• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    L4MA
    L4MA --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Jinak ad Plastika ( TRAGED ), nechodte tam v hazmatu.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GANDHI: Co jsem vypozoroval, tak jakmile zacnu rozhovor s detailem, tak jde chlazeni do otacek. A je to videt, ze jsou v ultra cupr mega detailnich modelech. Treba Sarah, ne hre vypada tak na 20, ale v rozhovoru na 35+ :-)
    L4MA
    L4MA --- ---
    GANDHI: i mimika a vyjadrovani emoci v synchronizaci s tim co rikaj je dobra.
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    GANDHI: Posli fotku jak vypadas, treba to bude tim ;)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    L4MA: ty charaktery - aspon ty dialogovy npc maj udelany fakt hezky a maj opravdu pekne zvladnutej lipsync - potkal jsem tam cernocha s ruskym (sic!) akcentem nebo doktora s nemeckym a fakt i na pohybech rtu byla ta vyslovnost perfektne videt.

npc ve mestech jsou imo horsi (hromada jich ma takovej ten "vyorana mys" pohled - ale urcite je to pokrok. A pravda doted mi unika proc hromada npc ma tendenci vest se mnou rozhovor stoje bokem nebo zady ke me:p
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    NV deployla novou verzi ovldacu:

3.1 Fixed Issues in Version 537.34 WHQL
    3.1.1 Fixed Gaming Bugs
    > [Starfield] Profile updated for Microsoft Store/Xbox Game Pass version [4266797]
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    REDSNAKE: Zkus to hrát, víc ti neřeknu.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Ja bych si teda pral videt nejaky mimozemsky rasy, jako to bylo zpracovany v mass effectu.
    L4MA
    L4MA --- ---
    KID_MCHUTT: ja jsem to o vikendu po tejdnu modovani konecne poradne rozehral a zminil byh par pozitiv, kterejch jsme si vsimnul. :)

- soundtrack!
    - NPC, je jich fakt spousta, a treba v ty Cydonii na Marsu to na me pusobi poctme temer uveritelne, spousta random intarakci mezi nima, spousta idle animaci
    - NPC jsou jednak uplne genericky s default hlaskama, kterejch je imo fakt hodne, a zaroven je mezi nim spoustu semi-generickejch, se kterejma jde prohodit skrz dialogovy okno par vet, ktery obvykle rozvijej lore aktulaniho mista a nejsou uplne random
    - animace obliceju a voice acting, mozna pro nekoho smesny, ale pro me obrovskej skok kupredu, bavi me poslouchat dialogy do konce, i kdyz je mam davno precteny, ve Falloutu nebo Skyrimu nepredstavitelny...
    - nova persuade mechanika me bavi, novej lockpick bych si nepral ani v tech nejdivocejsich snech a taky dobry. :D
    - grafika - v interierech podle me nadherny - nasviceni, atmosfera, a celkove ta slozitost kazdy sceny je oproti F4 fakt next-gen, exteriery jsem zatim videl jen spoustu mrtvjech planet a mesicu, a ty jsou super, planety s vegetaci vypadaj z videi hur, jeste jsem nemel sanci posoudit
    vesmirny panoramata z povrchu mesicu/planet jsou casto dechebrouci
    - podle me se podarilo, narozdil od treba NMS, zprostredkovat prazdnotu vesmiru, kontrast mezi civlizaci a prazdnotou je zpracovanej velmi dobre
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    REDSNAKE: to se nedá popřít
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    KID_MCHUTT: To je mozny, ten toho ostatne taky moc nepredvedl, zejo
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    REDSNAKE: ve městě je to živější než CP2077
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    OMNISLASH: Poradne mesto a mraky lidi - lol. Na 4070 to musi jet s prstem v nose.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Rozjel jsem to vcera po nainstalovani 4070 a zatim v pohode. Nicmene za tu pulhodku hrani jsem se nedostal do zadne hw narocnejsi lokace. Jedu to 1440p bez upscale, vypnuty blur a antialias. Vetsinou to fici 60, misty pada na 55. Uvidime nejake poradne mesto a mraky lidi. Pak budu mozna resit ty nvidia specific hacky a dlss / frame gen. Hodne pomohlo strelit tam hned ze startu ten "odsedovac", protoze jsem slepnul uz z tech uvodnich lokaci. Po jeho nahrani to zacalo vypadat tak nejak, realneji, suroveji a ziskalo to konecne nejaky kontrast. Hned se na to kouka mnohem lepe. Pokud vam tez nekomu vadi ta sedivka, doporucuji. Tesim se, ze dneska po praci pokrocim :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    neni to nic extra - proste vetsinou jen pridanej noise do normal map:p Vzasade bych se bez toho klidne obesel - treba za cenu toho, aby clovek zanechaval v terenu stopy:p
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Je fakt, ze GPU RAM je na 16 GiB plna vetsinou tak z poloviny....
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SHARINGAN: ne, na 43" 4k monitoru
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    KID_MCHUTT: nepouštíš si to na telefonu bez brejlí? :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SHARINGAN: nějak mi ten rozdíl přijde menší, než jsem čekal...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam