• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GURBONHraju hru a chci se vypovídat.
    Diskuze pro ty, co hrají jakoukoli PC/konzolovou hru a chtějí se o ní více rozepsat.
    !! SPOILERY POVOLENY POUZE V TAGU !!
    rozbalit záhlaví
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    OMNISLASH: Hraju na Gamepadu. Víceméně na KBM nehraju už skoro nic kromě FPS nebo strategií.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    HONZA09: Da se to hrat komfortne na kb+m, nebo to jedes na padu?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    HONZA09: ono je tam dost veci, ktery hra uplne nepredstavi. loadouty, ruzny komba atd.. urcite si najdi na yt nejaky guidy, tipy, rady. hodne ti to ulehci nektery praktiky. vsechny ty typy questu se ti hodej. resp. jejich odmeny. jednou za to mas pridanou ingredienci na jidlo, jindy plastenku (mantle), nebo nejaky jiny suroviny.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Jo a hraju do začátku dual blades.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOBESH: Jj. Bohužel to hraju na PC. :) Jsem fakt úplně na začátku. Mám zatím HR level 3 a hodně dělám Optional questy, Eventy a teď i Investigations, otvírám si nový craft recepty. Zatím tam mám jen asi 10 hodin. O víkendu plánuju zahrát trochu víc.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    HONZA09: hezkypekne! kdyby te neco zajimalo, potreboval bys poradit, tak je tu diskuze Monster Hunter, nebo mi napis .) zahral bych s tebou, ale predpokladam, ze jsi na pc. ja sem na ps5 a bohuzel tenhle dil jeste nema cross-play
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Já před pár rozehrál Monster Hunter Worlds a teda musím uznat, že ta hra má něco do sebe. I když většinu času vůbec nevím co dělám, tak tak mám chuť to farmit a při tom se učit herní mechaniky. Takhle nabitou a komplexní hru si za hodně dlouhou dobu nepamatuju. A na rozdíl od Wilds mi to běhá aspoň v high res, na highest detaily a v HDR na celkem slušný FPS, takze mám ten hunting i plynulej. :)

DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    ve Skyrimu jsem měl quest oddělat nějakýho lupiče, tak jsem to udělal, pak mám jít někam, kde mi zaplatí honorář, tak se tam snažím jít, ale zaclání mi město a nemůžu se tam dostat. Tak jsem vzdychl a naloadoval tam zase Personu 5.
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    tak něco nového: zkusil jsem chvíli rozehrát Personu 5 a taky pokročit v tom DQ 8, ale pak mi obojí nějak nesedlo a já oprášil svůj save ze Skyrimu

udělal jsem asi dva levely a jeden quest, ta Persona i ten DQ mi prostě přišly už nějak protivný a až moc lineárně zacílený, ve Skyrimu můžu různě zkoumat, procházet se a blbnout

jsem si tam dal tuším spellsworda, zatím ho specializuju na meč a hojivá kouzla ale má zatím jenom level 3, je to elf
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    ale teďka o víkendu jsem to pustil, dolétl do dungeonu, hned řekl "fuck this shit" a vypnul konzoli: možná time to move on, čas hrát něco jiného: nějakou dobu jsem strávil pohodovým ježděním autem ve hře WRC
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    já se furt plácám v tom závěrečném dungeonu a nedaří se mi najít cesta dál, vždycky to večer na chvíli zapnu, bloudím, vypnu
    GEE
    GEE --- ---
    HONZA09: Pravda, plavky mi to mely hned prozradit! Uzivej
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Costa Del Sol gym
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    GEE: To je Rebirth. :)
    GEE
    GEE --- ---
    HONZA09: Aspon ses rozcvicil na Rebirth ;-)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tohle vůbec nebylo tak easy :)

DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    závěrečný dungeon v DQ VIII: už jsem pochopil, proč tam není evac: je tam nějaká chorá náhodná teleportace při průchodu dveřmi, je to tak pošahané, že jsem ze vzteku vypnul konzoli a odložil jsem ji
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    v Dragon Questech je kouzlo "evac", které člověka teleportuje z libovolného dungeonu ven. teďka jsem v DQ VIII pravděpodobně ve finálním dungeonu a zjišťuju, že tam je kouzlo vypnuté, nefunguje. v DQ XI občas vypnuli "evac" a "zoom" (který teleportuje mezi lokacemi) když to bylo nutné kvůli dějové linii: tady nechápu proč. zároveň je tam mechanismus, že když člověk zakouzlí "zoom" ve vnitřních prostorách, bouchne se hlavou o strop místo teleportace. takže jako náhražku za "evac" jdu v tom dungeonu do nějakého "balkónku" kde jsem pod širým nebem a zakouzlím "zoom". ale nechápu, proč to tam tak je, třeba v dějové linii zjistím, proč to bylo nezbytné
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    DANIELSOFT: porazil jsem ho! pomohlo Insulatle a Magic barrier
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    tak ty šipky jsem prošel podle YT a teď jsem u finálního bosse, ale je hodně tuhej, tak asi budu muset trošku grindovat, nebo taky zjistit, který kouzla na něj platí. asi má vysokou Agility, protože má stále iniciativu a vysokou Wisdom, protože jeho kouzla mají fakt drtivý dopad. vůbec si nepamatuju, že jak jsem hrál DQ III poprvé (předchozí verze pro Switch, portovaná z mobilů) že by to bylo tak těžký.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam