• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHRetro fotky MTB a silničních kol.
    TSOH
    TSOH --- ---
    Mrázek dělal i kliky?
    Kliky MTB - Mrazek - Kultovní komponenty - Kultovní komponenty - Kultovní komponenty - ŠTĚRBA-BIKE.cz
    https://www.sterba-bike.cz/produkt/kliky-mtb-mrazek
    kliky-mtb-mrazek-250-8
    TSOH
    TSOH --- ---
    mrazek-01-web-750x502
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    TSOH: Mám za to, že Roox, ale třeba mě někdo opraví.
    TSOH
    TSOH --- ---
    gfsaa
    TSOH
    TSOH --- ---
    TROJKA: dobrej Amsterstyle.. :)
    TSOH
    TSOH --- ---
    MADCAT: Velka parada, fakt..
    ----
    Netusite, kdo prvni prisel s tímto zamekm sedlovky?
    TROJKA
    TROJKA --- ---
    . .tady je ale vidno nadhernych exoonatu, to je jak na výstave ..- zaznelo vpleno. ..a zatim v pevnodti Josefov ...

MADCAT
    MADCAT --- ---
    Když jsme u těch RF Turbine klik (asi nejhezčí co kdy kdo vyrobil), tak si trochu přihřeju polívčičku - můj Schwinn Mesa GS 1998, malinko poladěnej...

TSOH
    TSOH --- ---
    rcel
    TSOH
    TSOH --- ---
    MADCAT: Pěkný kolo... Cena asi furt stejna že? [TSOH @ Retro fotky MTB a silničních kol.]
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Mám rád starý kola od Rocky Mountain, kdybyste to někdo nepoznali :-)
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Tohle je momentálně na prodej, ale cena nelidová...

MADCAT
    MADCAT --- ---
    Až na ty trochu nepůvodní gumy...

MADCAT
    MADCAT --- ---
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    TROJKA: Ono to je krosove kolo. Tenkrat se na crossova kola kotouce nedavaly a strop pro cross byval kolem 20 kkc. Moda s mechanickyma kotoucema prisla o par let pozdeji.
    TROJKA
    TROJKA --- ---
    WEWERKA: taky vidim přípravu na kotouč , ale ten neni, čili ještě nebyly nebo je to lacinejší verze asi. .
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Jeste prihodim kolo pred tou Konou. Amulet Elite. Fotka je nekdy z doby povodni kolem roku 2002.

TROJKA
    TROJKA --- ---
    TSOH: nejt bych řekl , že vydrží víc , taky hlavičky tolik nevadí no a možná i lepší kšeft pro výrobce , když se to vlastně musí vymenit celý ..

A co tohle , je to retro ? )

WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    AAHHWISEGUY: V originale byla vepredu Maruska. Viz foto treba tady: https://kolo.cz/clanek/kona-kikapu-deluxe-2005
    Zadni stavba vypada trosku forove a taky docela byla. Kluzna loziska a trosku se to i kroutilo. Ale jinak fajn kolo na 100+ km vylety. I treba Malevil jsem s tim jela.
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    WEWERKA: cim dyl na to koukam, tim vic ve me sili pocit: vepredu horak, vzadu brompton
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam