• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOJZEEblockchain gaming (NFTs)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Splinterlands - Collect, Trade, Battle!
    https://splinterlands.com/
    GORG
    GORG --- ---
    jedete nekdo ve Star atlas nebo Iluvium?

Ja si onehda koupil slusny mnozsttvi toho iluvia.. uz to teda bylo docela vysoko, ale ted je to 2x, tak jsem neco prodal a uz jsem skoro si uhradil tu puvodni investici a 1ILV mam ve staking , kde je hodne vysoky APY locknute je to na rok ale.. nebo teda ja zvolil tu nejdelsi variantu.

jen jsem zas nedodrzel precevzeti, ze budu tokeny kupovat v dipech jako je ted :) ale proste posledni dva mesice jsem se hodne rozhlizel po nejakych early blockchain hrach, o kterych jsem nevedel bohuzel driv, protoze v lete to bylo uplne idealni cas na nakup.. a ted celkem taky

jeste jsem taky neco lil do tokenu SUPER, kde typek slibuje nejakou mega hru, ale pak jsem koukal, ze uz to slibuje docela dlouho, a radeji vetsinu zas odprodal sice v dipu, kdy to bylo jen o trochu vic nez nakupni cena, ale proste mi prijde divny, ze nema ani zadnej whitepaper. Iluvium, Star atlas ma sice jen hezke trailery a whitepaper, ale to je aspon neco. u SUPER jsem zacal mit podezreni, ze je to hodne riskantni investice, kdyz o te hre nevime vubec nic... jen ze bude husta na urovni AAA her. jako chapu motivaci neodradit lidi necim predcasnym , coz se samozrejme muze stat, ze clovek spatnou prezentaci potopi duveru v to... ale precejen nejaky whitepaper by mit mohl. nebo aspon k tomu neco blizsiho rict :)
    GORG
    GORG --- ---
    LOJZEE: jj tohle tak byva obecne... ja jsem ty sandbox nft myslim kupoval na tom sandbox webu primo, kde jeste byly nejake

nedavno jsem teda prodal dva jednorozce za 200$... nejakych ted 0.049 ETH... puvodni cena byla mensi nez fees

ja si koupil toho peta za asi 24 moonstonu ... jednu takovou hnusnou ovci, ale maka aspon pri ten questech rozbiji ty predmety s coinama, takze to aspon k necemu je,, ale hezci mi tam prisly jiny :) jako tenhle minecrafti to je celkem krasavec imho.. holt si podporil vyvojare... stejne bude casem stat milion :) ale teda s cim tam nektery lidi pobihaj celkem koukam... jo ma to ten efekt, ze to clovek chce taky

nedavno jsem tam koupil legendary mec v Emporiu.. protoze mu nejak cena spadla na nejaky 2500 moonstonu... a pak koukam, jak cena spadla az nekam na 800... no nic :) vcera se teda zas vratila na tech okolo 2500... no uvidime.. zatim vsechen blockchain gear co jsem tam nakoupil sel cenou tak o 100% dolu.. holt investice no uvidime.. kazdopadne jak to ma i tu utilitu, ze to ale clovek pouziva ve hre, tak je to celkem jedno.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    koupil jsem si z webstore peta za 22 USD v domeni, ze delam dobrou investici, pac jich bylo uz jen 133/1000 reamining, ale pak zjistim, ze ingame v shopu stoji 5x min a ze jsem vlastne tou koupi podporil vyvojare, coz je fajn, ale toho jsem uz podporil dost a osobne bych si vybral podporit ho trochu jinak.. ted nesnasim jen pohled na nej, i kdyz je roztomilej, sere me, jak se za mnou tahne tech par predrazenejch pixelu.. xD xD

z toho plyne pouceni, nez si neco koupite z nejakyho zdroje mimo hru, nejdriv se podivejte, jestli to neni ve hre daleko levnejsi, snad vam bude moje smutna zkusenost dobrou radou.. :D

LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    FRONEMA: nedaji, je fronta desitek/stovek tisic lidi, ktere cekaji na aktivaci sveho uctu.. cliff to musel udelat, aby nebyly moc rychle rozebrane bc itemy a aby se nehroutila ekonomika.. pousti je po par tisicich jednou za cas.. takze, kdyz to chces hrat f2p, zaradis se jen do fronty pro aktivaci.. co muzes udelat je, koupit si za ETH 7 day membership pendant, ktery ale nemusis ani aktivovat a zustane ti v inventari a muzes ho pouzit kdy chces, nejlepe pred nejakym eventem nebo ho i muzes ingame prodat za goldy.. nicmene je nutne ho koupit, abys ziskala prednostni pristup do hry a preskocila frontu
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    daji se ty lost relic pustit bez placeni?
    Podle toho co pisou tak by to melo jit ale misto downloadu mam "Awaiting account activation"
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Lost Relics - AMA with Cliff Cawley (12/4/2021)
    https://youtu.be/seUHEm0c8_E
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    GORG: ja bc item jeste nepotkal, 2ss mi padlY z truhlY, ale itemy padaj jen z monster nebo z destructable v dungeonech, z truhel ne. uz. jinak vsechn bounty a daily questy truhly prodavam, ptze skoro vzdy to ma vetsi vlue kdyz nemas miliony..

ale ted 15tyho zacina vanocni event, a nekteri hraci mi tam rikali, ze za haloweenskej event nafarmi klidne 3mil goldu,, takze jestli je nekdy cas naskočit do hry, tak je to ted..

btw obcas tam clovek potka hrace, co ma loadout vylozene za tisice az desetitisice dolaru, to je crazy, asi to berou jako investici, ale ja bych se asi bal)
    GORG
    GORG --- ---
    taky jsem si vsiml, ze i v tech bilych levelech tam obcas vypadnou z truhly nejake moonstone blockchain tokeny.. i mi tam jednou vypadl blockchain item. nejaky jsem ziskal taky z te bounty truhly... ale spis jsem dve ted prodal za normalni goldeny , protoze i ty virtualni prachy se hodej na lepsi vybavu.. takze gamifikace tam normalne funguje. clovek muze i spekulovat a prodavat veci za draho a kupovat za levno ,) a asi 5% jde pak z transakci na herni ekonomiku, takze ji to pomaha stabilizovat
    GORG
    GORG --- ---
    LOJZEE: jo myslim, ze to maji dobre postaveny.. nebo vlastne ma.. dela to jeden clovek, coz je mazec
    proste mit dobrou hru, kde si s trochou stesti dokonce muze clovek jeste vydelat. nebo mu padnout nejaky jackpot

onehda jsem koukal, ze uz pred blockchain gamingem kseftilo s ucty WOW .. lidi si za to grindovani jsou ochotny zaplatit nekomu, aby se rovnou dostali k zabavnejsim castem hry, takze jsou i kupci, co si nejakej blaznivej mec za 1500$ koupi :)

Cina nutila vezne hrat WOW a levelovat charaktery doslova az na hranice jejich fyzickych sil.. museli to hrat 18 hodin denne, takze nejakou hodnotu to zjevne ma i mimo blockchain craze.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    GORG: ja myslim, ze se tam da "farmit krypto" i proti botum, ale musi to bejt udesny a ten income je minimalni bez moznosti nejakyho jackpotu.

ten jackpot v podobe fakt drahyho nalezenyho NFT je prave to, co dela z lost relics tak zabavnou hru. krom toho, ze je to dobre vymyslene hardcore arpg s dobre nascriptovanejma monstrama a s plynulou player driven ekonomikou :)

WE DID IT!!! $1500+ Mythical Item Drop in LOST RELICS
    https://youtu.be/z-m0qTQzuck
    GORG
    GORG --- ---
    LOJZEE: jo na tu jsem koukal.. nejak me to az tak nenadchlo, ale mozna bude zajimavy... me tam asi odradilo, ze to nikdo zrovna nehral myslim
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    GORG: já si ho nechám. uvidím za pár let, co se bude dít :-)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    GORG: tech krypto fps uz par je, ale asi zadna, co by mela cenu hrat

Dominating Lobbies While Earning Crypto!? Pandemic Shooter FPS
    https://youtu.be/YfAbH6CCTj0
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    GORG: je to tak, je tam sance, ze se jakejkoli gathering nebo cooking check nepodari a pak ti to da 0-malo expu.. proto v tech zelenejch dungeonech s lvl 10 toolama je to o to horsi, ze mas prazdny i ty, kde by potencionalne neco mohlo byt, ale nemas na to lvl.. ale zas nekdo psal, ze uz na lvlu 15 gathering skills je lvlovani skillu z nodu v zelenejch pouze o 25% pomalejsi, nez v common dungeonech, nevim jak to přepočítal, ale na lvlu 15 uz na to asi skocim.. do te doby si myslím, ze je efektivnejsi farmit bily..
    GORG
    GORG --- ---
    jinak jsem rozjel spekulaci na https://coinmarketcap.com/currencies/polkacity/

tohle by mohl byt z tech pripadu byt early.. ja teda stihl jeste tu pumpu nahoru , jen me pak mrzelo, ze jsem toho neprodal vic, kdyz to pak spadlo znovu uplne dolu kvuli btc zrejme.

mela by to byt obdoba GTA.. nejaka alfa by mela byt snad uz ted v prosinci.

kazdopadne tech her se za posledni mesice objevilo hodne..vetsina ve vyvoji. oproti axie by me to asi i bavilo hrat. jako treba CIFI a jejich Metalands, coz ma byt jakasi blockchain varianta na CS.. FPS strilecka. zatim jedine FPS , kde jde ziskat blockchain tokeny je Quake, kde za kazdy kill clovek ziska 1 000 000 POLYDOGE :) za me trochu riskantnejsi spekulace, ale uz je asi takova doba.

Ubisoft Becomes First Major Gaming Company to Launch In-Game NFTs - Decrypt
    https://decrypt.co/87752/ubisoft-first-major-gaming-company-launch-in-game-nfts
    GORG
    GORG --- ---
    LOJZEE: jo.. to mi vcera nejak doslo, kdyz jsem se koukal na tu skills tabulku, ze s lvl 10 to bude tezit jen 2 sutry... no i tak to bude posun, obcas si davam ten level s obtiznosti 2 (nektery enemaci jsou tam potrebny kvuli bounty questum nebo pro zmenu, at nejedu furt dokola stejnej dunguon ,]) , kde uz je to trochu vetsi zahul, tak me tam pak mrzi, ze tam nemuzu nic harvestit
    nejtezsi jsem zatim myslim hral obtiznost 3, myslim ze i 4 jsem zkousel

ale mne to ted netezi ani v tom prvnim levelu uplne vzdy? premyslim proc.. kdyz z toho nevypadne resource, tak jsou XP mnohem mensi. mining mam level 9. asi je tam fakt jeste nejaky random chance, ze se tezba nepodari
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    GORG: jen upozornuju, ze lvl 10 gathering skills sice znamena, ze muzes pouzivat zeleny nastroje v zelenejch dungeonech, nicmene ti z nodu temer nic nebude padat, chce to aleapon lvl 15, aby to bylo efektivni, ale nejlepe lvl 17-18.. take jsem ted v teto fazi, ale navis lvlim i scavenging a woodcutting, vsechno nastejno, mam ted lvl 11 vsechno a farmim porad prvni dungeony. ale casu dost + za a v tech prvnich padaj celkem hodnotny veci na pocatecni crafteni, coal, elkin grass, zesty, kuze atp a za b jsou tak easy, ze se pritom da koukat na netflix, mam ho v levem dolnim rohu a sleduju dokumenty) na ty vyssi lvly dungeonu uz to chce vetší koncentraci..
    GORG
    GORG --- ---
    LOJZEE: ja parim to Lost Relics... jak byl ten boom ceny axie, hledal jsem nejaky blockchain hry, co jsou zatim v plenkach, a bavilo by me je hrat..
    zatim level 15, snazim se dostat rybareni, mining atd. na level 10 at muzu tezit v tech vyssich levelech... ale je to docela grind v tech prvnich levelech, kterej je trochu suchej... (ale zas se da probehnout celkem rychle bez vaznejsiho rizika smrti)

koupil jsem si tam za ENJ v emporiu nejaky mece a luky, ale vsiml jsem si teda, ze jim cena spis klesla.. okej no :) asi s tim padem bitcoinu lidi zacali odprodavat

a hraju Townstar , kde rozjeli play to earn .. za plneni questu dostanu 1 token.. slo by mit za plneni i vic dat tam nejaky lepsi NFT. ja pouzivam to, co jsem dostal zdarma z golden clenstvi v Gala. ale ted jsem si vsiml, ze tech mych 34 town star coinu je ted cca 34 dolaru.. pred nedavnem byl town star coin i za 3 dolary, tak by to bylo i docela slusny.. jen si ale rikam, ze az bude v dalsi season vstupni poplatek (ted je free), tak se to mozna s tim mym 1 NFT nevyplati....no uvidime.. ja teda farmville nikdy nehral, ale celkem zabavna gamesa s pomalym tempem
    pak tam jde jeste vydelat, kdyz se clovek umisti mezi tusim prvnimi 300-400 lidmi v zebricku v tydennich contestech.
    GORG
    GORG --- ---
    CUCHULAIN: s temi sand tokeny podobne, ale pozemek jsem se kupovat neodhodlal :)
    nejaky NFT do sandboxu jsem koupil za kolem 15 dolaru (takze gas fee byl vetsi.. asi 30 dolaru zrovna).. jeden se ted prodava za 800 dolaru, tak mam cuky uz to prodat, ale zas na druhou stranu, jak to tak sleduju, tak nevim, jestli nepockat az bude za 1 eter ,] ale mozna spis prodam.. obecne ty NFT jsou mozna ve spekulativni bubline nadhodnocene? i kdyz je fakt ze vselijaky abstraktni umeni a tak ma proste vysokou sberatelskou cenu, ktera pak prevysuje tu utilitu... tedy v tomhle pripade jsou to ty NFT z pocatku, coz se cenit muze
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam