• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KARLOSK: a tos posral! :D starfield karton prej! :)))) imho toe to nejmensi a mozna nejlevnejsi, co si k ty hre obstarat jako merch a imho toe nahodou styl, kdyz hrajes hru a platformu na ktery to hrajes mas ve stejnejch barvach etc. ;))
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    L4MA: extra hype je dle mě kupovat si sběratelské edice, obalovat xbox do nějakýho starfield kartonu :)
    Já si to jen užívám, protože už moc nehraju, dám max dva, tři tituly za rok. A když už, tak už :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    KARLOSK: jak vypada extra hype, kdyz ne vstavat v pul druhy kvuli hre? :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KARLOSK: no tak to bych pak chtel videt, kdybys mel ten extra hype :D

ja si pockam az na toho 5/9 nebo kdy, az to spadne do GP. nee ze bych byl nakej skrt a neumel se na nejakou hru tesit, ale uz sem si letos priplacel za dve hry, abych je mohl hrat o par dni driv. tohle uz snad nejak doklepu! :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Já už mám volno na zítřek a pondělí. Budík nastavenej na 1:30, dostáhnu Day1 patch a jedu.
    Žádnej extra hype u mě taky není, ale už jsem při každé hře na kterou se těším a vycházela takhle v noci vstával. :)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    BOBESH: Taky nejedu na hype.. ale tydenni Starfield dovolena je jista, uz jen premyslim, na kdy ji dam :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Funko POP figurky me moc neberou, ale kdyz nevyjdou hodinky, tak bych asi jednoho "Vaška" vzal :)

btw furt rikam, jak me hype kolem Starfieldu zas az tak nebere a dneska sem se pristihl, jak premejslim nad dovolenou pristi tejden ve vesmiru :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    "Starfield will have FSR 2, however AMD confirms. "

src: uplne na konci: https://www.theverge.com/2023/8/25/22372077/amd-starfield-dlss-fsr-exclusive-frank-azor

Takze FSR3 nene.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TOFI: FSR3 urcite pobezi i na NVIDII. Neni duvod proc by nebezelo.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SEKI1: UE5 je taky jen starej a vylepsenej engine.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    OMNISLASH: Vše je na tom Redditu, viz příspěvek níže, akorát se tím chce prohrabat.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Jsou uz nekde k videni gameplay screeny s ui? Inventar, character, skilly,..
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Ja jsem ready ale nemam prehnana ocekavani. Bezi to na starem vylepsenem enginu takze jestli vam nesedi hry od nich tak budete zklamani. Ale radeji koncentrovanejsi zabavu nez obrovske planety ktere jsou aickem vygenerovane a nudne jak nevim co. Kdo kdy by dobrovolne prochazel celou planetu. Mozna tak jednou pro srandu ze to jde.
    Ted po tech leakach je na netu spousty noveho infa. Spise technickeho razu nez spoilery z pribehu.
    Jeslti nekdo chce zjistit maximum vc spoileru . Tady je link na reddit vlakno. https://www.reddit.com/r/GamingLeaksAndRumours/comments/15vvhpc/megathread_starfield_leaks/
    L4MA
    L4MA --- ---
    KARLOSK: to si fakt nedam. vydrzel jsem do ted s dvema trailerama a asi 3 screenshotama. jeden z nich byl prave nakej z ty asi Atlantis, a to bylo Diamond City jak vysity. .)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    L4MA: https://streamable.com/4bx8r9 New Atlantis walktrough - trochu mrtvo tam je, ale počítám, že záběry jsou z Xboxu, takže shitovější HW, méně lidí.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    L4MA: Doufám i v random NPC. Zrovna právě ten Whiterun bylo co NPC to nějaká postava jako prodejce, kovář atd. Nikdo tam nechodil jen pro vytížení procesoru :)
    Uvidíme již za 37 hodin.
    Co se nepovede Toddovi, to vyspraví modeři.
    Hlavně chci nějaký černý díry, luxusní mlhoviny, ze kterých budu útočit a jiný vesmírný hovadiny :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    KARLOSK: nemyslim si, ze je to jen o tom co si muzes dovolit... jde o celkovej design. jestli ma vetisna panacku postel a jmeno jako v Bethesda hrach, nebo je tam i nejaka kulisa, jako, placnu, treba ve Witchrovi.

Every Major City In Fallout 4 & How Many NPCs Live There
    https://gamerant.com/fallout-four-major-city-npc-population/#diamond-city---npc-population-52
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    L4MA: Pochybuju. Kolik bylo ve Whiterunu lidí? 35. A to byl rok 2011. Dneska už si můžeš dovolit tam vyplivnout mnohem více NPC.
    L4MA
    L4MA --- ---
    hodne doufam, ze mesta zas nebudou mit populaci jako Whiterun/Diamond City...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam