LOJZEE: ja parim to Lost Relics... jak byl ten boom ceny axie, hledal jsem nejaky blockchain hry, co jsou zatim v plenkach, a bavilo by me je hrat..
zatim level 15, snazim se dostat rybareni, mining atd. na level 10 at muzu tezit v tech vyssich levelech... ale je to docela grind v tech prvnich levelech, kterej je trochu suchej... (ale zas se da probehnout celkem rychle bez vaznejsiho rizika smrti)
koupil jsem si tam za ENJ v emporiu nejaky mece a luky, ale vsiml jsem si teda, ze jim cena spis klesla.. okej no :) asi s tim padem bitcoinu lidi zacali odprodavat
a hraju Townstar , kde rozjeli play to earn .. za plneni questu dostanu 1 token.. slo by mit za plneni i vic dat tam nejaky lepsi NFT. ja pouzivam to, co jsem dostal zdarma z golden clenstvi v Gala. ale ted jsem si vsiml, ze tech mych 34 town star coinu je ted cca 34 dolaru.. pred nedavnem byl town star coin i za 3 dolary, tak by to bylo i docela slusny.. jen si ale rikam, ze az bude v dalsi season vstupni poplatek (ted je free), tak se to mozna s tim mym 1 NFT nevyplati....no uvidime.. ja teda farmville nikdy nehral, ale celkem zabavna gamesa s pomalym tempem
pak tam jde jeste vydelat, kdyz se clovek umisti mezi tusim prvnimi 300-400 lidmi v zebricku v tydennich contestech.