úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
MARTYMARTY
reference:
+1
nabízím
Eldritch Horror + 3 rozšíření (ENG)
Eldritch Horror + 3 rozšíření (Strange Remnants, Signs of Carcosa, Mountains of Madness) - anglické verze. // Eldrtich Horror board game + 3 expansions (Strange Remnants, Signs of Carcosa, Mountains of Madness) - all english versions.
Eldritch Horror + 3 rozšíření (Strange Remnants, Signs of Carcosa, Mountains of Madness) - anglické verze. Část je rozbalená, část ještě ani to ne. Hrál jsem s tím párkrát, takže v perfektním stavu. Za mě je to super hra, ale bohužel nejsou moc lidi. :-(
Případně možnost koupit i rozšíření samostatně, pokud vám nějaké chybí, základní hru bych rád prodal se vším všudy.
//
Eldrtich Horror board game + 3 expansions (Strange Remnants, Signs of Carcosa, Mountains of Madness) - all english versions. Used (some of it) a couple of times, so it's in as new condition. I love this game but don't really have people to play with. :-(
I'm open to sell the expansions separately if you only lack some, but the base game I'd like to sell with all of them (left at the time) together.
Možnosti a ceny dopravy
osobní předání // personal handover
BIMBAS
---
---
17:20:53 6.4.2022
jen dotaz - Arkham Horror je jina hra, nebo je tohle pro nej rozsizeni ?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam