úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
PAN_MYVAL
Zatím žádné reference.
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
popis : 1 inzerát
Fiat : 1 inzerát
nabízím
Fiat Croma 1.9 JTDm, 88kW, investice za 34 tisíc, fairový popis závad
Většina dieselů se prodává se zakamuflovanými vadami, tento fairově řekne všechny chyby.
Prodám Fiat Croma 1.9 diesel, 6-stuňový manuál, r.v.2006, najeto 238000km (VIN pro kontrolu: ZFA19400002021000). Investice 34 tisíc do motoru a podvozku, vše v posledních 15 tkm.
Většina dieselů se prodává se zakamuflovanými vadami, tento fairově řekne všechny chyby.
Prodám Fiat Croma 1.9 diesel, 6-stuňový manuál, r.v.2006, najeto 238000km (VIN pro kontrolu: ZFA19400002021000).
Investice 34 tisíc do motoru a podvozku, vše v posledních 15 tkm:
- nový EGR ventil (+2. náhradní zdarma)
- rozvody + vodní pumpa
- nový termostat a chlad.kapalina
- olej v převodovce
- olej motoru + filtry dle diag. na 60%
- tyčky stabilizátoru obou náprav
- podtlakové ovládání turba
- klima doplněná a vydezinfikovaná
- nová baterie 74Ah
- DPF zcela v pořádku a vypaluje se pravidelně dobře, naposledy před týdnem.
Croma byl pokus Fiatu o kombík třidy Passatu.
-Nadprůměrná bezpečnost (7 airbagů vč. kolena řidiče a bočních oken), zesílená karoserie, hořčíková (!) příčná výztuž před kabinou posádky, EURO NCAP 5*)
-Tempomat
-Automatická 2zonová klima
-Nadprůměrná antikorozní ochrana - prahy atd. prostě Cromám nereznou
-Rozvor jako Passat = 2,7 metrů
-Výška 1,6m = posez o 20cm více, než Oktávie, 190cm postava bez problémů bez kontaktu
-Královský prostor pro nohy vzadu - ve své době nejvyšší ve třídě
-Kufr 500l / 1610l, šířka nakládacího otvoru 100cm, roletka
-Spotřeba 6,1l průměr celá D1 v noci, okamžitá cca.7l při 150m/h a 10l při 190km/h (samozřejmě na německé dálnici).
Mám diagnostiku Fiat MultiEcuScan, možno po domluvě napojit a ukázat.
STK do konce května. Aby prošel technickou, potřebuje tyto investice:
-přední tlumiče = 5000 i s prací
-vyčistit potrubí sání a EGR kvůli dávkování EGR (zcela novým ventilem nyní projde moc vzduchu, EGR pocukává motorem mezi 1900-2000 otáček na půl plynu) - nebo zaslepit a SW vypnout
-možná vyměnit gumovou hadici sání od turba? (řádově stokoruny)
-rozleštit světla
Další chyby:
-potřeba vyměnit senzor opotřebení brzd. destiček - 150Kč
-brzdové destičky mají od pohledu >10mm, ale piští při pomalé jízdě, přidám zdarma kompletní sadu značkových předních i zadních brzdových destiček TRW
-čalounění stropu se vzadu uvolnilo-nenápadný ťukanec na PP dveřích - nevěděl jsem o něm, dokud jsem neměřil tloušťku laku
-drobná kosmetika v interiéru a pár odřenin na plastech zvenku-perspektivně bude potřeba výměna zadních ramen kvůli gumovým silentblokům (bez vlivu na jízdní vlastnosti, ale občas se ozvou)
-palubní PC občas vyzývá ke kontrole žhavících svíček, ale podle mechanika jsou OK a v zimě startuje i v mrazech OK
K vidění a zkušební jízdě po dohodě v pracovní dny na Chodově - 200m od metra C Chodov. Po dohodě možno večer dojet předvést v oblasti Chodov-Zličín-Beroun-Příbram-Jílové za proplacení nafty.
Prodávám se slevou 60 tisíc proti tomu, co jsem za 2 roky dal do investic a kupní ceny. Důvod prodeje: mám s tím roční nájezd 7tisíc km, nevyplatí se mi údržba dieselu, koupil jsem benzin.
PAN_MYVAL
---
---
14:56:21 23.5.2023
Podařilo se vyřešit ten EGR dílenským postupem pro Alfa Romeo!
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam