• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOJZEEVýdělek přes internet!


    Tato diskuze by měla shromažďovat nabídky k výdělkům na internetu bez nutnosti jakékoli odbornosti - pro každého. České i anglické.

    Určitě se najde spousta uživatelů, kterým práce nebo zábava u internetu přináší i nějaký čas navíc, který by raději trávili menším nebo větším přivýdělkem.

    Kdokoli bude mít zkušenost s nějakou smysluplnou nabídkou výdělku krátkodobého nebo i dlouhodbějšího charakteru a bude-li se chtít podělit s ostatními a dát možnost vydělat i jim, přispěje ji laskavě do této diskuze.

    Odkazy
    rozbalit záhlaví
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Tohle je novinka, kdy za streamvani sebe na Inetu dostava clovek tokeny:
    https://gaming.neoxa.net/account
    dovolim si drze refferal:
    5d8c794d
    Happy paid streaming gaming...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    TLUCZHUBA: dekuji!
    TLUCZHUBA
    TLUCZHUBA --- ---
    CUZMAN: oni tam maji obcas i jine pozice s podobnou naplni, tak to zkus jeste jednou, jsem to delal jako student a super privydelek...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    ale neprosel sem no
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    TLUCZHUBA: doprcic nevsim sem si ze s testem pomuzes :-(( ja to zkusil a nestih sem 1. cast prvniho testu jinak ok 275,-/h super jednani...
    TLUCZHUBA
    TLUCZHUBA --- ---
    tohle zkuste, jestli je to jeste aktivni, s testem pomuzu, je to prace pro google a je tam vic pozic, vydelek byl 8.5 EUR za hodinu a prace je z domu, ted to muze byt vic nebo min :), nevim, je to 5 let. https://careers.lionbridge.com/jobs/personalized-internet-ads-assessor-czech-republic-czechia
    KRMITK0
    KRMITK0 --- ---
    Čau máte někdo zkušenost s tímhle?
    Remote Flexible Online Jobs - Join Atexto
    https://landing.atexto.com/jobs-2022-hourly-wage-eur
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    Nedalo mi to a trošku jsem pogoogloval:

    Ermail cz recenze – mé zkušenosti s touto klikačkou - Výdělek na netu
    https://www.prace-z-domu.com/klikacka-ermail-jak-jsem-dopadl/

    Samozřejmě nelze říct, že to je pravda a nelze říct, že to není pravda, ale... nedivil bych se.

    Ono když se zamyslím... klidně pět mailů od té samé firmy za tejden? No to se dotyčnejm musí vyplatit... nebo že by to byla fakt nepřímá úměrnost - čím vyšší naklikaná částka, tím míň chodí mailů, abych náhodou nedosáhl výplatní částky a nechtěl prachy?
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    LENZIE: každopádně držím palce, ať se zadaří vydělat aspoň tu tisícovku, konec konců na ulici ji člověk jen tak nenajde :)

    A o tom to je, o tisícovce a pak o "mám to na háku"... no ne?
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    ZIDANE:
    ZIDANE: dík za tipy, přidávám na nástěnku
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    ZIDANE: Ale jo, to já se nehádám. Asi jsem to kdysi i četla a pak vypustila. :) Jen, že to není prostě napořád a je dobré s tím počítat. Určitě to ale fungovalo. Kamarádka se registrovala a něco jsem za ní dostala (i když teda byla dosti mizerný klikač) :)
    Asi největší "problém" vidím v tom, že mají v podmínkách, že četnost emailů a jejich cenu určují oni. A ze zkušenosti mojí i lidí je dost patrné, že jakmile se začneš blížit výběrové částce, sníží se počet emailů a hlavně jejich cena. Mně do těch 2000 chybělo cca 35 korun. Což by při ceně 0,01 Kč za kus znamenalo nějakých 3500 emailů. S četností 2 emaily týdně (což ovšem nebyla realita) bych se toho nejspíš možná ani nedožila :)
    Je to osobní zkušenost - každopádně držím palce, ať se zadaří vydělat aspoň tu tisícovku, konec konců na ulici ji člověk jen tak nenajde :)
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    LENZIE: Moje doporučení po čase zmizela a už z nich nic nebylo (ale neptala jsem se, zda ti lidé utekli nebo zda to je také jen nějaká finta, jak dostat více lidí, ale vlastně za to ve finále nikomu nic moc nedat)

    Včera, či vlastně (když se tak dívám, už předvčírem) jsem eRmail trošku studoval a u druhého levelu např. je, že "platnost doporučených se prodlužuje na 200 dní" a teď nevím, ale mám pocit, že u třetího se to "prodlužuje na 300 dní".

    Z čehož si tedy domýšlím, že level 1 má "platnost doporučených" sto dní, pak to už "neplatí"... tedy že z doporučených nemáš provize nafurt, ale jen určitý čas. Což vysvětluje tvé "moje doporučení po čase zmizela".
    Což prvnímu levelu, čili nováčkům, neřeknou a ani já jsem to včera nevypátral, kde je řečeno, že je platnost "doporučených" omezena.
    Ovšem z popisků druhého a třetího levelu je omezení doporučených jasné.
    Ale věř tomu, že kdyby ses chtěla hádat, řeknou ti, že tam a tam je to napsané a tys to prostě nečetla.

    Otázka tedy je, zda není lepší zůstat v prvním levelu... čili jak říkáš, nasbírat první tisícovku, vybrat ji a pak ne třeba rovnou utíkat, ale mít to na háku - vyděláno mám, tak mi pošlete sem tam mail, vám to odkliknu, no :-)

    Takže to vypadá jako slušnej výdělek tisícovky, vybrat ji a pak se děj vůle Boží... což se s tím, že pokud tu tisícovku někdo chce zkusit, může to zkusit na můj referal, aspoň budu moct podávat informace o tom, zda a jak to funguje, nevylučuje :-)
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    ZIDANE: eRmail jsem měla několik let. Ze začátku chodí emaily často a za slušnou cenu. Doporučuji počkat a vybrat první tisícovku a utéct. Naivně jsem přešla do 2. levelu a v něm zůstala trčet roky. Počet emailů se snížil, mnohdy za celý týden nedorazil ani jeden a jejich cena byla 0,01 Kč. A do spamu bohužel nepadaly. Moje doporučení po čase zmizela a už z nich nic nebylo (ale neptala jsem se, zda ti lidé utekli nebo zda to je také jen nějaká finta, jak dostat více lidí, ale vlastně za to ve finále nikomu nic moc nedat). Dotazníky jsem za celou dobu vyplnila asi dva, víc jich nebylo. Doporučuji prohledat net a najít si o tom nějaké články (myslím, že na majitele dokonce někdo podával trestní oznámení, ale jistá si tím 100% nejsem).
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    Ještě doporučení k ZIDANE:

    Minimálně na seznamu mi jednu dobu "přestaly" chodit maily a po docela dlouhé době jsem zjistil, že to začalo padat do spamu. Čili doporučuju, pokud maily chodit nezačnou či najednou přestanou, zkontrolovat spamový koš a popřípadě si adresu, odkud eRmaily choděj, nastavit jako "důvěryhodnou" nebo jak tomu který server říká.

    Jinak to v lepším případě bude padat do Hromadných (seznam si tuhle složku udělal automaticky a hází tam věci podle vlastní úvahy), v horším do spamu.
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    A nevidím tu ani Ipsos neboli

    Staňte se respondentem panelu Populace.cz | Vydělejte si peníze navíc
    http://www.populace.cz

    Přímo referal link dle všeho nemají, při vyplňování vstupního dotazníku tam je otázka, jak jste se o panelu populace.cz dověděli a lze zadat ID toho, kdo vás doporučil - tedy pokud by někdo chtěl, moje ID k doporučení je 91043 :-)
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    Koukám, že tu ještě nebyl eRmail:

    Chodí reklamní maily, za přečtení "až" 5 Kč v prvním levelu, takže spíš méně, ale chodí to docela často, zejména jedna firma ty maily posílá metodou kobercového náletu, tzn. snad obden... :-)
    Prý se tam dají vyplňovat i dotazníky, ovšem to se mi zatím nepoštěstilo, takže k tomuhle nemůžu říct podrobnosti.

    Samozřejmě i nějaký výdělek za doporučení dalších tam je, proto sem taky dávám odkaz :-)

    eRmail
    http://www.ermail.cz/link/aCj7NCVlj2c7AcmeANXNc2mTlVTAAYlY

    A doporučuju udělat si na to v mailu filtr a zvláštní složku, právě vzhledem k té jedné firmě posílající dost často stačí pár dnů se do mailu nepodívat a máte toho tam až dost :-)
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    ZIDANE: Příchod dopisu potvrzuju, rychlé to bylo, dva dny plus mínus. Už mám i vyplněných pár dotazníků, jen se mi nechtělo sem dřív psát :-)
    ZIDANE
    ZIDANE --- ---
    LENZIE: Registrace evidentně funguje, problém s tím nebyl, akorát doufám, že ten dopis s kódem, o kterém tam píšou, přijde co nejdřív :-)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Mě ten referral link nikdy nefungoval, resp. link se načetl, ale když se přes něj dotyčnej registroval, tak mu nikdy nepřišla verify smska. Takže se vlastně stalo to, že jsem někoho ukecal do Revolutu, pak jsme se s tim 2h srali, nefungovalo to, tak jsme ze zoufalství zkusili založit revolut bez referralu a to prošlo a tohle se mi stalo minimálně 2x (možná 3x) v průběhu asi 2 let. Pro Revolut je to docela win-win :))))
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    NYXYN: nech to vyhnit, odmena se zvysuje. mi ted pisou 1250 pro kazdyho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam