• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    L4MAStarfield - The Sandwich Universe
    Nejnovější openworld universum od Bethesdy

rozbalit záhlaví
    F0N
    F0N --- ---
    L4MA: ano ako to 10x prebehnes dostanes venator brnenie, co ma byt top v hre, ale ako pisem v podstate nie je, takze cely ten grind je zbytocny. (nejdes cely pribeh 10x ale iba pozbieras artefakty, co trva cca 2min jeden - len dolezite je v kazdom vesmire vyzbierat aj vsetky "powers" lebo tie vies levelit do 10 a to je fakt vopruz)
    L4MA
    L4MA --- ---
    F0N: to znamena ze jsi NG+ x10? :)
    F0N
    F0N --- ---
    Well som starborn 10+ (hrozny grind) ale teda nemam pocit, ze to brnenie by bolo lepsie, ako ked iba hram hru, pretoze to starborn brnenie nema zvlast prilbu a nema zvlast boosterpack, takze vlastne dostanem iba 3 nahodne legendarne traity a ked to tak zratam, tak mi to nevychadza :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GANDHI: tohle se mi neděje, ale včera se mi přestaly otevírat dveře u lodí, které přistály, takže jeden z questů prostě nedodělám, protože spacerům se zjevně zaseklo otvírání dveří a nemůžou spořádaně umřít jako jejich soudruzi předtím...

(a aniž bych byl v NG+, povedlo se mi ukrást starborn loď...)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    SWALLOW2: Problém je že kolikrát by si to potřeboval probořit z druhé strany a to asi nejde.
    A nebo dostat se pokaždé k počítači co ovládá věže až poté co je všechny zničíš. :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GANDHI: Jo, to mi dnes taky začlo
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    GANDHI: A nebo ty piny rozstrelit jakoukoliv zbrani myslim. Laserem urcite
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    me se zas posledni dobou zaclo dit to, ze kdyz prepnu zpatky z ui (mieneo inventar/mapa whatever) do first person, tak se mi na okamzik v zornym poli objevi par roztazenejch facu ze zbrane - temr okamzite to zmizi, ale i tak me to sere. Jeste pred nedavnem se mi nic takovyho nedelo. (mody zatim nepouzivam)

a jsem lama, az ted po vic jak sto hodinach jsem prisel na to ze takovy ty emergency walls v zakladnach (s vyraznym napisem "prefikni piny") se daj cutterem zpruchodnit:p
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    (Coz bude IMO tim podelanym DLSS-FG modem )
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Ta hra proste prestala mit rada fast travel z povchu nekam jinam do vesmiru. Vzdy se mi ted potom zasekne pro loadingu.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    TRAGED: ta atmosféra byla fakt strašidelná:D
    Jakéhokoliv vetřelce jsem hrál vždy jen do té doby dokud nezačal pipat radar :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KARLOSK: Srabe, nic horšího než terramorf to nebude :-)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Právě jsem strachem utekl z opuštěné lodi. Světla blikala, záznamy, že něco uteklo... Totální Alien feel. :D

Občas si říkám, že mě došly úkoly a mám jen takový to zabij/najdi, ale pak přistaneš na planetě do který bys to neřekl a šup, máš quest na hodinu + půl hodiny průzkum planety.
    A nemám rád planety co mají gravitaci 1G+ :D blbě se tam skáče a stále si tam něco lámu.
    Už by to při tý hromadě jídla chtělo nějaký systém, že musíš žrát, pít, spát jinak jdou staty dolů.

Vídím to na dalších 100 hodin do pohody a pak se teprve pustím do hlavní dějové linky.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KID_MCHUTT: však to je ok, len ten dialóg okolo toho na žrádlo moc nesedí :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    CLAVEN: Ten dává jenom žrádlo :) nic jiného ho nezajímá :D
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Tak mám 100h!
    Stále mě to baví, nicméně jsem teď hodinu hledal posranou rybu na Guniibuu II :D Občas je ta fauna a flora k posrání :)
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    JULIAN: presne! Ja si vyberám kompaniona, čo drží hubu. Ako že sa mi chlapík/ženská po druhom súboji musí spovedať ako má na picu život? I don't care man..
    Hlavně "I've never told anyone"
    Fajn, tak to nehovor ani mne pls..
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Ok, prekusol som to, urobil som zase Entangled a dokončil som hru. Po 135 hodinách je čas to odložiť. Za mňa veľmi dobré, aj cez ten fakt otravný bug a nejaké drobnosti a QoL nedostatky, ktoré budú určite vyriešené patchmi/modmi. Dal by som 9/10 úplne bez problémov.

A teraz na Phantom Liberty v utorok :p
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    KARLOSK: Bohužel rozdíl v obtížnosti jsem nějak nepoznal, hrál jsem zpočátku na nejtěžší než mě to přestalo bavit. Max bych řekl že jen mají více života nebo naopak jim dáváš menší poškození. A jestli jsem to pochopil správně tak výše levelu dává jen větší šance na získání nějaké epic či kvalitnější zpracování zbraně, ale jako že bych získal nějakou lepší s větším poškozením, tak to asi ne. Tedy asi možná bude záležet na tom tieru. Tak zkouším hledat equip co má advanced nebo superior v názvu.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ROLAND: imho to nejde. mozna v ng+?
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    Otázka asi s možným spoilerem.
    Už se někomu povedlo nalodit na ty starborn lodě? Jednu jsem i našel na zemi a v okolí trestné komando co jsem obešel a na lodi jsem nenašel žádný vstup snad jen kromě lodního propojení, ale zatím se mi jejich loď nepovedlo disable krom engines a při té snaze nakonec lod skape.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam