• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJJAKVyvracení konspiračních teorií
    GORG
    GORG --- ---
    Ale zjevne tu nekteri nemaji vubec problem si vymyslet uplne lzi.

Nechapu, ze lidi k tomu nepotrebujou zadnou referenci.. zadnou citaci. Nic.

Onehda tu tusim DIVER tvrdil, ze jsem ja napsal, ze Hitler byl dobry clovek. :-) Jakoze takhle prekroutit moji vetu, ze Hitler si o sobe myslel, ze je dobry clovek.

A tohle o vas rozhlasujou.

Hlavne ze zasady.. na internetu... neuvadeji zadny zdroj, zadnou referenci, link na ten prispevek

A takhle my tu zijeme.. je to uz opravdu radu let, co tohle vidim lidi praktikovat.

Vulgarity.. obvineni bez jakychkoliv podkladu.. jen ruzne parafraze.. vety typu "vzpominam pred osmi lety, ze do ukrajinskyho auditka chodili sirit prorusky hovna krome gorga" jen tak prosvistej mezireci.
    GORG
    GORG --- ---
    VYHULENY_UFO:
    o ukrajinskyho auditka chodili sirit prorusky hovna krome gorga

zajimave. jakeho "ukrajinskkeho auditka"?
    co jsoou to "prorusky hovna"? :)

co si vzpominam ja, ze me vybanovali (tusim v klubu VVeci verejne), kde jsem jedinou vec, kdyz jsem tam videl, ze tam oslavujou facku novinarce Russia Today ve Francii nejakym typkem zakuklenym v cernem. Nebo jsem to tam v reakci na neco postoval to videa ja, nevim ale kluci tam to napadani novinarky (jeste zena navic) jeste oslavovali. Primoo oslavovali, ze je to skvely.. ze ma , co si zaslouzi..... a kdyz jsem se ji zastaval, tak jsem byl obvinovanej z nejakeho prorusactvi.

Nekdo tam rekl, ze vrazda na tyranu neni zlocin.. a v podobnem duchu se to neslo

Ja tvrdil, ze i kdyby Putin pojidal deti, tak prece nebudeme schvalovat utoky na novinare, jen proto ze jsou z Ruska.

Pak jsem jeste resil, ze Rusko podle me je totalita, ale ze si lidi to imho lidi zvelicujou , ze to tam zrejme tak hrozny nebude jako bylo treba za Sovetu. V jejich ocich to byla obhajoba.. to uz vubec nedali.

Dostal jsem tam ban.. i pro cteni, takze ani nemuzu nalinkovat ty svoje texty, pokud nebyly smazany.

A ani to nebylo, ze bych tam "chodil". To se vsechno odehralo behem jednoho dne.. hodiny dvou, kdy jsem tam napsal tak 10-20 postu v reakcich na jiny lidi.

Jeste mi pak psali nekteri do posty, co jsem to za srace, ze netusili, ze maji takovyho zkurvevenyho kamarada, co resi hovna.. Nerekli teda nic konkretni... taky to specifikovali slovem "hovna"

---

takze , ze bych nekam dlouhodobe chodil neco postovat neni pravda

a "ukrajinsky klub" tim se mysli "Veci verejne" nebo "3. svetova valka" ?
    KOLOC
    KOLOC --- ---
    OMNIHASH: to zni jako pochvala :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOLOC: na komatsu mejdanu sem byl zpapírovanej jednou, nejdřív mě nějaká buchta ukradla mikinu a já jí v nájezdech honil až do nejbližší vesnice, pak ztripovanýho kámoše pochcal nějakej podobně vyndanej případ a zakončil to druhej kámoš pádem do nějaký těžební jámy, ze kterýho ho tahali hasiči se zlomeným žebrem. Díky, příště raději ten psytrance.
    KOLOC
    KOLOC --- ---
    OMNIHASH: na komatsu mejdanu, ráno na baru.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KOLOC: ja na psajtrenc nikdy nechodil, protoze to je monotonni diskoteka, ale i bez toho vim, ze esosmazky muzou propadnout do solidniho stavu demence. vzpominam pred osmi lety, ze do ukrajinskyho auditka chodili sirit prorusky hovna krome gorga, nejakyho ak47, taky extatici a jini psychedelici, kteri byvali ke spatreni v mistnich psajtrenocovych auditkach.
    tehda jsem ziskal pocit, ze uzivani psychedelik muze cloveka dovest do koncin vedomi, ktery hranici s bezvedomim a zivotem v extremne alternativnich realitach.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOLOC: a kde jinde sem měl žrát papíry a vyměňovat si citáty od Shpagina a Learyho o transcendenci, co?
    KOLOC
    KOLOC --- ---
    OMNIHASH: nemáš chodit na psajtrenc vole
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    A trousit kraviny z hladu je řečí každýho lumena, co sice nemá, co by k tématu dodal, ale mocinky by chtěl... těhlech rozhovorů složenejch z náhodnejch pseudoosvícenejch hlášek jsem si užil dostatek ve dvaceti na psytrance v šest ráno před stejdží, když všem dojížděly papíry a dávaly stejnej smysl, jako vojýžr dneska.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Nedorozumění je řečí pramene!
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    Řeč je pramenem nedorozumění.
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    VOYAGER: a můžu tě teda požádat, abys dával příspěvky, který aspoň okrajově souvisej s tématem diskuze a dávají nějakej smysl, místo týhle nekonečný řady výkřiků do tmy?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: nechci otevirat nejaky konspiracni teorie, ale nemuze byt gorg a adamira jedna a ta sama osoba?
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    Je třeba žádat od každého jen to, co může dát.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG
    GORG --- ---
    KURE: hehe ne aby si kazdej urcoval cas sam :-)) tak jsem to urcite nemyslel.. to je peklo

ale at si kdo chce upravi pracovni dobu ev sve firme..

ja si prave myslim, ze to fakt neni jen o praci. kdzy se podivas na hodiny a je uz najednou cerna tma, kdyz den predtim bylo svetlo.. to ma efekt. na me kazdopadne nekdy melo.

ja tvrdim, ze mozek vi, co je na hodinach za cislo, a co znamena. ale neprokazu to, ani ty neprokazes, ze je to jedno. takze asi tak

empiricky data pak muzou ukazat vic
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    stejne je mi zahadou, proc v tomhle klubu adamiru vidim a jinde ne. spravce nejsem, nejaka konspirace toto?
    KURE
    KURE --- ---
    GORG: no to je to nejhorší řešení. viz libanon [SUMAC @ MAPY & PLÁNKY nejen historické, zajímavé, nevšední, kuriózní.]

skok o 1 hodinu je kvalitativne jina vec nez ze musis vstat/driv pozdeji
    Ne neni.
    Tak či tak, najednou v pondělí vztáváš o hodinu dřív, a je jedno co je na hodinách, tvuj vnitřní rytmus to vnímá jako o hodinu dřív.

Imho je to celý mnoho povyku pro nic. každej kdo přeůetěl letadlem alespoň jednu časovou zonu to zažil druhej den po tom. Neni to nejlepší zážitek na světě, ale to je prostě život.
    A posunutí času, právě dělá to co píšeš, posouvá pracovní dobu aby lépe korelovala se sluncem.
    GORG
    GORG --- ---
    ADAMIRA: tak nekdo je zvykly na prikazy, idealne z centralniho velitelstvi..

kupodivu si majitel podniku skutecne stale muze otviraci dobu/pracovni dobu stanovit sam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam