• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    KARLOSK: Asi jsem natvrdlej ale fakt to nechapu. Na mape vidim lokaci kde si mam s postavou promluvit, chytnu smer, bezim a nikde nic. Po nejaky dobe zjistim ze musim nejakym metrem prejet do jineho “distriktu”. Treba to nekdo omoduje, prijde mi to zmatecne.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GANDHI: to bohužiaľ nejde, vždy môžeš mať aktívnu len jednu loď :(
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    KARLOSK: ono to obcas taky blbne - v Akile jsem vzdycky dobehl na roh ulicky a nejednou mi to hodilo uplne jinej smer, nekdy i zpatky. Tak jsem nakonec rezignoval na to, ze me to dovede k brane skocil pres zed a zlomil si nohu:p

nebo jsem zachranoval nejakyho survivalistu na planete, kterej mi tvrdil ze jeho lod parkuje kousek odtamtud, zmacknu F kouknu jak je to daleko, pise to 200m - rikam si ok, pochvili mrknu na udaj znovu a porad je to kolem tech dvouset metru - tak jsem nakouk do ty surace mapy a ukzalo se, ze to bude beh na dva kilometry:)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    REDSNAKE: "F" a ukazuje ti to cestu k momentálnímu úkolu
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Tvl, ja jsem s tou mapou na povrchu planety uplne marnej, to tam nejde oznacit nejak bod zajmu aby mi to aspon naznacilo smer kudy bezet?
    L4MA
    L4MA --- ---
    a co se tyce ty "sedivosti", konzolistum to nezavidm, je to fakt game changer, nicmene F3 byl celej zelenej, FNV celej hnedooranzovej a stezovali si jen nerdi... :)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    L4MA: Dekuji za objasneni! Mnohem lepsi nez minuska :) Nechapej to z komentare spatne - v pondeli dorazi grafika, nainstaluji a jdu na to :) Tohle uz to neovlivni, jen me to zkratka na prvni dobrou trochu.. rozladilo :) A taky to, ze jsem si zapomnel nahlasit dovolenou, takze realne si ju muzu na hrani vzit az posledni tyden zari a tak dlouho to celkem urcite odkladat nevydrzim :D
    L4MA
    L4MA --- ---
    OMNISLASH: sedivost:
    https://www.nexusmods.com/starfield/mods/323/

NaturaLUTs - Color Graded Filter Removal and Black Level Restoration LUTs at Starfield Nexus - Mods and Community
    https://www.nexusmods.com/starfield/mods/1119?tab=description

rozmazani = 1080p (+FSR) aby navodil bottleneck. tu mas uncompressed DLSS 1440p. a doporucuju to prestat analyzovat a zacit hrat... :)

GANDHI
    GANDHI --- ---
    CLAVEN: tak na tuhle moznost jsem prisel:) myslel jsem treba osazet ji posadkou a pouzivat jako doprovodny plavidlo, nebo treba k ochrane outpostu
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GANDHI: predať
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    da se neco pachat druhou, resp dalsi lodi?
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    L4MA: Tohle me tedy vubec nepotesilo. Grafika uz je sice objednana a mela by prijit v pondeli, ale co jsem tady videl, se mi vubec nelibilo. To mel v tech hernich scenach (viz screen) nejak extremne prizoomovane? Vzdyt tam je ostre jen to, co je bezprostredne u nej. Cokoliv, co je jen o chlup dal, vypada, jako SNES hra rozpliznuta do hiresu. Z toho by mi vypadly oci :-/ A ta trademarkova Bethesdi sediva sedivost.. fakt nechapu, to je zase nejaky grafik / vyvojar z Wishe? Ani po tech letech to nedovedou udelat lepe? Koukat na ty sedivky na tom mem velkem IPS monitoru je tryzna. Boli z toho oci, protoze v te sede nevidim detaily a kazdy okem vypada trochu jinak. Mno. Ale tak mam presne to, co jsem mel ocekavat, ze ano.

L4MA
    L4MA --- ---
    Starfield PC - Digital Foundry Tech Review - Best Settings, Xbox Series X Comparisons + More
    https://www.youtube.com/watch?v=ciOFwUBTs5s
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    A ja to hraju nejak blbe. Scifi hra a ja tam beham pro kafe! :))

tahle pani uz mela zrejme taky dost :)

L4MA
    L4MA --- ---
    ja myslim, ze seamless svet s loadingama jako v Half Lifu bude. :)

Boundary broken: Starfield sleuths bypass invisible walls, prove planet tiles are connected like No Man's Sky | PC Gamer
    https://www.pcgamer.com/boundary-broken-starfield-sleuths-bypass-invisible-walls-prove-planet-tiles-are-connected-like-no-mans-sky/
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    55 hodin ve hře. Si můžete udělat z fotky i pěknej manuál.

KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: Zrovna té jsem zbraň přidělil, s odstřelovací puškou mi neleze před hlaveň
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Sara si rozhodne zbrane sama sbira, takze by mohli i pirati.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam