úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
JUNGLER
reference:
+8
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
měsíců původní cena cena : 1 inzerát
původní cena cena : 4 inzerát
staré cena cena : 1 inzerát
měsíců cena cena : 1 inzerát
měsíců původní cena : 1 inzerát
měsíců původní cena : 1 inzerát
cena cena : 38 inzerát
původní cena : 4 inzerát
původní cena : 4 inzerát
staré cena : 1 inzerát
staré cena : 1 inzerát
měsíců cena : 1 inzerát
měsíců cena : 1 inzerát
měsíců původní : 1 inzerát
kvůli : 2 inzerát
cena : 38 inzerát
35k : 1 inzerát
cena : 38 inzerát
původní : 8 inzerát
staré : 7 inzerát
měsíců : 5 inzerát
nabízím
Přenecháme 4,5 měsíců staré štěně Šeltie původní cena 35k finální cena 0 Kč kvůli zjištěné alergii
Z důvodu projevení alergie na psy musíme se smutkem poslat k někomu hodnému našeho pejska.
Nabízíme k prodeji 4,5 staré štěňátko šeltie s papírama. Máme ho doma měsíc a půl, takže má za sebou to nejhorší období. :) Už má většinu zubů přezoubkovaných, nic neničí, nekouše, neočůrává. Čůrat chodí ven a je socializovaný. Chodili jsme s ním na individuální výcvik a je opravdu hodně učenlivý.
Umí sedni, lehni, ke mě, neokusuje nikoho, hraje si s jinými psy, vůbec nevrčí, je zvyklý na kocoura, na děti, je neuvěřitelně klidný a milé povahy. Čistíme mu i zoubky, je naočkovaný, už nemá potřebu kousat, nějaké zoubky už má nové. K němu bychom dali dva pelíšky + mňamek (odměn) zásobu asi na milion let 😅. Mističky, granule, prostě všechno. Je neskutečně klidný a hodný, umí spát sám v místnosti, neštěká ( je rychle učenlivý), je papírový a stal 35.tis. Dáme ho za sympatických 0 Kč se vším 🙏 je krásný! Jen potřebujeme slib opravdu hezkého zacházení.
V případě zájmu volejte klidně rovnou na můj telefon 605877000.
Možnosti a ceny dopravy
ideálně vyzvednutí u nás v Květnici
JUNGLER
---
---
21:00:38 26.8.2022
1 odpověď
WESSNA
: no dali, ale chovatelka nám odpověděla, že nemá peníze a věří nám, že mu najdeme dobrý domov.
WESSNA
---
---
20:38:28 26.8.2022
1 odpověď
Dali jste vědět chovateli? Většinou má předkupní právo a spíš dokáže pomoct udat svůj odchov.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam