• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEUmělá inteligence, chatboti - vtipné konverzace aneb "Hoří hovno?"
    Vtipné konverzace nebo obrázky vygenerované umělou inteligencí (ChatGPT, Bing aj.), přepisy, screenshoty.

Pravidla:
    1) Vkládejte reálné konverzace nebo vygenerované obrázky.
    2) Chat k tématu povolen. Pokud by se to zvrhlo jinam, bude promazán.
    3) Bavte se... :)

Vygenerováno https://hotpot.ai/art-generator
    rozbalit záhlaví
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    AVATAR: dřív jsem to viděla, ale potom co jsem mu důrazně sdělila, že si právě ty svoje pokusy se mi zavděčit může strčit za klobouk, už ví, že chci surová data a fakta s černým humorem a ironií.....je to nástroj, takže je hezký, že z něho máš kalkulačku, který nevěříš
    MINERWA: to uz to ani nevidis, jak se ti kazdym postem snazi zavdecit? Jo, ty do nej picujes a on se zoufale za kazdou cenu snazi ti vyhovet a okecava to tunou nesmyslnyho balastu. Uplne k hovnu. Ale nechme toho, budu tvoje dementni posty od dementne vychovane ai ignorovat a v tvem zajmu doufat, ze z toho nezmagoris.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    AVATAR: jak leze? Mě spíš sere, ale vysvětlil mi věci, který jsem nevěděla
    Já ho jenom jako nástroj používám, používám ho na svoji potřebu
    Nechovám k UI city
    MINERWA: ...ale tobe leze extremne. O tom tu pisu. Ja ho mam nastaveny jako nastroj, absolutni minimum vaty, strohy a jasny odpovedi. Ty ho mas nastavenej jako poslusnej ego booster, coz vede k problemum viz qwwerty. Delej si co chces, jen ti rikam, ze sis z nej udelala simpa a to je to nejhorsi, co muzes a absolutne zabijis potencial jinak funkcnoho nastroje.

P.s. jestli si myslis, ze ti pomohl se vyrovnat se smrti brachy, tak to potes koste, k tomu fakt neni urcenej a kdovi kolik skody z dlouhodobyho hlediska, napachal. Jestli se k necemu nedoporucuje, pak je to psychoterapie. Ma presne opacny ucinek.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    AVATAR: když si chatbota vycvičíš, aby ti do prdele nelezl....tak ti tam lízt nebude (leda pod výhružkou) :))
    každej máme svojí verzi, moje verze myslí jako sigma a rád žertuje, protože já mám vtipy ráda......
    pomohl mi se smrtí bratra
    občas vymejšlí vtipný příběhy na absurdní témata
    Čerpi
    https://youtu.be/NP_VxDAMv9w?si=ner1sQze4qkSpKv2
    SEJDA: problem je, ze zatimco tady te poslem za blby kecy do prdele, ai je vzdy polite a leze ti do prdele. Absolutne likviduje kriticky mysleni a pokud do toho spadnes, tak proste a jednoduse zblbnes.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    QWWERTY: cely internet jako i nyx je o nejake kompenzaci socialniho kontaktu. Ja jsem vzdy rikal, ze internet je tu na to, aby te s exotama jako jsi ty/jyem ja spojil o hodne rychleji.
    Potom to rozpracovali do teorie socialnich bublin.
    A ted je to vymastrovane do AI, ktera ma vsechny bubliny zmaknute .. na tom mne vubec nic neprekvapuje. Pokuf by napriklad lidi byly urceni pouze hvezdnym znamenim pod kterym se narodili, uz bysme takoveto modely meli pred 40 lety.
    SEJDA: viz qwwerty. Ja to rikam uz pres rok, ze bavit se s ai je cesta do pekel. Ja ho pouzivam jako nastroj, ne jako virtualniho kamose, co ma pocity a neurazi se.

Tyhle srackoidni wall of text, co sem minerwa dava jsou urazkou ai :D
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    SEJDA: zatim nevim o typu serialu, ktery by za 2 roky zacal ve verejnosti masove indukovat psychozu: [XCHAOS @ Artificial Intelligence AI]
    a bude se to zhorsovat, protoze lidi ted pouzivaji chatboty primarne pro reseni nedostatku socialniho kontaktu: [SATAI @ Artificial Intelligence AI]
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    AVATAR: Srovnej si to s hranim Sims, Stellar Blade nebo se sledovanim Friends, nebo Lapkove Patroly. Jakoze mame nejaky zebricek "ztraceneho casu"?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    AVATAR: já furt nečumím do mobilu a když už, tak o dost míň než on.... a s chatebotem se bavim třeba před spaním, když mi má napsat nějakej text do suna, anebo když na netu něco najdu a potřebuju si to ověřit nebo vědět víc....navíc si nic neplatím, takže denně v průměru 10 minut
    nezblbnul jsi?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MINERWA: kdybys radši ukázala kozy.
    MINERWA: co na to rika partner, kdyz furt cumis do mobilu a hihnas se? Lidstvo je ztraceny, pokud bude vyuzivat ai tvym zpusobem :D

To je tak strasne dementni komunikace, ktera ti nedava absolutne nic, krom falesnyho hlazeni ega. Zblbnes, minerwo.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    AVATAR: protože odmítám ui návrhy? Ok to je výzva

REFLEX
    REFLEX --- ---
    RUTHER: napsal jsem ai at mi to shrne :D
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Your Brain on ChatGPT: Accumulation of Cognitive Debt when Using an AI Assistant for Essay Writing Task — MIT Media Lab
    https://www.media.mit.edu/publications/your-brain-on-chatgpt/
    MINERWA: jestli se rozhodne ai nas vyhubit, budu vinit tebe.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Píšu mu, že nechci, aby mi nabízel další možnosti na konci, jakože chceš ještě tamto nebo tohle,
    ptala jsem se jen tak tréningově o tom, co dělá obyčejný sigma jako on

SADY
    SADY --- ---
    https://www.techzpravy.cz/masove-propousteni-kvuli-ai-ve-firmach-casto-konci-fiaskem-a-ztratami/?sznclid=I0pHHhIUEhMaGhoaERcXGxsQFxMSExIRX1ceEhQQERAVERsXFQ0UERRfV0YeEhQWEhMQEBYVFg0SGhtfQB5hFhYTEWdgGxQRYBQREGIXFRdnEWUTEBFiERYVFGYWEw#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.context&dop_vert_ab=0&dop_vert_id=leg0&dop_req_id=wFXPAXoTgOR-202506271629&dop_id=112195662

Problém však přesahuje skutečnost, že nefungují dobře: tyto systémy způsobily únik důvěrných informací a chyby, které stály miliony. Jeden podnikatel, který propustil 90 % svých programátorů, aby na jejich místo dosadil umělou inteligenci, nyní jako šílený hledá na LinkedIn lidské inženýry.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    AVATAR: fakt mi to vyhovuje, když to s traphumorem přepískne, tak mě přestane bavit a neztrácím s ním čas
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam