• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KULHYUI design, design systémy, interakční design, ♥ Figma
    Design rozhraní webů a aplikací. Architektura design systémů. Interakční design. Všechno okolo Figmy, ale i dalších editorů (XD, Sketch, Framer, Webflow).

    Jaka je vase design role?


    Instrukce:
    Pokud profesne delate UI design, jakou roli ve firme zastavate, priapdne jak by jste svou roli definovali, pokud delate sami na sebe?

    15 hlasy od 15 respondentů

    rozbalit záhlaví
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    KULHY: jsem soucast teamu (ted jako FE dev), ale je to tragedie a da se rici, ze nas UI clovek Figmu vubec neumi a to v ni dela vice jak dva roky = vsechno kodime rucne a on to pak jenom hejtuje :)
    KULHY
    KULHY --- ---
    Ahoj! Vitam vas. Proc novy auditko?

    - UI design je slozita technicka disciplina a zaslouzi vlastni focus
    - roustouci obliba design systemu
    - Figma
    - developer hand-off

    No a pak moje vlastni profesni situace, kdy stojim pred stavbou design systemu. Jste tu nekdo soucasti tymu, kterej na nejakem valstnim design systemu pracuje, nebo ho vyuziva?
    KEL
    KEL --- ---
    book. O UI si na oldschool rozhraní co má Nyx tu rád počtu. Musim říct, že to má v těch záplavě fluid and whatever systémů svoje kouzlo. Člověk si tu tak hezky odpočine :-))

    Jinak používal jsem dřív Sketch, to byl první vyloženě UI softv kterým jsem se tak nějak učil, teď co jsem koukal, dost začala frčet Figma. XD jsem zatím nezkoušel. Ale nejsme primárně web/UI/designer. Takže to je pro mne momentálně spíš okrajová záležitost a rád zde načerpám nějaké znalosti.
    TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

    Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam