• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XBAHNOSpolečnost pro oslavy neobvyklých svátků - 13.4. Mezinárodní den specializovaných knihovníků a Den scrabble
    Pečete pie na den pí? Jak velké těsnění vystavit na den prasklých těsnění? O mezinárodním dnu balbutiků koktat nebo nekoktat? A jak správně oslavit den suchého zipu?

KT14(31.3. - 6.4.)

31.3 Světový den zálohování, Mezinárodní den viditelnosti transgender osob, Den Eiffelovky a Den zemědělců
    1.4. Mezinárodní den ptactva, Mezinárodní den srandy v práci a 3. narozeniny klubu
    2.4. Mezinárodní den dětské knihy a Světový den zvýšení povědomí o autismu
    3.4. Mezinárodní den spodního prádla Světový párty den
    4.4. Mezinárodní den proti nášlapným minám, Den vitamínu C, Světový den krys a Mezinárodní den mrkve
    5.4. Mezinárodní den svědomí, Den chůze a Mezinárodní den polštářových bitev
    ̀6.4. Mezinárodní den sportu za rozvoj a mír, Mezinárodní den asexuality, Světový den stolního tenisu, Den teflonu a New Beer's Eve

KT15(7.4. - 13.4.)

7.4. Světový den zdraví,Mezinárodní den bobrů a Vzpomínka na genocidu ve Rwandě
    8.4. Mezinárodní den Romů a Mezinárodní den "buď hodný na právníka"*
    9.4. Den jednorožců, Den zralých žen
    10.4. Mezinárodní den sourozenců a Mezinárodní den spínacího špendlíku
    11.4. Mezinárodní den solidarity osvobození politických vězňů, , Světový den Parkinsonovy choroby a Den ponorek
    12.4. Mezinárodní den kosmonautiky, Mezinárodní den dětí ulice a Světový den křečků
    13.4. Mezinárodní den specializovaných knihovníků a Den scrabble

KT16(14.4. - 20.4.)

14.4 .Světový den monitoringu diabetu, Den zahradničení a Cake and Cunnilingus Day
    15.4. Světový den umění, Světový den kultury, Mezinárodní den mikrodobrovolnictví
    16.4. Světový den hlasu, Světový den středníku, Den hub a Den nadrženosti
    17.4. Mezinárodní den haiku, Světový den hemofilie
    18.4. Mezinárodní den památek a sídel, Mezinárodní den radioamatérů, Den análního sexu a Světový den kuliček*
    19.4. Světový den investičních fondů, Den česneku a Bicycle day a Světový den cirkusu*
    20.4. Světový den marihuany a Den čínského jazyka

* plovoucí

a Den neobvyklých jmen*

Seznam svátků na wiki

Další weby:

Days Of The Year
    https://www.daysoftheyear.com/
    World Holidays and Observances
    http://www.holidays-and-observances.com/
    https://nationaltoday.com/
    naughty holidays to remember
    rozbalit záhlaví
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    XBAHNO: Mezinarodni den utoku korysu na konske hlavy?
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Dnes je Den jednorožců a Den zralých žen. Musel jsem sáhnout po AI, protože co na mě padalo z googlu, to už bylo dost i na mě. Tak pokud se cítíte zrale (a ženou. Nebo jednorožcem.), tak hezkou vyjížďku přeji!

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    XBAHNO: kruci, to jsem si měla přečíst včera, bych to rozeslala kolegům! :-)
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Na dnešní Mezinárodní den Romů připadl také Mezinárodní den "buď hodný na právníka". Loni Bílá sobota, letos právníci, až se mi zdá, že se nám kalendář snaží něco vsugerovat... Ale fuj.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Dnes je Mezinárodní den svědomí, Den chůze a Mezinárodní den polštářových bitev. Tak se tak procházím, spytuju svědomí a musím říct, že jsou lidi, se kterými bych se rád zúčastnil polštářové bitvy. Akorát bych si do toho polštáře s chutí přidal alespoň cihlu...

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    XBAHNO: my jsme včera oslavovali

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    XBAHNO: ten obrázek, to není rozmazLIT, ale rozmazAT! :-)

já teda dneska asi volím tu polštářovou bitvu :-)
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Dnes je Mezinárodní den proti nášlapným minám, Den vitamínu C, Světový den krys a Mezinárodní den mrkve. Chroupejte mrkev, ať máte ostříží zrak a úspěšně se vyhnete všem "minám". No a taková grilovaná krysa s mrkvovým salátem plným vitamínu C by taky nebyla špatná... O mrkvové zmrzlině nemluvě. Asi se dneska rozmazlím.

BLABOUS
    BLABOUS --- ---
    XBAHNO: To jo, ale National Lingerie Day je 25.4. Já si nestěžuju, slavit dvakrát je lepší, než jednou, jen že o tom. 3.4. mimo ČR nikdo nic neví.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    BLABOUS: Na National Lingerie Day najdeš zdrojů bambilion, s jeho zmezinárodněním je to slabší, ale objevuje-li se to pravidelně, tak bych to uznal.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Tak ale tyvolé
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Na příští rok to stíháš.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: Haha, ne, ale stejně
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Na dnešek? :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Tvl den Eiffelovky, neserte mě, nestihla jsem zabookovat lístky a teď se můžu pos... :(
    BLABOUS
    BLABOUS --- ---
    Snažím se najít nějaký nečeský zdroj ke čtvrtečnímu mezinárodnímu dni spodního prádla a nenacházím nic (ten jediný zahraniční zdroj z wiki píše o 5. srpnu). Jestli to tedy nepřežívá jen v české novinářské obci, kde se kopíruje téma z roku na rok.

(spodní prádlo samozřejmě je slaveníhodné neustále, o tom žádná)
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Dobré ráno! Doufám, že jste se dobře vyspali, neb je Světový den spánku. A pokud ne, určitě to napravíte večer, neboť je i Den π a Steak&Blowjob day! Koláče, steaky, trochu té akce ke zjemnění valentýnské přeslazenosti... Prostě krásný pátek přeji!

XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Dnes je Evropský den mozku, Evropský den památky obětem terorismu a Světový den instalatérů. Myslím, že konzumace koktejlu zvaného mozek vám způsobí teror, který si budete ještě dlouho pamatovat... A nelze vyloučit, že si to pak bude pamatovat i váš instalatér.

XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    https://youtu.be/LdjY6oy4Y2c

Dnes je krutopřísný svátek: Den impéria! On se teda z nějakého malicherného důvodu přejmenoval na Den Společenství národů, ale tím si to nebudeme kazit. Kromě toho je i Mezinárodní den soudkyň, Mezinárodní den paruk, Mezinárodní den dud a Mezinárodní den úžasnosti, takže pokud se identifikujete jako žena a máte paruku, můžete posoudit, je-li Imperial march na dudy úžasný. IMHO je. I když tuten je ještě lepší:

Star Wars theme on bagpipes
    https://youtu.be/YG2C266LW-U
    FINSON
    FINSON --- ---
    HUGH_BOYLAN: In a world full of Trumps and Musks, be kind.
    Hurt people hurt people.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam