• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    L4MA
    L4MA --- ---
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    L4MA: Tak to vidím na takových 300+ hodin. :D Pak mě vychází hraní za nějakých 6,50 kč / hodina. Nice :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja si musim postezovat. v dobrym!! ;)
    z toho vesmiru uz se jen tak nevyhrabu. momentalne si frcim v Everspace 2, v patek vychazi a mam predobjednanej Armored Core VI a pak hned za dalsi tejden a neco Starfield!

L4MA
    L4MA --- ---
    KARLOSK: napodobne, the hype is real. .)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    L4MA: pro mě by to bylo dobrý i bez ujištění Clavena. :) Stačil mě vidět Direct a šel jsem předobjednat early access.
    Dovolená na 1.9. už je taky napsaná. :D
    L4MA
    L4MA --- ---
    KARLOSK: vystacim si s tim, ze Claven rika, ze je to dobry. :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a skafandr na xbox! za me super napad a je to levnejsi nez ty desky u ps :)

KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    pro ty kdo už to týden nevydrží je tu leak z počátku hry.
    Unreleased Starfield Gaming First Ever Review 8/21/2023 … This Game Pretty Smooth I Must Say
    https://youtu.be/8qzZ6ORZCcg
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    L4MA
    L4MA --- ---
    kdo by chtel byt pripraven, zde DLSS3/2/frame gen moder, kterej slibil, ze za tech 5 dnu nez vyjde regular edice, da dohromady minimlane prvni verzi modu.
    stejnej jiz vytvoril pro Skyrim, F4, Elden Ring, TLOU1 a predevsim Jedi Survivor, a vzdy perfektni.
    na Discordu je extremne aktivni a vse resi az prekvapive peclive.

Starfield To Get NVIDIA DLSS 3 & DLSS 2 Mod Support On PC At Launch, Confirms PureDark
    https://wccftech.com/starfield-nvidia-dlss-3-dlss-2-mod-pc-support-at-launch-confirms-puredark/

Patreon
    https://www.patreon.com/PureDark
    F0N
    F0N --- ---
    KID_MCHUTT: Aha chapem dik
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    F0N: v zásadě tím snižují zátěž dowload serverů při release. Imo to nemá smysl řešit dřív, než max týden před release, pokud nemáš zbytečně prázdný HDD
    F0N
    F0N --- ---
    Co znamena preload - mam zaplateny iba xbox ultimate subscription - plati to aj na mna alebo potrebujem cakat do septembra?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    já těmhle sociálnícm skupinám říkám vesničky na internetu, podle toho kde se to schází a tráví většinu času.

Lidi co potkává člověk ve hrách na Steam, Xbox, PSku, jsem nikdy takhle ani přemýšlet neviděl. Pokud jim na hře něco vadí, jsou to úplně jiný věci a když něco kritizují, dělají to úplně jiným způsobem.

je to fakt jak lidi co používají elektřinu a pak lidé co jim někdo ukázal elektřinu na fotce a oni si o tom vytváří legendy a báje a příběhy a démony...
    L4MA
    L4MA --- ---
    KARLOSK: u tech review bombing "afer" si vzdycky rikam, ze je vytvarej incelove, rozdmychvaj incelove, horekujou nad nima incelove, konzumujou to incelove a "novinarum" pak nezbejva nic jinyho, nez informovat incely po cem tak touzej.
    vylozene neproblem, podle myho nazoru... :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    KARLOSK: jo, u některých her bylo cca 500 000 hráčů, ale byl proti nim hejt, kde se angažovali miliony. A jejich věskeré informace spočívali v něčím sestříhaném videu a co jim pověděl (často na začátku jsou kritizovány herní mechaniky, které hra ani neobsahuje).
    V běžném životě se takové chování považuje za něčí propagandu, konspirace a je vlastně nepřípustné, někdy už i nezákoné.
    Ale v těhle případech se vydělává tolik na tom hejtu (protože ony to nejsou jen minuska, jsou to zejména videa, je to sledovanost celých kanálů nebo webů, a taky se k tomu přidruží i celé redakce tzv. herních novinářů) a příjmy z reklam jsou tak vysoké, že vlastně to i google svým algoritmem a nastavením ještě podpoří, místo toho aby to jako v ostatních případech (konspirace kolem covidu, Ruska, reklamy na podezřelé podnikání s bitcoiny) začal regulovat, včetně toho že to strká všem i do feedu s novinkama, zprávama.

je to normálně byznys, ne hlas lidu.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    VIRIK: Jop, celkově, jakékoliv negativní hodnocení, které se nezakládá na zkušenostech s hraním konkrétní hry je jen brek incelů s malým pérem.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    KARLOSK: no nevím, u PS exclusive her se zase říkává, že to minusuji zlý hráči z Xbox.

Podle mne ty hejty, stejně jako kolektivní návaly na negativní hodnocení her dělají prostě idioti obecně, dost možná a pravděpodobně většina z nich ani vlastně nehraje (doma leda občas FIFA), ale jenom se tímhle baví.

Obecně ale neexistuje důvod, proč by věrný hráč na Xbox měl chodit dávat minusy God of War a naopak hráč na PSku dávat minusy Starfieldu. Když prostě budeš chtít hrát tu Forzku, si koupíš tu levnější konzoli, když chceš Horizon, si koupíš PS5 v akci. Při cenách her a grafických karet jsou ty konzole za hubičku a může si na to naspořit z pár brigád každý.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam