LENZIE:
Moje doporučení po čase zmizela a už z nich nic nebylo (ale neptala jsem se, zda ti lidé utekli nebo zda to je také jen nějaká finta, jak dostat více lidí, ale vlastně za to ve finále nikomu nic moc nedat)Včera, či vlastně (když se tak dívám, už předvčírem) jsem eRmail trošku studoval a u druhého levelu např. je, že "platnost doporučených se prodlužuje na 200 dní" a teď nevím, ale mám pocit, že u třetího se to "prodlužuje na 300 dní".
Z čehož si tedy domýšlím, že level 1 má "platnost doporučených" sto dní, pak to už "neplatí"... tedy že z doporučených nemáš provize nafurt, ale jen určitý čas. Což vysvětluje tvé "moje doporučení po čase zmizela".
Což prvnímu levelu, čili nováčkům, neřeknou a ani já jsem to včera nevypátral, kde je řečeno, že je platnost "doporučených" omezena.
Ovšem z popisků druhého a třetího levelu je omezení doporučených jasné.
Ale věř tomu, že kdyby ses chtěla hádat, řeknou ti, že tam a tam je to napsané a tys to prostě nečetla.
Otázka tedy je, zda není lepší zůstat v prvním levelu... čili jak říkáš, nasbírat první tisícovku, vybrat ji a pak ne třeba rovnou utíkat, ale mít to na háku - vyděláno mám, tak mi pošlete sem tam mail, vám to odkliknu, no :-)
Takže to vypadá jako slušnej výdělek tisícovky, vybrat ji a pak se děj vůle Boží... což se s tím, že pokud tu tisícovku někdo chce zkusit, může to zkusit na můj referal, aspoň budu moct podávat informace o tom, zda a jak to funguje, nevylučuje :-)