• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    KID_MCHUTT: A jak si vydělal peníze ty? Nebo jak je vydělat, krom game featury-bug míst najít truhlu obchodníka a tu vybrat?
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    To stavění lodí mi přijde tragické, tedy ten samotný editor že nesmyslně omezuje rotaci některých modulů. Jako asi chápu snahu udělat z toho tak trochu puzzle na vzhled. Ale co mě totálně znechutilo je pak ten vnitřek lodi, kdy ty průlezy jsou těžce nesmyslné.
    Nebo se dá nějak nadefinovat kde budou průlezy? Aby pak si nemusel třeba chodit ve spirále a oklikou aby si se dostal ze zádi do kokpitu apod?

Jinak asi dost naivně doufám, že tu hru vylepší a opraví. Jinak já prostě vnímám Starfield jako upravený větší Fallout.

JULIAN:
    CLAVEN: pěkné designy loděk pánové máte a dle statů i dobré.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    jak děláte, že nemáte peníze? :-O já mám nasysleno přes milion :-O
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: Pak je jasné, že v Solu a AC jsou jen na prd Ckove díly.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    TRAGED: samozrejme. Cckovy veci jsou trochu tezsi (nektery soucastky o dost teda), ale oproti Ackovejm byvaji vykonejsi (snad krome zbrani? tam je to divny ale Ackovy zbrane jsou casto lepsi nez Cckovy, podle statu. nicmene nikdo te Ckovy varianty pouzivat nenuti). Akorat teda Cckovy veci se zacinaj odemykat az tak nekdy na lvl 35 a pozdeji, tam uz jsou zas skoro vsechny Ackovy odemceny.
    tim ze je to tezsi tak potrebujes o dost vic landing gearu, ale neni to nijak hrozny.
    Tu mam ted tu kacenu s kterou litam ja, na lvl cca 35. Rad bych tam pridal jeste trochu carga a lepsi stit, ale to bych musel prihodit dalsi motor a na to ted nemam penize.

CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRAGED: samozrejme. Trebárs:

TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: Postavit ano, ale bude mít Cargo kolem 2k a pořádnou výzbroj s štít?
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    N4RC0T1C: Outpost a ship buider chtěj patch. srrry... its true.
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    XYNDLL_2Q3F: not a bug, a feature - thermooptical camouflage :)
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    Potvrzeno... starší save, kde ship fungovala... taky nenačte (Loď).
    Vidím pouze plyn z trsek ale loď se nenačte.
    Bug?
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    XYNDLL_2Q3F: Maybe bad save...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    OMNISLASH: Jo. Dokonce nemuzes setrit skillpointy a pak si odemknout vic bodu ve skillu, musis postupne plnit a odemykatbpodminky abys mohl utratit bod.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    TRAGED: ale to je jak si to postavis.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    OMNISLASH: áno
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Newbie dotaz. Ty celindzis nejsou nejaky alternativni zpusob jak levelovat? Je to spis proste mandatory podminka, abych mohl dat v danem skillu dalsi level? Takze skill point potrebuji, ALE JESTE musim mit i celindz?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRAGED: class C sa dá postaviť tak, že bude mať mobilitu 100 (lebo mobilita je od motorov). Jediné, čo je limitované, je max speed - A má v základe 150, B má 140 a C má 130.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    JULIAN: To jsem si taky původně myslel. Takže jsem naskilloval Pilota* na max. A ukázalo se že C-class jsou v podstatě capital ships u kterých už neřešíš mobilitu, ale aby se vůbec hýbali. Tak stejně mají věže, takže manévrovat stejně moc nepotřebuješ

To je ten můj výkřik, že se dá naštěstí plnit v simulátoru :-) Takže jsem našetřil Skill pointy a dal cca 9x sim po 5 tier na challenges. A párkrát se mi podařilo v 5. Turru zničit aspoň 1 loď.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    TRAGED: je to trochu složitější, řekl bych. Class je spíš o výkonu, a jakou potřebuješ piloting licenci. Plus teda výkonnější věci v rámci jedné classy ještě potřebují lepší shipbuilding skill.
    A kromě Mass je ještě důležitý kolik Power to žere. Páč stejný zbraně můžete mít jen 12 power dohromady, to stejný platí pro motory - kde jsou teda dvě veličiny a to jak to táhne a jak to zatáčí, různý motory mají tohle v různým poměru.
    Taky si myslím některý skilly dávají 1 free power do engines a štítu, ale teď nemůžu najít který přesně. Určitě je tam ale skill co zvedá celkového reactor power (Vasco ho má na lvl1)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Shipbuilding basics
    - Class je v podstatě jen velikost
    - jde o Mass, ta ovlivňuje vše
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Bohužel i když se naučíš Auroru vyrábět, tak to není moc profitabilní. Tu sračku z těch ryb můžeš kupovat nebo dokonce lovit ty ryby, možná i pěstovat v outpostu? Nevím, ale pořád výslednej produkt prodáváš za dost malou částku, se to moc nevyplatí jakože.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam