• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    OMNISLASH: Jak píše Julian. Lítat můžeš do aleluja, ve vesmíru. Nad povrchem planet ala letadlo ale ne. Tam běháš všude jak Terry Fox. Planetu za mesíční rover z Apolla 14 - 17. Ve Falloutu to ještě dávalo smysl, ale tady?
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Za mě super. Mám v tom 30 hodin a doufám v desetkrát tolik

JULIAN
    JULIAN --- ---
    OMNISLASH: k cemu jsou outposty netusim, ale litat muzes ve vesmiru, je tam ship to ship combat.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    SEKI1: V cem je pointa staveni, piplani a obecne "tuzingovani" lodi, kdyz se v ni nad tou planetou nemuzu proletet? Nebo jak tohle vlastne funguje, co to staveni a vylepsovani lodi realne ovlivnuje?
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Ja se zatím náramně bavím. Jako nevím jak jste to hráli ale skyrim bych bez fast travelu asi nedal. Tady se dá zvyknout ale co jsem koukal tak na xboxu ty loady jsou mnohem delší. Skoda ale toho. Rad bych se proletěl atd. Ale limity enginu to proste nedají.Btw kdyby jste měli dobre tipy na vychytávky ve hře a nejsou to spoilery tak pište. Třeba jsem až teď přišel na to ze jde v inventáři nastavit u skafandru a helmy aby se schovávaly podle atmosféry :) takze pořad nelezu jak blbec v helmě. No a stavení lodě a základny jsem teprve jen z lehká kouknul. A btw vtip je tam taky. Není to vzdy tak vážné :) Ja jsem fakt spoko.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    L4MA: ve starších hrách jsem si toho nevšiml, tady hned jak jsem vylezl ven na začátku k lodi
    L4MA
    L4MA --- ---
    HONCKA: feature. tradicne nevidis sam sebe kdyz se podivas dolu a mam dojem ze fe 1st person, vubec neexistujes jako objekt. :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    shrnuto prakticky vse spatny i dobry, nejen co se tyce technicky stranky.

Starfield: The Digital Foundry Tech Review
    https://www.youtube.com/watch?v=aS_LWwRBzX0
    L4MA
    L4MA --- ---
    OMNISLASH: :)

Simple Compact Inventory at Starfield - Nexus Mods
    https://www.nexusmods.com/starfield/mods/185
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: Nesbírat :)

Jinak za mě 9/10 na XSX - ten bod dolů je za ovládání a to, že není mapa, takže občas ve městech bloudím
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    SWALLOW2: uups stín mi vypadl ;)
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    HONCKA: Jako ze nezvraci? Nebo “stin” ?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    To že postava ve fps režimu nevrhá je bug nebo feature?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Jo, a porad nevim, jestli sbirat nebo nesbirat Lepici pasky.

#fallout4 #deformace
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Ale teda jak ses mohli Shaders nakopnout, fakt nevim. Jsem zvedav, jestli se to nevrati po dalsi synchronozaci pres CLoud do Xka a pak zpet. Ale aspon uz vim jak na to.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Tak jsem se nevzdal a jeste smazal:
    C:\Users\%USER\AppData\Local\Starfield\Pipeline.cache
    C:\Users\%USER\OneDrive\Documents\my games\Starfield\StarfieldPrefs

Po startu se znovu vybuildili Shadery a ....

TRAGED
    TRAGED --- ---
    L4MA: TEd jsem jeste zkusil resync save z XSX. To taky nepomohlo. Holt asi zkusim ten reinstall.
    L4MA
    L4MA --- ---
    TRAGED: no a uz si udelal plnokrevnej reinstall?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Hello, nVidia:

TRAGED
    TRAGED --- ---
    Bulvarek

Tragic: Skyrim's ultra-sneaky bucket trick doesn't work in Starfield | PC Gamer
    https://www.pcgamer.com/tragic-skyrims-ultra-sneaky-bucket-trick-doesnt-work-in-starfield/

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam