KAJJAK: nejak nevim , co bych se mel priucivat. jak si kdo nastavi pravidla klubu je a libovuli majitelu
ja si delal nadeje, ze by mohl byt ne nutne primo klub ale treba diskuzni pajzl, kde se budou debatovat takovy ty zakazany veci, jestli mi rozumis? :)
proste misto kde jde relative bez stresu resit ty ruzne veci, ktere jsou skoro vsude jide na nyxu mazany svymi majiteli... a v mem spravovannem NWO klubu tam diskuze taky nechci, protoze tam od zacatku slouzi JEN jako sber referenci , ktere by i samy o sobe mely byt bez nejakych vlastnich komentaru nebo osobinch nazoru (ironie je, ze Omnihash rozhlasuje, ze moje pak mazani tady melo neco do cineni s cenzurou nepohodlnnych nazoru.. nakonec mazal jsem i svoje prispevky)
mne se to u me pak zvrhlo, kkdyz na nyxu zacal projekt Velka Cenzura a cenzurovat se zaclo ledacos, tak i ja u sebe tak k tem linkum p ripojoval komenntare a vysvetlivky, proc to linkuju. Tedy presne to, cos ustanovil tady jako neobejitelne dogma... ze u kazde reference naopak za jakychkoliv okolnosti a vzdy musi byt bezpedninecne nejaky osobni komentar. Nejaky osobni biased nazor, ze musi byt bez jedine vyjimky u kazde jedine reference.
---
Tedy to vypada, ze ani tenhle diskuzni rekneme klub nebude ttou oazou klidu a bezpeci pro normalni internetovou debatu bez nejakych spesl naroku.
A tedy si sam sebou a timhle klubem prokazal muj point, co jsem psal. Ze na nyxu proste nektere veci resit nejde nikde.
Protoze ja nejsem soucasti Strany jako ty, takze mne jen tak uz nedovoli zalozit si nejaky diskuzni klub.. a skutuecne jsem to zkousel.
Napadlo me zadost o klub pojmenovat treba "Podmorští lvi. Riziko nebo naděje?" a pak ho přejmenovat na tvrdou konspirativní diktaturu
Ale pak si psal, že to zkusíš sám, a pak že bys mi ho předal
[KAJJAK @ Prokremelská propaganda, dezinformace a manipulace]Mel sem v planu to zalozit a pak ti to predat at se predvedes ze to umis i bez cenzury, necekal sem, ze bude tolik hlasu proti...
Je to tvůj rukopis? :-) Tys mi měl tenhle klub přidat jako majiteli, jak si mi chtěl prokázat, že svobodná debata na nyxu možná je.
Imho si tedy sám samotným tímhle klubem prokázal, že není :-D Klub si mi nepředal a rozjel sis tu nějakou svou vlastní debatu.