• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHRetro fotky MTB a silničních kol.
    TSOH
    TSOH --- ---
    sfinf
    TSOH
    TSOH --- ---
    RB
    rb2
    TSOH
    TSOH --- ---
    F800 jsem před pár měsíci viděl na bazaru komplet v XTR za 18000,-Kč
    P1060314
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    SGNLR: Janošek? Jinak Kangaroo Freerider jsem taky míval, ale pak hned šel za Frantou aby mi postavil něco většího. Pak mi Vondrus dal šichnout k VPP na intensu a vsechno bylo v háji, od té doby bez výjimky jen VPP/maestro

TSOH
    TSOH --- ---
    Mrázek
    17690
    TSOH
    TSOH --- ---
    fk3n2iblcawmcqlhhgskmmnxzol3tnd5c7c9l4ay
    TSOH
    TSOH --- ---
    SGNLR: Pokec samozřejmě v klidu. Pamatuji, jak jsem na tom Kangaroo rámu vídal Frantu Mrázka v Černošicích. On pak dělal tu trat (Červená hlína) ve Všenorech, ale to byla doba, že DH vidle měla zdvih 8 cm.
    dh3
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    TSOH: smi se tady i psat a vzpominat, nebo jde jen o obrazky?Ja jen, ze tohle Kangaroo bylo prvni sjezdovy kolo, ktery jsem videl na zivo. Bylo mi podle me 11 a myslim, ze jsem mel dost co delat, abych ho vytlacil do 6 schodu v parku pred moji zakladkou,kde na nem tehdy nas jedinej skolni biker Ludek skakal ze zidek a schodu. kdyzjsem na tom pak ty schody sjel, tak bylo jasny, ze chci "velky kolo". respektive slo o to hlavne na nejakym kole jakkoli skakat a zazi adrenaloin.takze to vyhralo bmx kolo Black Horse, protoze na celopero jsem prvni penize nasetril az tak deset let od udalosti sjizdeni peti schodu pred skolou
    TSOH
    TSOH --- ---
    avid
    TSOH
    TSOH --- ---
    Koo
    TSOH
    TSOH --- ---
    kle
    TSOH
    TSOH --- ---
    56163459-2401175993248368-2663184713442656256-n