych se dostal na max lvl max tier vseho, coz me odradilo a cekam az se nejak proberou a tu ekonomiku zmeni a zlepsi.
navic tady vidim zasadni problemy, ktery me odrazujou od toho abych se mi chtelo tim travit vic casu.
1) je to celkove brutalne drahy
2) neexistuje realna moznost nerfu mercu (neexistuje zadna kompenzace, ktera by davala smysl)
3) bulkovani tokenu na mercy, ktery nikdy hrat nebudu (a s tim souvisejici absence jakykoliv moznosti prevodu tokenu z merca na merca)
tyhle tri body jsou duvod, proc mam v tuhle chvili blok s tim dal "ztracet cas" protoze to jsou naprosto zasadni veci, ktery fakt nebude jednoduchy opravit.