úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
THYMIANNA
reference:
+1
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
HLEDÁM : 5 inzerát
sháním
HLEDÁM
Zdravím,
Bohužel k mojí smůle končí saunovací sezóna, tudíž jsem nucena hledat si jinou práci a tak (vzhledem k mým specifickým požadavkům) jsem se rozhodla zkusit tuhle formu.
Kdo jsem: 30tiletá, bezdětná malířka-Pražačka s širokými zkušenosti v mnoha oborech (prodavač, gastronomie, polygrafie, archeologie, turistický servis, stavba, zahrada, sauna...)
Co hledám: Upřímně-hledám práci, kde budu ideálně sama, nebude nade mnou někdo stepovat a uz vůbec ne ženská, kde se budu moc věnovat malbě a svým záležitostem, kde se pracuje od pondělí do pátku (pokud to bude opravdu pohoda tak zvládnu i víkend), maximálně 8 hodin denně, žádný nočky, v noci chci spát. Taky bych ráda centrum Prahy, popřípadě Šárka, Dejvice, Žižkov, Vinohrady, Letná, Holešovice, Libeň abych nestrávila další část dne dojíždění někam na konec světa. Miliony neočekávám, spokojím se s částkou adekvátní k náročnosti práce, minimum co však potřebuji je 14 000 čistého a placení sociálního a zdravotního (pokud nabídněte i víc nebudu se bránit:))
Ideálně tedy hledám pozici, kam si to přijdu takzvaně "odsedět" to znamená vrátná, recepční, galerie, parkoviště atd.
Proč? Protože složenky se neptají a i když mám vlastní "zaměstnání" potrebuju za něco bydlet, jist a kupovat barvy ale zároveň už odmítám věnovat větší množství energie do cizích podniků. Jsem celkem milá, zodpovědná, dělá mi dobře když mam něco na starost sama, dobře reaguju na motivaci formou slovního ocenění. Nemám nejmenší zájem mít s někým žabomyší války, fungovat jako něčí hromosvod nebo zvyšovač sebevědomí, proto preferuji práci bez žen, protože z mých zkušeností jsou bohužel ony rozdmýchávačky nesmyslných půtek v kolektivu. Mám ráda když se věci říkají na rovinu, omáčky kolem mi akorát ubírají energii. Další věc je, že přemíra stresu ve mě vyvolává panické ataky, což je hnus, tudíž hledám opravdu něco kde budu mít vlastní klid.
Prosím, rozhodně mi nepište lidé z těchto kategorii: Call marketing (nenávidím telefonování a marketing), bar (dělala sem za barem 5 let-stacilo), pojištění, jakékoliv formy pyramidy, žádný Avon Lady a podobný krávoviny, sámošky, veřejné toalety, jakékoliv sexuální služby
Na druhou stranu- velice ochotná jsem naplno pracovat v jakychkoliv uměleckých oborech, ideálně výroba kulis, patinování, aranžování, rámování a cokoliv kde mohu uplatnit svého "uměleckého ducha " Tam mohu být opravdovým přínosem.
Fotky jsem přidala dvě, druhou aby bylo vidět že se umím smát a nejsem takovej zpruzelej suchoprd jak se z tohoto textu může zdát.
Případně pište soukromou zprávu a mějte hezký den, pokud jste dočetli tento epos do konce. (Za případné gramatické chyby se omlouvám, určitě sem jich nasekala tunu ale nechce se mi to opravovat)
LUSINDA
---
---
15:40:50 15.3.2022
1 odpověď
problem je, že to není v centru ale vím, že čas od času někoho kreativního na výrobu kulis hledají :-)
Kompletní dekorativní řešení | S.O.S. - DEKORACE
http://www.sosdekorace.cz/
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam