• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEHBO Max
    https://www.hbomax.cz/

Tipy na filmy a seriály dostupné na HBO Max.
    rozbalit záhlaví
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    BOXY: Jen pro info, přibyla tam 2. a 3. řada.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    BOXY: ja jejich produkci neznam, ale spis to bude souviset s tim, ze na ten konkretni obsah uz mel prodany licence na vysilani pres jinou platformu (viz NEVADA_:), takze to treba na "domovske" platforme uvedou az po te, co to licencni a smluvni podminky dovoli. na vic platformach soucasne se tv produkce prave kvuli licencim zas tak casto neobjevuje...
    BOXY
    BOXY --- ---
    NEVADA_: Díky, to jsem nevěděl. Tak třeba se rozšíří i na další platformy a všechny série, protože to rozhodně stojí za to. :-)
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    BOXY: První řada se teď nedávno objevila na SkyShowtime. Dabing i původní znění s titulky.
    BOXY
    BOXY --- ---
    SPLIFFBOY: No to sice jo, ale spoustu obsahu (pokud tedy mám správné info) geoblokuje. Takže takové skvosty jako Le Bureau des légendes tam stejně nepustíš.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    BOXY: canal+ spustil v CR vod sluzbu pred dvouma rokama, ne? ;)
    BOXY
    BOXY --- ---
    No tak hlavně je to pirátění, že ano. Což jasně, každýho věc a stahování v Česku de jure trestný není. Ale prostě dobrý zmínit, že to rozhodně není žádná legální stream platforma, tvůrce tím nepodporuješ a kdykoliv to může někdo zatnout (vlastně je zvláštní, že Webshare ještě furt jede po tom, co postihlo ulož.to apod.). Takže já si napůl z pohodlnosti a napůl z etickýho hlediska platím několik stream služeb a co tam není (protože třeba produkce Canal+ nebo BBC je fajn, ale legálně se k ní u nás prostě nedostaneš), tak hold pak někde najdu. ;-)
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    PEDROBEAR: Já už právě byl těsně před instalací Kodiho, ale pak mě nějak zmátlo, že musíš mít "svoje účty", takže to vypadalo jen jako nějakej agregátor. (tzn. zadáš všechny přístupy co máš, dáš vyhledat jméno filmu/seriálu a on ti vyplivne která ze tvých služeb to má a přehraje ti to), takže jsem se na to vysral.

Pokud to funguje, jak píšeš, tak je to naprostá pecka a 700kč/rok je nic.
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    NIKDAS: Kodi je open source prehravac kterej muzes nahrat do TV / PC, pridas stream cinema doplnek podle navodu:
    Jak nainstalovat doplněk SCC - Fórum · Stream Cinema Community
    https://streamcinema.cz/d/4-jak-nainstalovat-doplnek-scc

Potrebujes premium ucet na webshare.cz - 700kc ročně, ale ja treba ucet sdilim s 5ti dalsima lidma uz 10 let a neni to problem. Ve vysledku mas pristup ke vsemu ze vsech stream sluzeb. Legalni stranka veci je vec druha.
    ASYD
    ASYD --- ---
    Instalace KODI a Stream Cinema
    https://elem.wz.cz/instal.htm

je to crazy zalezitost, kdyz mi o tom kamos vypravel tak jsem mu neveril, ale je to presne tak
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    PEDROBEAR: mohl bys trochu rozvest, jak to funguje?
    Kolik to stoji, co je k tomu vsechno potreba a co tam je za platformy?
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    HARDCABB: kodi + stream cinema doplnek je jedina centralizovana platforma. jede to pres webshare
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    HELVETE: jako jo, protože je problém, když si chci pouštět staré česné filmy a seriály. Něco je na ivysilani (odkud to může kdykoliv zmizet), něco je na youtube (odkud to může zmizet taky) no a něco není nikde vůbec.
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    TOOMIX: Hele přesně, čím dýl všechny ty služby platím a víceméně moc nepoužívám (jo děti sjíždějí Friends, HIMYM dokola), tak tím víc si říkám, že to nemá cenu a zlatý archiv na Synology.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Platil jsem půl roku Netflix, pak pár měsíců MAX, pak chvíli Dysney+. Nejlepší byl asi Netflix, protože tam byly zajímavé dokumenty a české filmy. Ale nic nepřekoná můj server s 30 TB filmů a seriálů, kde mám všechno na jednom místě.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    CERMINEK: Ta platforma existuje, jmenuje se to piratebay :)))

Mně spíš vadí, že řada oldskul filmů prostě nidke není a moc nechápu proč.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    HARDCABB: K tomuhle kdysi byla na Facebooku nějaká iniciativa, která vyzývala poskytovatele streamovacích služeb k tomu, aby přišli s nějakým super premium členstvím, které bude sdílet platformy. Ale money talks, tohle pro ty firmy není žádoucí. Chtějí abyste platili maximum každému samostatně. Ideálně, jak píšeš, abychom platili a službu nepoužívali...
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    Vim ze je to utopie, ale pral bych si aby existovala nejaka centralizovana sluzba ktera by sdruzovala vybrany streamovaci sluzby

Dneska jsem si nahodou vsiml ze furt platim disney, i kdyz jsem to vic jak ctvrt roku nezapnul :|
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Taky o zruseni premyslim, ja to vlastne platim stejne ze setrvacnosti, protoze mi dali slevu naporad, ze jo, ale vlastne na to vubec nekoukam. Jednou se mi predplatny zrusilo, protoze jsem nejak neohlidal, ze jsem tam mel ukoncovanou kartu, tak jsem tam volal, omluvil se a oni mi laskave obnovili slevu naporad, abych mohl porad platit a dal nekoukat :))) pockam si na S02 od last of us, to je za par. A pak to asi vypnu.
    SCHIZMA
    SCHIZMA --- ---
    HELVETE: Mam to stejne. Amazon jsem zrusil a HBO bude nejspis nasledovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam