• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DATEL: Časem koupíš základ za čtvrtinu v akci.
    DATEL
    DATEL --- ---
    L4MA: To jsem si prave myslel, ze bez GamePassu pak nebude zakladni hra, takze upgrade by mi byl k nicemu :-D
    L4MA
    L4MA --- ---
    DATEL: zustane, ale nebudes to moc hrat. :)
    DATEL
    DATEL --- ---
    TRAGED: A kdyz GamePass ukoncis, tak ti to zustane?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Tak jsem neodolal a tech 800 CZK jim hodil :-)

Bethesda Support
    https://help.bethesda.net/#en/answer/60504

L4MA
    L4MA --- ---
    Starfield leaker who shared 45 minutes of gameplay arrested after selling copies online | Eurogamer.net
    https://www.eurogamer.net/starfield-leaker-who-shared-45-minutes-of-gameplay-arrested-after-selling-copies-online

Harris was charged with theft of property valued between $2,500-$10,000 USD, theft of property valued at $1,000 or less, and for possession of marijuana. :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    L4MA: founders edition byla beznadejne rozebrana scalperama a nakonec jich bude asi jeste min, alespon podle toho jak ted shopy lidem rusi predobjednavky na ni.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Starfield bude obsahovat režim New Game+ » Vortex
    https://www.vortex.cz/starfield-bude-obsahovat-rezim-new-game/
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    BEARDY: samozřejmě, že ano. Budou vycházet optimalizační update i nové ovladače. A ještě uvidíme, ale vypadáto že nový engine šlape taky moc dobře.
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    Tak snad si s 3080 ve 1440p zahraju na nějaké slušné snímky, ta hra vypadá fakt dokonale.
    L4MA
    L4MA --- ---
    OMNISLASH: autori dali normalni, ale nejsou tam 4k specs. tohle je utikej do obchodu a "build your own (amd) experience". to partnerstvi je je velmi pevny. :)

OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    L4MA: Pak asi cajk. Jen je divne, ze takova vyjadreni dava vyrobce sam. To je snad neco, co patri do kompetenci vyhradne autoru, ne? (A popravde vizualem to na me na prvni pohled jako vyjadreni autoru pusobilo.)
    L4MA
    L4MA --- ---
    OMNISLASH: tohle je primo od AMD.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    L4MA: Myslel jsem, ze u normalnich studii je slusnou praxi uvadet vhodne specifikace v ekvivalentech komponent od hlavnich vyrobcu. Ale tak Betezda, no..
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KARLOSK: jako jo no :) vydat char creator predtim jako minihru by bylo celkem cool :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KARLOSK: jak souvisi DLSS s PS5?
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    L4MA: Jsem v míru... Jako průzkumník Spojených kolonií budu v klidu :)

Škoda jen, že nevydali nějakou minihru abych si mohl vytvořit postavu týden dopředu a neprcal se s tím hodinu ve hře... :/
    L4MA
    L4MA --- ---
    KARLOSK: 4k specs jsou tady (ty desky jsou vtipny), Hogwarts byly extrem a DLSS si kup a bud v klidu. :)

KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    MAWERICK: až s modem no... Pochopím, že chtěli nasrat lidi co mají PS5, ale to DLSS tam implementovat mohli...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam